Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm sen katilda kazan topigimizin,bi gurur kaynagi daha olsun,en kibar kadinimiz candan abladan sonra,en iyi asurecimizde sensin,kazanmasan bile asurem benim

kizlar selam..ben 1 saat sonra ilk direksiyon dersime bineceyeim,insallah anlarim anlatilanlari,daha teori dersi de var insallah onlarida anlarim hemence hayirlisiyla ehliyetimi alirim.....amin demeyenin camasir makinesi bozulsun

kizlar selam..ben 1 saat sonra ilk direksiyon dersime bineceyeim,insallah anlarim anlatilanlari,daha teori dersi de var insallah onlarida anlarim hemence hayirlisiyla ehliyetimi alirim.....amin demeyenin camasir makinesi bozulsun

41 kere amin canım
Amann makine bozulmasın yafff

ayy kız ne güzel olurduu...beraberr yapardık ...sen benim hocam olurdun

aminnnnnnnnnnnnnnnnn....kız masrafa sokma bizi çocuk yapacağız daha...para lazım.......boş şanss canım....ilk maceralarını sabırsızla bekliyoruz...sakın hocaya tafra yapmabenim gibii...aa birde ben öğrenirkenn sanayide çalışan çocuklarr laf atmıştıı hoca apar toparr durdurdu beniii....arabadan çıktıı...çocuklara salladı bişeyler laf söz yanii tepki verdii...ben şoklardaydım nasıl durdurdum ne dediler hiç anlamadım ya...iyi bişey demedikleri kesin adamm( yani hocam )çıldırdı..

ilk direksiyon dersi maceram iyiydi..direksiyonla butunlesmis bir sekildeydim,cok sikiyomusum ellerim su icinde kaldi,kollarim agriyor artik nasil kendimi siktiysam..donmeri ogrendim,fren ve debriaj hic kullanmadim direksiyon ve gaz kullandim,rahat olmaliymisim,,artik nasil olacak bilmiyorum ama olacak insallah Allahin izniyle kararliyim alicam bu ehliyeti insallah

amin amin amin
sizin iin internet kafeye geldim nerdesiniz gızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnm sen katilda kazan topigimizin,bi gurur kaynagi daha olsun,en kibar kadinimiz candan abladan sonra,en iyi asurecimizde sensin,kazanmasan bile asurem benim

Canım benim ya,inşaallah bakalım,birinci olmasam bile renk kattı,heyecan oluyo benim için de Candan ablamı öpüyorum,çok güzel yorum yapmış bana orda

Aleykümselam kuzum,amiinn Hadi bakalım kolay gelsin

ayy kız ne güzel olurduu...beraberr yapardık ...sen benim hocam olurdun

Estağfurullah kuzum ne hocası yahu,beraber yapar beraber öğrenirdik

Oyy maşaallah,hadi hayırlısı alırsın inşaallah

amin amin amin

Hoşgeldin şekerriiim,cafede misin gerçekten

amin amin amin..bozulmasında yoksa topikteki herkesin çamaşırını yıkamak zorunda kalırsın.
ah canım dur daha araba kullandıktan sonra heryerin et kesicek,kolların kas yapıcak,başın ağrıcak amaaaaaaaaaa sonunda başaracaksınnnnnnnnnn.
amin amin amin
ya bende geldim cafe de yok kimse galiba...............

kız valla internet cafedeyim
:
seyyyyyyaaaannnnnnnnnn

Gelen güzel yorumlara ve beğenilerime cevap veriyodum şekerparem

Çok mutlu oldum Aşuremi beğendiklerine

evet hafiye seyyan gördü yorumlara teşekkürlerini ve bir yorumda o yaptı.aşure güzelimize destek için.gerçi senin benim desteğine ihtiyacın yok zaten gören bayılıyo.ama işte yanındayım herzaman belirtmek istedim ya
kız valla internet cafedeyim
:
seyyyyyyaaaannnnnnnnnn

muhaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt.canım sıkkın.benim yumoşlardan 2 tanesi bırakmış beni.gelişmemiş fazla yani.enerjim düştü bugün hiç keyfim yok anlıcaaaaan.sen nasılsın.kırmızılardan haber yok dimi.

Helal olsun Muhatcım ya,sen bizimle görüşmek için dağları deler engelleri aşarsın

Nasılsın geldi mi kırmızılar

Seyyancım canım benim,manen sizin desteğinize ve dualarınıza her zaman ihtiyacım var

Sıkma o güzel canını,pek anlamıyorum ama niye öyle oldu ki acaba :26:

canım gene gelirler ne uzuluyosun hasta bebeişin mi olsun, üzülsün mü o bebişte
kırmızı yok canım hala
ama bi tuhaflık var. olcam diye bekliyorum ben genede.
eşim kv deymiş ben de cafeye kaçtım
3 tane mi kaldı canım embriyo.

canım benim sol yumurtalık zaten zayıf.verimsiz.şimdi kaldı 3 yumrtam.ve salı günü toplanacak.inşaallah çok kaliteli olurlar.

canım benim sol yumurtalık zaten zayıf.verimsiz.şimdi kaldı 3 yumrtam.ve salı günü toplanacak.inşaallah çok kaliteli olurlar.

İnşaallah çok kaliteli olurlar canım benim,Salı gününne kadar bol bol dua edelim inşaallah istediğimiz beklediğimiz sonucu alırız

Muhat inşaallah sende hamilesindir

canım daha embriyo olmadı benim yumoşlar.evet 3 tane güzel yumoşum var hala.salı günü toplanıp döllendirilecekler.ve o zaman embriyo olacak.heralde haftaya pazar da transfer olur.sonrada bekleme 12 gün .sonradaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım a kalite beben olacak işte.
canım dua etmiyo musunhayırlı evlaım olsun dşye.
belki o ikisi tırt çıkacaktı.
işini Allah'a bırak. bak daha 3 tane daha bebişin var
onlarda dondurucuda grip olmazsa iyi.
nurusimayla sana bebek görme hediyesi olarak bol bol mendil oylar yollarz

demekki embriyo olacaklar Allah dedirtti
anaaaaaaaaaammmmmmmmmm hamniş mi olcan sen

evet canım doğru diyosun.3 tane tosun gibi yumoşum var dimi ama.ama şu grip olayına çok güldümhemen insanı motive ediyosun.sen yanlış meslek seçmişsin kızım psikolog olsaymışın ya..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…