- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.901
üzülme canım üzülme Allah çok büyük bizimde yüzümüz gülecek elbetbu arada testim negatif cıktı
kuban oldugum ALLAH yar ve yardımcın olur inş yüzün güler bacım inşş bnde adetimi bekliyorum bu gün yarın olurum tüp bebege başlıcaz nasipwhiterose00 için 100 alıyorum ve vkt için 100@eniseeeemmm için 100 alıyorum ctesi pazar giremem ctesi 2.aşılamam var dua edin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. betul8516
aminnnn inşşşşşşşşşşşşş inşşş canmüzülme canım üzülme Allah çok büyük bizimde yüzümüz gülecek elbet
Allahım bizi bu şekilde sınıyo demekki Allahım buyuk en çıkmazda bile duyar yalvarışımızı ve bizi feraha çıkarır canm. ben 2. aşılamam tutmazsa yaza kadar beklerim tüp için cnmkuban oldugum ALLAH yar ve yardımcın olur inş yüzün güler bacım inşş bnde adetimi bekliyorum bu gün yarın olurum tüp bebege başlıcaz nasip
aminnnn inşşşşşşşşşşşşş inşşş canm
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK DERLER.kıslar yüreklerinize saglık ALLAH razı olsun hepinizden
ben çok korkuyorum elim ayagım titriyo nasl yapacam ben bu testi
Cuma, Cumartesi ve Pazar günkü arkadaşlar için 250 aldım canım yine geldi haftasonubetul8516
whiterose00 için 100 alıyorum ve vkt için 100@eniseeeemmm için 100 alıyorum ctesi pazar giremem ctesi 2.aşılamam var dua edin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. betul8516
200 aldım cnm cumabetul8516
bugün hafta sonu için 150 dualarımı aldım@betul8516
betul8516 canım whiterose00 için 300 okudum. Rabbim kabul etsin inşAllah. Hafta sonu biraz yoğun olacağım için vkt ve eniseeeemmm için 300 'er adet okuyorum canım. Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin inşAllah. Dua edelim bugün ve hergün birbirimize kader arkadaşlarım
whiterose00 için 250 okudum Allah kabul etsin
SİLİKTE OLSA VAR. AY İNŞkızlarr ben mi yanlş görüyorum ikinci cizgiyi gördüm sanki sizce???
canım elim ayagım dolştı yarında beklesen gitsem diye düşündüm ayy beynim durdu ne yapacamı bilemedimSİLİKTE OLSA VAR. AY İNŞ
HEMEN DEVLET HASTANESİNİN ACİLİNE GİT VE KAN TESTİ İSTE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?