- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.921
BEN GECE 12 DE BİLE GİTTİĞİMİ BİLİYOM...canım elim ayagım dolştı yarında beklesen gitsem diye düşündüm ayy beynim durdu ne yapacamı bilemedim
betül canım hasteye gidince direk kan vercem deyince yapmıyolar siz ne diyodunuz ki? heyacndn kalbim durcak balım yaaBEN GECE 12 DE BİLE GİTTİĞİMİ BİLİYOM...
EŞİM KOŞTUR KOŞTUR GÖTÜRMÜŞTÜ.
AMA YARINIDA BEKLE İSTERSEN HER GEÇEN GÜN DEĞERİNİN DAHA FAZLAŞMASINI SAĞLAR.
Ben ozelin aciline gittim bayramdi. Kan vercem b hcg baktircam dedim sorun olmadi hadi bakalim hayirlisibetül canım hasteye gidince direk kan vercem deyince yapmıyolar siz ne diyodunuz ki? heyacndn kalbim durcak balım yaa
amin canm ALLAH razı olsun canm ben çok korkuyorum ya negatfse duymktan korkuyorum çok aşırı yoruldum çokBen ozelin aciline gittim bayramdi. Kan vercem b hcg baktircam dedim sorun olmadi hadi bakalim hayirlisi
Whiterose00 icin 200
Aynen canim ama yapacak bisry yok. Ben erkenngebelik testi almistim. O daha hassas .istersen bide onu dene kan vermeyeceksenamin canm ALLAH razı olsun canm ben çok korkuyorum ya negatfse duymktan korkuyorum çok aşırı yoruldum çok
Ben de doktorumun olduğu hastanenin aciline gitmiştim doktorum reçeteye gebelik testi yazıp kaşe basmıştıbetül canım hasteye gidince direk kan vercem deyince yapmıyolar siz ne diyodunuz ki? heyacndn kalbim durcak balım yaa
ikinci çizgiyi görmek icin şaşı olanlar derneği üyesiyimkızlarr ben mi yanlş görüyorum ikinci cizgiyi gördüm sanki sizce???
gebelik testi diyince hemen yapıyorlar 1 saatte çıkıyorbetül canım hasteye gidince direk kan vercem deyince yapmıyolar siz ne diyodunuz ki? heyacndn kalbim durcak balım yaa
bacım :) 2. çizgi varkızlarr ben mi yanlş görüyorum ikinci cizgiyi gördüm sanki sizce???
Canım bende bu dua zincirine katılmak istiyorum. Şuan sıra kimde ise onun için 500 dua aldm.SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
11/12/2015 Cuma günü
30- [USER=630088]whiterose00 [/USER]
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Yeni listemiz
- @ecrin87
________________200* damla_22 ___________________300 - Z Zeynep8987 __________________
mini87 _____________________200 Cry- ______________________150 cider13 (CANAN)______________150(3) - @ucanbalon __________________100*
fulya3535 _____________ Seriii (ŞEHRİBAN) __________300* demet1973 (BUKET) __________250(3) - G guzbahar ___________________200*
687403_igt (GÜLAY) _____150* oznur65 _________________200* beyaz_gelincik01 ___________250 elzem__ ( EMEL) ___________200 - S sngl35 ______________________250*
saydin78 (SEVDA)____________300(3) fatihpepe ___________________200* tubatesbih _________________200 Avrenim _____________________200* papyonkilikli _______________200* - M meleek9090 _________________
- @benimhalaumudumvar17
___250* eilenn (AYLİN) _____________150* sevdakusum __________________ betul8516 ______________150 - D Duambelli ___________________200(3)
feraheymen (ZELİHA)__________300 azap_cicegi (DİLEK)_________200 whiterose00 ________________ vkt ________________________200* eniseeeemmm ________________200 (3) nazah35 ____________________100(3) gnc10 ______________________150 yeniden09 ....
C ceyrin ....
B bebek8787 ....
KALAN:1100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?