evet canım doğru diyosun.3 tane tosun gibi yumoşum var dimi ama.ama şu grip olayına çok güldümhemen insanı motive ediyosun.sen yanlış meslek seçmişsin kızım psikolog olsaymışın ya..........
demekki embriyo olacaklar Allah dedirtti
anaaaaaaaaaammmmmmmmmm hamniş mi olcan sen
Allah mı söyletti dersin.....inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.hamiş olmıcam hamiş olcazsuyu bitene kadar tüketeyim mi yoksa üstüne sürekli ekliyeyimmi canım.
sa kızlar nasılsınz bakim
canım olacaktım da sonra insanların duygularını para karşılıgı dinlemek istemediğime karar verdim
sen öyle diyosun ama benim telim h,iç susmazdı
şimdi şimdi az çalıyo. artık cevaplamak istemediğim aramalar oluyo
zaten tayipcim de en az 3 çocuk diyo
hiii hihi
ya 3 çocuk, 5 kızım artık 5 diyo.o zaman ne yapalım biliyomusun.sen kpss yi kazanıyosun.bursaya geliyosun.benim ufaklığın örtmeni oluyosun.lütfeeeeeeen
canım hiç çocuk dogurayım da oraya geleyim demiyosun ????????*
her şeyi devletten bekleme gel bak gül memeleket
tamam güldür güzeldir de beni kim atayacak oraya.ev hanımlarına kpss de atama varsa gireyim.yada canım ben doğurayım sana kalmaya geleyim olurmu...........eslemde gelsin aşure yapar yeriz
kızzzzzz sen birinç olunca şöhret olcan ya bizi tanımıcan gari o zaman.baksana diğer topikten fırsat bulup giremiyon buraya.randevu sistemi ilemi çalışçan kız o zaman......
tanmam canım akşama görüşürük.bende çıkayım teyzeleri yumoşların yemeklerini vereyim.acıktılaaaaaaaaaaaaaaar.hatunlar ben çıkıyorum aeo
hala regl olmadım ama bilmiyorum)
Muhat inşaallah hamilesindir...
Benimde adetim devamı gelmedi kızlar,buraya yazdığım gün leke şeklindeydi kaldı öyle,devamı yok...........Bilmiyorum sevinmeli miyim üzülmeli mi..Takdir neyse ona razıyım,hayırlısı
tanmam canım akşama görüşürük.bende çıkayım teyzeleri yumoşların yemeklerini vereyim.acıktılaaaaaaaaaaaaaaar.
sende hamilesin muhatta.bende arkanızdan geliyoruuuuuuuuuuuuum
hatunlar ben çıkıyorum aeo
hala regl olmadım ama bilmiyorum)
Ben sanmıyorum geldi bi defa,ama inşaallah önce Muhat sonrada sen vereceksin bu haberi
Bende çıkıyorum çok kalınca başım ağrıyo,görüşmek üzere Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?