- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.821
aynen öyle canım madi manevi yıpranıyoruz canım yumurta dondrma 1500 transver 2000 canım enişten icin keci boynuzu kürü k.boynuzu pekmezi birde cakşir ben eşime her sabah akşm iciriyorum baya faydası olmuş onlarda denesinmaddi manevi hırpalanıyor insan biliyorum ama yumurtalıkları dondursanız bilmiyorum çok maliyetli birşeymi ama ablamda 39 yaşında eniştem azosperm tedavi görüyor geçen hafta ablam yumurta testi yaptırdı daha sonra tüp bebek deneyebilmeleri için sağlıklı yumurta çıkarsa donduracak çok dualar ediyoruz ben kendimden çok ablamın sizlerin evlat sahibi olmanızı istiyorum inanın ki sende üzülme allahım hayırlı evletlar versin inşallah ne hayırsız evlatlar var bol bol istiğfar ve şura suresnin 22 ayetini okuyun bizde aile arasında okuyoruz ablam yengem için allahım sesimiz duysun inşallah
ALLAH razı olsun bacımSıkıntı olmaz tabi canım öne alabiliriz
150 okudum@betul8516
AY YERİM SENİN HAMİŞLİĞİNİ.Betul canim bana da hamile isareti koyar misin canim :))
carsamba 200 aldım cnmbetul8516
salı zaten liste bitiyo canım9/12/2015 ÇARŞAMBA günü
28-feraheymen (ZELİHA) canım 200 adet okudum ptesiye kadar yokum her gün düzenli 200 tane okuyacam rabbim kabul etsin betul8516
kızz sen önce bi hamiş takvimi yapsanaBetul canim bana da hamile isareti koyar misin canim :))
aminnnnn aminn inş canımkızlar uzun zamandan sonra listede bir hamiş var. ay inş patır patır herkes hamile olur...
ecrin87 arkadaşım keseyi gördüğün kalp atışlarını duyduğun günüde görürüz.
Aminnnn canimmm aminnnbetul8516 canım feraheymen Zeliham için 300 alıyorum. Inşallah Rabbim tez elden evlat nasip etsin arkadaşıma ve hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?