:( :( Evlat özlemi

Yazılarını okuyunca yaşın baya büyük sandım.24 müş daha.Demek ki vakti varmış daha.Adetim gelmedi demişsin adet düzensizliğin falan mı vardı?Ben de bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim.Hamile kalmaya korkuyorum şuan tekrarlarsa diye ama istiyorum da sen gibi.Biraz akılına bırakın problem de yokmuş bak.Zamanını bekle dua et.Beslenmene dikkat et.
Ayrıca komşun çocuğunu istiyor sonuçta bunda darılacak birşey yok.Sen kendin aynı şekilde bebeğini verir miydin onu düşün bence.Dua et rahatlarsın ben de öyle yapıyorum.En çok istediğin şeyle sınanırsın bazı şeyleri diretmeden akışına bırakmak gerekiyor.

İnşallahhhh cnm şakın umudunu kaybetme olacak inşallahhhh hayırlısıyla aminnn inşallahhhh tez vakitte kavuşalım sağ Salim inşallahhh
Sen kac yasındasın canım kac yıllık evlisin

Haklısın canım herşeyin hayırlısı insallah se inde tez zamnda saglıklı bi evladın olur herkesin bi derdi var işte

Üzüldüm canım olsun insallah tez zamanda olur . Bende hangi doktora gitsem hangi ilacı kullansam hamile kalıyorum garip yani her tedavim sonuc veriyor ama basarı oranı 0 . İlk gebeligim kendiliginden oldu . Yumurtalar hiç gelilmiyordu klomeni 1 kullanmak yaramadı günde iki kere kullanınca hemen hamile kaldım .3.gebelik de bitkisel ilaclar içtim ot filan degil selcuk kaya diye bir doktor . 4.gebelik için doktor degiştirdim klomen içtim hamile kaldım . 5.gebelikten önce rahim ameliyatı oldum bi daha klomen içtim ayına hamile kaldım yani bana klomen cok işe yarıyor

Olmaz mı Can'ım.Bir problem yoksa vaktini bekliyor demek ki.Her çocuğu olan mutlu degil okuyoruz,görüyoruz...Eşinle iyiysen çocuk da olur ilerde merak etme.
Aynen haklısın canım . Valla benim gibi cocuk için cırpınanlar yarın birgün anne olunca nerden dogurdum diye isyan ediyorlar bilmiyorum büyük konusmayayım milletin cocuguna bu kadar önem veriyosam kendi cocugumu nasıl severim hayal bile edemiyorum

Yumurta kalitesizligi tüp bebek denildi bayramdan sonra gidicem insallah ama o da kesin degil belkide bu yüzden cok duygusalım kafam cok karısık ama cocuk özlemi artık boyumu astı
.Benim de tek cocugum var.Yillarca ugrastim ikinci cocuk icin.Olmadi benim cocugum yasindakilerin hamile haberlerini alinca uzuntuden mahvoldumsu an 47 yasindayim.Gecen ay komsumun cocugu oldu.Her gün günlük alip seviyorum,ko.allahim olmayanada ver diyorum.
Canim yasin cok genc.benim cocugum 32 yasinda oldu.Ümitsizlige kapilmak cin cok erken.O yuzden mücadeleni ver ve Saglam ol.
benim amcamin kizininda cocugu olmadi.Iki cocuga koruyucu aile oldular.Bir sevimliler ki hic sorma.
cok dua et Allah.

Bak Ne gzl tedaviler işe yarıyo sadece oluşan bebekte sorun var vitamin ilaçları kullan kendine eşine belki bir faydası olur özellikle d vitamini Omega3 kadın vücudu için çok önemli .Bende klomen önce işe yaramadı Sonra metformin kullandım karbonhidrat diyeti yaptım klomen işe yaradı çatlatma iğnesi kullandım kist oldu ameliyat oldum tekrar kist oldu bir dahada hiç gitmedim doktora

Evet yasım cok genc ama işte içimdeki evlat özlemi bir türlü dinmiyor . Cevremde herkesin cocugu var. insan özeniyor . Bende istiyorum cocugumu eşimi alıp gezmelere gitmek yani hayal işte bitmiyor umudum hiç hep olacak diyor içimden bir ses ama bakalım ne zaman

Tabiki seversin zor elde edilen herşey daha kıymetli oluyor.Vaktini ne erkene alabilirsin ne daha geçe o yüzden bırak akışına dert etme

Baya kötü olmus canım senin .bu da bizim sınavımız işte . Diyet niye yaptın kilo mu var gerci bende yaptım 65den düş 60a dedi hemen kılo vermiştim tabi hamur işi falan cOk az yiyordum

Tabiki seversin zor elde edilen herşey daha kıymetli oluyor.Vaktini ne erkene alabilirsin ne daha geçe o yüzden bırak akışına dert etme
Haklısın canm su tüp bebek merkezine bi adım atabilsem yani içim rahatlıcak doktorlada telefonda konusmak istemiyorum.

Haklısın canm su tüp bebek merkezine bi adım atabilsem yani içim rahatlıcak doktorlada telefonda konusmak istemiyorum.
Tabiki deneyebilirsin eşinde tamam diyorsa.Evlatlık için erken bence.Tvlerde görüyoruz ne problemler çıkıyor.Yaşın çok küçük denemeye deger .

Baya kötü olmus canım senin .bu da bizim sınavımız işte . Diyet niye yaptın kilo mu var gerci bende yaptım 65den düş 60a dedi hemen kılo vermiştim tabi hamur işi falan cOk az yiyordum
Ünsilin direnci var demişti doktor bende hem hap kullandım hem diyet yaptım kiloluda değildim 58 kiloydum 51-50 kadar düştüm ama baya kötü oldum pskolejimi bile bozmaya başladı hap, mide bulutlarım çok fazlaydı bir süre Sonra yiyemez oldum ..Zaten dayanamadım bıraktım ama 5-6 ay falan kullandım ondan Sonra klomen işe yaramaya başladı ama ben tedaviyi bıraktım .. aynen beterin beteri var cnm sabredelim şükür edelim birde eksik dua asla etmeyelim herkesin imtihanı farklı bizimkisinde bu ama bak imtihanımız bile bir melekkk çok şükür rabbime ..işe derdine sevmekle başla ,unutma halıya sopayla vurmaktaki amaç halıyı dövmek değil tozunu kaldırmak rabbim de bizim gönlümüzün tozunu toprağını temizliyo :)

Anladım Rabbim kolaylık versin beklediğin mucizeyi hayırlısıyla bir an evvel nasip etsin

:)) canımsın ya aynen valla hakkımızda hayırlısı olsun .

Tabiki deneyebilirsin eşinde tamam diyorsa.Evlatlık için erken bence.Tvlerde görüyoruz ne problemler çıkıyor.Yaşın çok küçük denemeye deger .
Aynen canım denicez bakalım insallah tutarda Rabbim ugrastırmasın .

Tüp bebek dönersiniz bir kaç kere, baktın olmuyor evlat edinirsin. Komşunla bu durum güzel ama bu zamanda dikkat etmek lazım, çocuğu annesi yokken almayın, ilerde başınıza iş açılabilir.

Tüp bebek dönersiniz bir kaç kere, baktın olmuyor evlat edinirsin. Komşunla bu durum güzel ama bu zamanda dikkat etmek lazım, çocuğu annesi yokken almayın, ilerde başınıza iş açılabilir.
Yok canım almıyorum artık pek de ugrasmıyorum insallah kendi evladım olurda onu severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…