- 21 Ağustos 2015
- 622
- 528
- 23
- 43
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.801
Bugün ki duamı aldım 300 cnm rabbim kabul etsin inş
Bende genetik test yaptirmistim sıkıntı çıkmamıştı çok şükür inşallah sizdede sıkıntı çıkmaz canım. iyiyim bende herşey yolunda maşallah 6 aylık olduk biz rabbim en kısa sürede tekrar yaşatsin sana inşallah gebelik sevincini sağlıkla sıhhatle kucagina aldirsin yavrunu istanbul urfa arası sıkıntı tabi uzak mesafe inşallah 15 tatil uğur getirir size canım
betul8516 yarin mi basliyoruz yeni listeye...bana herkes icin 250 yazabilirmisin..
Kendim icin 250 aldim
bide ben uçanbalon için 250 okudum 200 yazılmış bitmedi ise liste 50 daha ekleyebilirsinbetul8516
ÇOK SEVİNDİN CANIM GZÜN AYDIN
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-yasin-1-meryem-suresi.879106/
yukarıda ki linkte bi dua yardımı talebim var...kızlar destek olabilecek olursa aranızdan çok sevinirim..
dua'm bitmis Allah hepinizden razi olsun
site kapaliydi birkacgundur ama dualarimi okudum
okuyan okuyamayan herkesten Allahım razı olsun... Hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı rabbim nasip etsin :)
Kader arkadaşlarım bir kez daha dua okudunuz benim için Rabbim hepinizden razı olsun evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağolun
betul8516 canim aylin için 200 okudum. Rabbim aylin ablasını ve yenge sine tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah
Okuyan herkesten Allah razı olsun allahim isteyenlere eli ayağı düzgün sağlıklı imanli hayirli evlatlar versin insallah
200 aldim aylin icin
betul8516 cnç ptesi salı 150 aldım
8 aralık için 200 okudumbetul8516
dun ve bugunku arkadaşım için 100+100 alıyorumbetul8516
duambelli arkadaşım için 200 alıyorum canımbetul8516
Duambelli icin 300 aliyorum canimbetul8516
200 okudum
Bugünkü arkadas için 100 adet okudumbetul8516
Duambellu ici. 100 okudumbetul8516
Okuyan gönüller sağolsun bebek özlemi çeken kardesim bildiğim bilmediğim herkeslere gelsın dualarımuz, hepimizden Allahım razı olsun inşallh
betul8516 carsaöba duamı 250 olarak aldım
Bugün ki duamı aldım 300 cnm rabbim kabul etsin inş
gebelik testinmi var yoksa tüp bebek tedavisi testimicokkk tşk ederim bacım beni sevindirdinz ALLAH da sizi sevindirsin inşşş çok heyacanlıyım
Canim allah gonlune gore versin hayirlisiyla guzel haberleribi alalum ins dualarim seninlecokkk tşk ederim bacım beni sevindirdinz ALLAH da sizi sevindirsin inşşş çok heyacanlıyım
benim için hiç problem değil okuyalım tabikibetul8516
gebelik testinmi var yoksa tüp bebek tedavisi testimi
tatlım
yaa kıslarr dayanamadım noluyosa okudukca aglıyorum hem duamı ediyom hem aglıyom kurban oldugum RABBİM eli ayagı düzgün saglıklı hayrlı evlat nasip etsin RABBİM beşiginizi doldursun inşşş yürekten dua ediyorum tarifsiz çok tarifsiz ifade edemiyorum inş anlıdınızCanim allah gonlune gore versin hayirlisiyla guzel haberleribi alalum ins dualarim seninle
yaa kıslarr dayanamadım noluyosa okudukca aglıyorum hem duamı ediyom hem aglıyom kurban oldugum RABBİM eli ayagı düzgün saglıklı hayrlı evlat nasip etsin RABBİM beşiginizi doldursun inşşş yürekten dua ediyorum tarifsiz çok tarifsiz ifade edemiyorum inş anlıdınız
benim icin hiiic bir sorun yokkızlarrrrr azap ciceği arkadaşımızın cuma günü testi varmış onu öne alsam sıkıntı olurmu size
yarın ona okusak olurmu
aminnn canım aminnn inşş ALLAH razı olsun canım 2 defa aşılama yaptrdım devltte negatif oldu biri klomen digeri igneler ilecanım benimmm allahım hayırlısını versin inşallah temiz kalple inanarak dualarla gelsin bebişler inşallah lütfen üzülmeden kendimizi yıpratmadan bitanem benim bizler yanındayız allahım yardım etsin okuduğumuz dualar hürmetini sesimizi duysun evlat isteyenlere evlat versin inşallah
anlayışınız icin ALLAH razı olsun bacım RABBİM tez vakitte bebiş versin sana hepinizebenim icin hiiic bir sorun yok
tabikii alalim
@ betül zeliha icin 200 okudum ALLAH kabul etsin inşş
aminnn canım aminnn inşş ALLAH razı olsun canım 2 defa aşılama yaptrdım devltte negatif oldu biri klomen digeri igneler ile
asistanlar yaptı negatif cıktı yaşım 40 korkuyorum menopoza girmkten egerki genç olsam bu kadr korkmazdım yine ugraşırdım drlara giderdim ama korkum olmazdı
eşimi zor ikna ettim tüp istemiyordu arabayı sattık tüpe başlıyazagız 1750 novartta histeroskopi yaptrdım şimdi egerki tutmamışsa 5250- 800 ile 1500 arası igne bizimde fazla durumumuz yok tek ALLAHA el acıp ALLAHIMA sıgındım inş hepimizn yüzünü güldürür RABBİM kimseyi evlat hasretiyle yakmasın AMİNN
Sıkıntı olmaz tabi canım öne alabilirizkızlarrrrr azap ciceği arkadaşımızın cuma günü testi varmış onu öne alsam sıkıntı olurmu size
yarın ona okusak olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?