Ayy teşekkür ederim canım benim
Yok kuzum sütlü yapmadım,1 tatlı kaşığı bal ilave ettim,cevizde eklemedim ya ondan kararmamıştır
Canım benim oturduğum yerde,herkes malzemeleri getirir,mahallelerde toplu pişer,ben herkesinkini yiyemiyorum bide değişik yapıyolar burdaBen evlendiğimden beri kendim yapıyorum,ilk yaptığımda komşulara dağıttığımda,sanki bişey icat etmiş gibi sen mi yaptın evde dediler şaşırdılar Çok güzel oluyo,keşke sizlere de ikram edebilsem öyle isterdim ki
Canım daha oy vermeye çok...O bölümde birsürü tatlı paylaşılıyo,hangisini daha çok beğenirseniz ona verinBen oylama olacağı zaman söylerim size Hatta katılıma çok var,sizde yapın isterseniz,ayrı moral oluyo insana Heyecan katıyo
kizlar selam..ben 1 saat sonra ilk direksiyon dersime bineceyeim,insallah anlarim anlatilanlari,daha teori dersi de var insallah onlarida anlarim hemence hayirlisiyla ehliyetimi alirim.....amin demeyenin camasir makinesi bozulsun
ayy kız ne güzel olurduu...beraberr yapardık ...sen benim hocam olurdunHayırlı geceler canımcım,sanada tatlı rüyalar,sende Allaha emanetsin
Çok sağolasın SüprizimZahmetli ama alışınca zor değil,tereddütsüz yapabilirsin canım
Ahh keşke komşu olsaydıkta,ben sana ikram etseydim,hatta beraber yapıp mahalle mahalle dolaşıp dağıtsaydık
Canımcım bende çıkıyorum,çok öpüyorum seni,hayırlı geceler,Allaha emanetsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnn....kız masrafa sokma bizi çocuk yapacağız daha...para lazım...kizlar selam..ben 1 saat sonra ilk direksiyon dersime bineceyeim,insallah anlarim anlatilanlari,daha teori dersi de var insallah onlarida anlarim hemence hayirlisiyla ehliyetimi alirim.....amin demeyenin camasir makinesi bozulsun
kizlar selam..ben 1 saat sonra ilk direksiyon dersime bineceyeim,insallah anlarim anlatilanlari,daha teori dersi de var insallah onlarida anlarim hemence hayirlisiyla ehliyetimi alirim.....amin demeyenin camasir makinesi bozulsun
cnm sen katilda kazan topigimizin,bi gurur kaynagi daha olsun,en kibar kadinimiz candan abladan sonra,en iyi asurecimizde sensin,kazanmasan bile asurem benim
ayy kız ne güzel olurduu...beraberr yapardık ...sen benim hocam olurdun
ilk direksiyon dersi maceram iyiydi..direksiyonla butunlesmis bir sekildeydim,cok sikiyomusum ellerim su icinde kaldi,kollarim agriyor artik nasil kendimi siktiysam..donmeri ogrendim,fren ve debriaj hic kullanmadim direksiyon ve gaz kullandim,rahat olmaliymisim,,artik nasil olacak bilmiyorum ama olacak insallah Allahin izniyle kararliyim alicam bu ehliyeti insallah
amin amin amin
sizin iin internet kafeye geldim nerdesiniz gızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin amin amin..bozulmasında yoksa topikteki herkesin çamaşırını yıkamak zorunda kalırsın.kizlar selam..ben 1 saat sonra ilk direksiyon dersime bineceyeim,insallah anlarim anlatilanlari,daha teori dersi de var insallah onlarida anlarim hemence hayirlisiyla ehliyetimi alirim.....amin demeyenin camasir makinesi bozulsun
ah canım dur daha araba kullandıktan sonra heryerin et kesicek,kolların kas yapıcak,başın ağrıcak amaaaaaaaaaa sonunda başaracaksınnnnnnnnnn.ilk direksiyon dersi maceram iyiydi..direksiyonla butunlesmis bir sekildeydim,cok sikiyomusum ellerim su icinde kaldi,kollarim agriyor artik nasil kendimi siktiysam..donmeri ogrendim,fren ve debriaj hic kullanmadim direksiyon ve gaz kullandim,rahat olmaliymisim,,artik nasil olacak bilmiyorum ama olacak insallah Allahin izniyle kararliyim alicam bu ehliyeti insallah
ya bende geldim cafe de yok kimse galiba...............amin amin amin
sizin iin internet kafeye geldim nerdesiniz gızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neediyon canımcım.
kız valla internet cafedeyimCanım benim ya,inşaallah bakalım,birinci olmasam bile renk kattı,heyecan oluyo benim için deCandan ablamı öpüyorum,çok güzel yorum yapmış bana orda
Aleykümselam kuzum,amiinnHadi bakalım kolay gelsin
Estağfurullah kuzum ne hocası yahu,beraber yapar beraber öğrenirdik
Oyy maşaallah,hadi hayırlısı alırsın inşaallah
Hoşgeldin şekerriiim,cafede misin gerçekten
evet hafiye seyyan gördü yorumlara teşekkürlerini ve bir yorumda o yaptı.aşure güzelimize destek için.gerçi senin benim desteğine ihtiyacın yok zaten gören bayılıyo.ama işte yanındayım herzaman belirtmek istedim yaGelen güzel yorumlara ve beğenilerime cevap veriyodum şekerparem
Çok mutlu oldum Aşuremi beğendiklerine
kız valla internet cafedeyim
:
seyyyyyyaaaannnnnnnnnn
evet hafiye seyyan gördü yorumlara teşekkürlerini ve bir yorumda o yaptı.aşure güzelimize destek için.gerçi senin benim desteğine ihtiyacın yok zaten gören bayılıyo.ama işte yanındayım herzaman belirtmek istedim ya
muhaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt.canım sıkkın.benim yumoşlardan 2 tanesi bırakmış beni.gelişmemiş fazla yani.enerjim düştü bugün hiç keyfim yok anlıcaaaaan.sen nasılsın.kırmızılardan haber yok dimi.
Helal olsun Muhatcım ya,sen bizimle görüşmek için dağları deler engelleri aşarsın
Nasılsın geldi mi kırmızılar
Seyyancım canım benim,manen sizin desteğinize ve dualarınıza her zaman ihtiyacım var
Sıkma o güzel canını,pek anlamıyorum ama niye öyle oldu ki acaba :26:
canım benim sol yumurtalık zaten zayıf.verimsiz.şimdi kaldı 3 yumrtam.ve salı günü toplanacak.inşaallah çok kaliteli olurlar.
canım gene gelirler ne uzuluyosun hasta bebeişin mi olsun, üzülsün mü o bebişte
kırmızı yok canım hala
ama bi tuhaflık var. olcam diye bekliyorum ben genede.
eşim kv deymiş ben de cafeye kaçtım
3 tane mi kaldı canım embriyo.
canım daha embriyo olmadı benim yumoşlar.evet 3 tane güzel yumoşum var hala.salı günü toplanıp döllendirilecekler.ve o zaman embriyo olacak.heralde haftaya pazar da transfer olur.sonrada bekleme 12 gün .sonradaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım a kalite beben olacak işte.
canım dua etmiyo musunhayırlı evlaım olsun dşye.
belki o ikisi tırt çıkacaktı.
işini Allah'a bırak. bak daha 3 tane daha bebişin var
onlarda dondurucuda grip olmazsa iyi.
nurusimayla sana bebek görme hediyesi olarak bol bol mendil oylar yollarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?