okumadım daha tatlımmmmmm nerdeeeeeeeeeee......gel sen oku seyyanım yaaaaaaaaaaaa.....
ayyyyyyyy inşallahhhh kaystan güzel haberler alırızzz...bende hala adet olamadım yaaaaaaa karnım ağrıyorrr belim ağrıyor hala yok yok çıldıracammm sıkıntıdannnnnnnn.....olsamda rahatlasammmmmm...bişeyleri parçalayasım geliyorrrrrrr.......
muhat çabuk dönnnnnnnnnnnnnnnnn..fazla kalamayacam malum yarın okul varrrrrrrrrrrrrrrrr......kızlar hatta evde yalnızım topluca bana gelinnnnnnnnnnn....sabaha kadar sohbet edelimmmmmmmmm....
eşine saygılar.canım eşimde kestaneye benzetti
adını tam bilsek burdaki aktarlarda vardır belkim
burda yokmuş canım bana mekkeden geldi.
bu gece niye yapıyon kız
iyi bi zamanlama yap çatlamana yakın kullan
kız benimkiler çatladı,toplandı bile ya.yerleştirme günü yapçam.
küsermiyim sana kız
cepteydim 2 haftadır şimdi pc deyim
eşim sağolsun
ana da iyi geceler canım.inş.9 gün sonra gelmez ve hiç gelmez de bebişinin haberini alırsın.iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
okumadım daha tatlımmmmmm nerdeeeeeeeeeee......gel sen oku seyyanım yaaaaaaaaaaaa.....
ayyyyyyyy inşallahhhh kaystan güzel haberler alırızzz...bende hala adet olamadım yaaaaaaa karnım ağrıyorrr belim ağrıyor hala yok yok çıldıracammm sıkıntıdannnnnnnn.....olsamda rahatlasammmmmm...bişeyleri parçalayasım geliyorrrrrrr.......
muhat çabuk dönnnnnnnnnnnnnnnnn..fazla kalamayacam malum yarın okul varrrrrrrrrrrrrrrrr......kızlar hatta evde yalnızım topluca bana gelinnnnnnnnnnn....sabaha kadar sohbet edelimmmmmmmmm....
canım yardıma gelelim
100 veririz biz seyyanla hepsine
canım yardıma gelelim
100 veririz biz seyyanla hepsine
muhatım öğrencilere yüz vermeye gelmiyo tatlımmm..yazılı yapması bişey değilde okuması zor bun için yazılı okuma makinesi yapsalar ya artıkkkk 21. yyda bu ne biçim eğitim yaaaaaaaaaaaaa.....
muhatım öğrencilere yüz vermeye gelmiyo tatlımmm..yazılı yapması bişey değilde okuması zor bun için yazılı okuma makinesi yapsalar ya artıkkkk 21. yyda bu ne biçim eğitim yaaaaaaaaaaaaa.....
eşine saygılar.
ana da iyi geceler canım.inş.9 gün sonra gelmez ve hiç gelmez de bebişinin haberini alırsın.
bayıla bayıla okurum.yazdıydım zaten ben okuyayım diye görmemişin.ben hep özenmşimdir şu yazılı okuma işine ya
testte ççok rahat kopya çekiyorlarrr...o yüzden test yapmıyoruz.....aslında test olsa daha kolay okunur...amaaa zümrede karar aldık hepsini test yapmıyoruz tatlım......canım test yapsan hem ygs ye hazırlık gibi de olr
tabi kolayda olur
gel tatlım hatta şimdi gel seyyanımmmmmmm..yazılı okuma makinem olllllllllllllllllaaaaaaaaaa ne zevkli.bana gönder diyom ama duymuyonyazılı okuma makinen olmak istiyorum beeeeeeen beni al
seyyancım ilk zamanlar insan hevesle yapıyordaaaaaaaa....zamanla hiççççççççç canım istememeye başladıııııııı....daha nerden baksan bir 15-20 yıl arası ben yazılı okuyacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...kesin böyle olur kafayı yerimmmmmmmmmmm..şu an zaten en ufak gürültüyü kaldıramıyommmmmm...ileride kafayı yemiş biri olurum ben yaaaaaa
aaaaaaaaaa ne zevkli.bana gönder diyom ama duymuyonyazılı okuma makinen olmak istiyorum beeeeeeen beni al
canım eşimde kestaneye benzetti
adını tam bilsek burdaki aktarlarda vardır belkim
iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
mutluluk bana geçen hafta dualar için özel mesaj attı.ama ecrin23 yok.bo haftada gelmezse listede dondurucam.çıkarmak yok belki gelir.ama yine uzun süre girmezse bakarız.inşaallah iyidir bir sıkıntısı yoktur.
aaaaaaaaaa ne zevkli.bana gönder diyom ama duymuyonyazılı okuma makinen olmak istiyorum beeeeeeen beni al
Allah muabbetinizi arttirsin..
ayseden haber yokmu meral ettim onu doktor acaba ne dedi bayilmasiyla ilgili ins. onemli birsey deildir...
ayseden haber yokmu meral ettim onu doktor acaba ne dedi bayilmasiyla ilgili ins. onemli birsey deildir...
kızlar sizin için Mekkeden gelen meyveye benzer şeyi araştırdım. küçük hindistan cevizi ve meryemin ana eli diye geçiyomuş adı Türkiye de.. migrosta bi ara satılmış.. ama Mekke tarafında muskatmış adı...
aneeeeeeeeem kıyamam ben onlara .ama sevgimi yoluyom burdan o ısıtıyodur onlarıseyyan nurusimayla senin bebişler üşüyomudur acep
dua et bebişlere güçlü olsunlar.
amin canım hoşgeldin sende katıl.ayşe bugün girmemiş inşaallah iyidir.Allah muabbetinizi arttirsin..
birgün yazılı okuma makinesi olacağım hiç aklıma gelmezditestte ççok rahat kopya çekiyorlarrr...o yüzden test yapmıyoruz.....aslında test olsa daha kolay okunur...amaaa zümrede karar aldık hepsini test yapmıyoruz tatlım......
gel tatlım hatta şimdi gel seyyanımmmmmmm..yazılı okuma makinem olllllllllllllllll
bak seyyanı al sömez
maliyetsiz hem
1 fincan çaya yapar
ama hevesini kaçırma seyyan malum bana da yardımcı olacagın günler gelecek inşaallah
dua ediyon demi kız!!!!!!!!!!!
Amin ecmain canım..Hoşgeldin,nasılsın güzel anne
Ayşeyi bizde merak ettik ama bugün girmedi hiç,inşaallah herşey yolundadırBebişinin cinsiyeti ne acaba
Ay canım Allah razi olsun senden,baya bi merak etmiştik,demekki Orda muskat diye alınabilir,çok teşekkür ederim
canım Allah razı olsun:)kızlar sizin için Mekkeden gelen meyveye benzer şeyi araştırdım. küçük hindistan cevizi ve meryemin ana eli diye geçiyomuş adı Türkiye de.. migrosta bi ara satılmış.. ama Mekke tarafında muskatmış adı...
hadi ya, zor ama hlek, tarih derya deniztestte ççok rahat kopya çekiyorlarrr...o yüzden test yapmıyoruz.....aslında test olsa daha kolay okunur...amaaa zümrede karar aldık hepsini test yapmıyoruz tatlım......
gel tatlım hatta şimdi gel seyyanımmmmmmm..yazılı okuma makinem olllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?