- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.841
Telefondan zor giriyorim.siteye bilgisayara oturur oturmaz takvimde yaparom ins sagol canim allah raxi olsunkızz sen önce bi hamiş takvimi yapsanaRABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
aminnnnn aminn inş canım
Canim şura suresinin ilk 22 ayetimi okuma usulu varmimaddi manevi hırpalanıyor insan biliyorum ama yumurtalıkları dondursanız bilmiyorum çok maliyetli birşeymi ama ablamda 39 yaşında eniştem azosperm tedavi görüyor geçen hafta ablam yumurta testi yaptırdı daha sonra tüp bebek deneyebilmeleri için sağlıklı yumurta çıkarsa donduracak çok dualar ediyoruz ben kendimden çok ablamın sizlerin evlat sahibi olmanızı istiyorum inanın ki sende üzülme allahım hayırlı evletlar versin inşallah ne hayırsız evlatlar var bol bol istiğfar ve şura suresnin 22 ayetini okuyun bizde aile arasında okuyoruz ablam yengem için allahım sesimiz duysun inşallah
Benim için sakinca yokkızlarrrrr azap ciceği arkadaşımızın cuma günü testi varmış onu öne alsam sıkıntı olurmu size
yarın ona okusak olurmu
Canim şura suresinin ilk 22 ayetimi okuma usulu varmi
Anladim canim tesekkur ederimm“Yumurtalıkların şifası için Şura suresinin 22. ayeti kerimesi okunur"
Diye görmüştüm canim birde karı koca hergün istigfar okumali diyorlar sayı ve usul olarak birsey bilmiyorum maalesef
Uzun zamandır girip de sayfaları okuyamıyorum tesadüf açtım şimdi ve haberini gördüm ne güzel geldi akşam akşam çok sevindim tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir gebelik,hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallahTelefondan zor giriyorim.siteye bilgisayara oturur oturmaz takvimde yaparom ins sagol canim allah raxi olsun
Amin canim cok sagil allah raxi olsun rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nadip etsin insUzun zamandır girip de sayfaları okuyamıyorum tesadüf açtım şimdi ve haberini gördüm ne güzel geldi akşam akşam çok sevindim tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir gebelik,hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
aminn inş bacım ALLAH razı olsunbetul8516 arkadasın sırasının degişmesi bnm için uygundur inşallah hayırlı haberler alır
hadi bakalım darısı bizlerin başına inşTelefondan zor giriyorim.siteye bilgisayara oturur oturmaz takvimde yaparom ins sagol canim allah raxi olsun
ALLAH razı olsun bacımBenim için sakinca yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?