Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım yardıma gelelim
100 veririz biz seyyanla hepsine

eşine saygılar.
iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
ana da iyi geceler canım.inş.9 gün sonra gelmez ve hiç gelmez de bebişinin haberini alırsın.

bayıla bayıla okurum.yazdıydım zaten ben okuyayım diye görmemişin.ben hep özenmşimdir şu yazılı okuma işine ya

canım yardıma gelelim
100 veririz biz seyyanla hepsine

muhatım öğrencilere yüz vermeye gelmiyo tatlımmm..yazılı yapması bişey değilde okuması zor bun için yazılı okuma makinesi yapsalar ya artıkkkk 21. yyda bu ne biçim eğitim yaaaaaaaaaaaaa.....

muhatım öğrencilere yüz vermeye gelmiyo tatlımmm..yazılı yapması bişey değilde okuması zor bun için yazılı okuma makinesi yapsalar ya artıkkkk 21. yyda bu ne biçim eğitim yaaaaaaaaaaaaa.....

canım test yapsan hem ygs ye hazırlık gibi de olr
tabi kolayda olur

aaaaaaaaaa ne zevkli.bana gönder diyom ama duymuyonyazılı okuma makinen olmak istiyorum beeeeeeen beni al

seyyancım ilk zamanlar insan hevesle yapıyordaaaaaaaa....zamanla hiççççççççç canım istememeye başladıııııııı....daha nerden baksan bir 15-20 yıl arası ben yazılı okuyacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... kesin böyle olur kafayı yerimmmmmmmmmmm..şu an zaten en ufak gürültüyü kaldıramıyommmmmm...ileride kafayı yemiş biri olurum ben yaaaaaa

seyyan nurusimayla senin bebişler üşüyomudur acep
dua et bebişlere güçlü olsunlar.

Allah muabbetinizi arttirsin..
ayseden haber yokmu meral ettim onu doktor acaba ne dedi bayilmasiyla ilgili ins. onemli birsey deildir...

canım test yapsan hem ygs ye hazırlık gibi de olr
tabi kolayda olur
testte ççok rahat kopya çekiyorlarrr...o yüzden test yapmıyoruz.....aslında test olsa daha kolay okunur...amaaa zümrede karar aldık hepsini test yapmıyoruz tatlım......
aaaaaaaaaa ne zevkli.bana gönder diyom ama duymuyonyazılı okuma makinen olmak istiyorum beeeeeeen beni al
gel tatlım hatta şimdi gel seyyanımmmmmmm..yazılı okuma makinem olllllllllllllllll

kafayı falan yiyemezsin çünkü ufaklığın sağlam bir anneye ihtiyacı var

kızlar sizin için Mekkeden gelen meyveye benzer şeyi araştırdım. küçük hindistan cevizi ve meryemin ana eli diye geçiyomuş adı Türkiye de.. migrosta bi ara satılmış.. ama Mekke tarafında muskatmış adı...

bak seyyanı al sömez
maliyetsiz hem
1 fincan çaya yapar
ama hevesini kaçırma seyyan malum bana da yardımcı olacagın günler gelecek inşaallah
dua ediyon demi kız!!!!!!!!!!!

canım eşimde kestaneye benzetti
adını tam bilsek burdaki aktarlarda vardır belkim

Burda yokmuş ki kuzum,olsa hemen alırız biliyosun

Aklımızda olsun ama öğrenirsek habedar edelim birbirimizi

iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

İyi gecelerrr,inşaallah adetin gelmez ve meleğin seninledir canım,Rabbim gönlünüze göre versin

Canım kaç gün gecikti adetin,belkide ilk senden alırız müjdeyi

mutluluk bana geçen hafta dualar için özel mesaj attı.ama ecrin23 yok.bo haftada gelmezse listede dondurucam.çıkarmak yok belki gelir.ama yine uzun süre girmezse bakarız.inşaallah iyidir bir sıkıntısı yoktur.

Canım Ecrin23 hatırladığım kadarıyla bizim yaptığımız hatimlerimize de katılmıştı,inşaallah gelir bir an önce ve herşey yolundadır,hatta inşaallah hamilelik haberiyle gelir

ayseden haber yokmu meral ettim onu doktor acaba ne dedi bayilmasiyla ilgili ins. onemli birsey deildir...

sağol tatlımmm hoşgeldinnn....

aaaaaaa ayşeye ne oldu benim haberim yokkk niye bayılmış yaaa...geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn ayşeye..inşallah iyidirrr..

Amin ecmain canım..Hoşgeldin,nasılsın güzel anne

Ayşeyi bizde merak ettik ama bugün girmedi hiç,inşaallah herşey yolundadır Bebişinin cinsiyeti ne acaba

Ay canım Allah razi olsun senden,baya bi merak etmiştik,demekki Orda muskat diye alınabilir,çok teşekkür ederim

seyyan nurusimayla senin bebişler üşüyomudur acep
dua et bebişlere güçlü olsunlar.
aneeeeeeeeem kıyamam ben onlara .ama sevgimi yoluyom burdan o ısıtıyodur onları
amin canım hoşgeldin sende katıl.ayşe bugün girmemiş inşaallah iyidir.
birgün yazılı okuma makinesi olacağım hiç aklıma gelmezdi
bak seyyanı al sömez
maliyetsiz hem
1 fincan çaya yapar
ama hevesini kaçırma seyyan malum bana da yardımcı olacagın günler gelecek inşaallah
dua ediyon demi kız!!!!!!!!!!!

1 fincan çaymıııııııııı?hani bunun kurabiyesi,bisküvisi,kahvesi yok öle üç kuruşa beş köftedua etmemmi kııııııı baygınken bile burdakileri sayıklıyom.yakında bende sizle yicem kafayı

Allah sizden razı olsun. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) rica ederim canım benim..

canım Allah razı olsun:)
net üzerinden satışı varmı bakayım hemen
hadi ya, zor ama hlek, tarih derya deniz
ben test yapim bari senden ders çıkarttım

hoşgeldin canım
evet haber yok umarım herkes iyidir.
nekadarzor nirdesinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…