Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canlar pek ihtimal vermiyorum yumurtalar küçük olduğu icin ama.
Içimde BIR umitte oluşmadı degil.
Regl günü sizde de yanma oluyor muydu:S

canımcım herkesinde farklı oluyorrr
ama sana bende olan en büyük belirtiyi sölimm sık lavobooya gtmek ve tüylerin geç çıkmasıııya boşver takılmaa bir güne öğrenirizz inşş

arkadaşlar bir kaç kişi dışında artık kimse gelmiyorr gelipp şöle bir bakıp gidiyorsunuzz ..umarım hersey yolundadırr neden yazmıyorsunuz artıkk(((

tedavide hangi aşamalardasınızz neler yapıyorsunuz neler ediyorsunuzz :26::26::26::26::26:merakdayızzzzzz

kızlaaaarrrr ikaç gü önce aniden durduk yere sağ elimin sağ tarafıda bi yara çıktı dört beş cantim var görenler temre, demra. temra, bunların üçü aynı şey sizin oralarda ne deniyo bilmiyorum.... işte demra olabilir dyolar dikkat et yayılıyo diyolr dua edin nolur hiç acımıodu bu gün yanmaya başladı.... pazartesi unuda gösteririm inş. doktora

Canim bu ay hicbisi yapmadm.dr 12 gün yumurtalarima küçük dedi.12 ve 15 mm idi boyutları.o 4 gün boyunca çokça incir yeyip havuç suyu içtim. Yarn test yapcam

Canim bu ay hicbisi yapmadm.dr 12 gün yumurtalarima küçük dedi.12 ve 15 mm idi boyutları.o 4 gün boyunca çokça incir yeyip havuç suyu içtim. Yarn test yapcam
testin üzerine iii bak son kullama tarihine bide bazıları beş dk içinde geçelidir yazıyo bazılarında 25 dakika benim geçen gün yaptığım 25 dk yazıyodu canım

benim yumurtalara bakmak içinn 14 günü çağırmıştııı...yaww ben her ay unutuyorumm incir yemeyiii bu ay sıkı bir şekilde başliacamm ama incir yemeye

canımcım herkesinde farklı oluyorrr
ama sana bende olan en büyük belirtiyi sölimm sık lavobooya gtmek ve tüylerin geç çıkmasıııya boşver takılmaa bir güne öğrenirizz inşş

Canim afedersiniz kaçırmamak için zor tutuyorum bazen:)

Canim dua yarısı bitmek üzere o yüzden sanirim.
Seyyanin annesi var sonmezde ıst e gidecekti.
Antisocial e ulaşamıyoruz zaten. Nekadarzor eşiyle düzeltti arayi. 2.balayindalar.

Canim dua yarısı bitmek üzere o yüzden sanirim.
Seyyanin annesi var sonmezde ıst e gidecekti.
Antisocial e ulaşamıyoruz zaten. Nekadarzor eşiyle düzeltti arayi. 2.balayindalar.

canım annem gitti.bugün beraber doktora gittik.sonra onu bıraktım ve döndüm evcağzıma.biraz uyumuşum.şimdi ben kelktım kociş uyudu.bende bi bakem dedim.

Canlar pek ihtimal vermiyorum yumurtalar küçük olduğu icin ama.
Içimde BIR umitte oluşmadı degil.
Regl günü sizde de yanma oluyor muydu:S

cnm insallah hamilesindir.. bende yanma olmamisti ama iki kuzenindede olmustu yanma.. akintinda bi deisiklik varmi en buyuk belirti akinti cnm

kızlar emadanda bi haber çıkmadı noldu acaba ya.bilgisi olan yok dimi.

nereye kayboldunuuuuuuuuuuuuuuz?muhat nere gittin şimdik

Hatunlar test negatif çıktı.
Ama ben 2 gün Daha bekleyeceğim:)
Ben biraz ders çalışıp geliyorum.
Seyyan toplaninca cagri at canim ya:)kaynatiyosynuz yoksa bensiz:)

Sürpriz nasil oldun canim.
Canim benim şimdi çıkmam lazim gelir hemen. Cevabını bekliycem.

bencede bekle canım.hemen çıkmaz idrar testinde.tamam anlaşıldı stop.

canım benim sol yumurtalık zaten zayıf.verimsiz.şimdi kaldı 3 yumrtam.ve salı günü toplanacak.inşaallah çok kaliteli olurlar.
canım üzülme....sağlıksızsa zaten bölünmeleri yavaş olurr...kalanlarr sağ salim bizimdir onlarr iyi ve kaliteli olsun ...allah büyük yardım etsin canım size...birde kaçıncı gün transfer yapıcaklarr...

sa kızlar nasılsınz bakim
a.s canım iyi bizlerde sen nasılsın...

canım gelmediyse her zamankinden daha az ise şüphelen tabii....biraz z aman geçsin test yappp...ayy hadii hayırlısı

slm canım nasılsın....evett eskisi gibii değil ama....bir kaç kişi sıkıntıda ...zatennn ...hayırlısııı inşallah herkes iyidir...

canım korkutmak istemem benim annemin yakın zamanda elinden operasyon geççirdi...sebeptee..parmak arasında sanırsammm.bişey çıkmış bize hiç bişey demedi...zamanla büyüyor dedi..ve acıyor iş yapamıyorum...devlete gittii.alınması lazım deyipünversite hastanesine buyurdu...oda özle gittii..3 saat sürmüş ameliyat.almışlar avuç içindeki çizgi varya parmak dibinden oraya kadar yarmışlarr kazımışlar damarlarmı ne üretiyormuş..şuan iyileşme aşaamsında ama çok yavaşş geçiyorr...yeni yeni iş yapmaya başladıı hareket olsun diye...test de yapıldı bişey çıkmadı korkulacak...sen yinede bir doktora göster....belkide çook basit bişeydir...şimdii görmeden bilmeden...seni yanıltmak istemeyiz sadece önlem olsun diye anlattım...allah şifanı versinn belki kendiliğinden geçer...

Canim afedersiniz kaçırmamak için zor tutuyorum bazen:)
canım hamişde olabilirsin başka sebeplerdende olabilir....

canım annem gitti.bugün beraber doktora gittik.sonra onu bıraktım ve döndüm evcağzıma.biraz uyumuşum.şimdi ben kelktım kociş uyudu.bende bi bakem dedim.
canıım allah kavuştursun...gerçi çook uzak değilsiniz ama :)))

kızlar emadanda bi haber çıkmadı noldu acaba ya.bilgisi olan yok dimi.
yok emadan haver kötü olduğunu biliyoruz...acaba sonuç nasıl kendi nasıl ..hiç bir fikrimiz yok....allah yardımcısı olsun...inşallah hayırlı haberlerle döner...

üzülme canım belki geç döllenmiştir...bu işler hiç belli olmuyor...

Sürpriz nasil oldun canim.
Canim benim şimdi çıkmam lazim gelir hemen. Cevabını bekliycem.
canım ağrım yok gibiii....sol tarafım olduğu gibii şişş...boğazımda dahil...yamuldum anlıcann..en azından ağrım yok bişey yemekte zorlanıyorum o tarafımı kullanmak ne kelime ağzımı açamıyorum...idare ediyoruz....zamanında dişçinin yolunu bulmazsan olacağı bu...

sen nasılsın görüşürüz ...

bencede bekle canım.hemen çıkmaz idrar testinde.tamam anlaşıldı stop.
hoşgeldin stop..nasılsın stop...keyifler yerindedir. inşallahh üzülmek yok..gerçi bende senden kalır yanım yokk bu ay üzülmeyeceğim dediğimde daha çok üzülüyorum buluyorum bişeyy...bazı şeylere takılmamak lazım..sayı önemli değil bize bir tane lazım....ki oda sana tutunurr...10 tanenin transferini yapmıyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…