Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben dostluğuna adayım.benimle dost olurmusuuuuuuuuuuuuuuuuun

iyiyiz canim cok sukur yarina kuranim var kizlar hadi gelin hepiniz

hahahahaaa
biz dizeliz canım ama malum bizim yakıt motora ulaşmıyo::D
tüp iyidir az yakar çocugunuz ilerde

Allah iyiligini versin iyi guldum az yakar insallah

canım senin yumoşlar bugün toplanmışşşşşşşşşşşş.....geçmiş olsun canımmm...

yumoşlar güzel güzel bölünsünlerrrrr kaliteli embriyoların olsunnnnnnnnnnn..

Ay canım nihayet gelebildin yaa

En geç haftasonu yapıcam test ama bugün adet sancılarım başladı ve şuan sırtım çok ağrıyo,olcam büyük ihtimal Hayırlısı yinede Rabbimin takdiri

Eğer yumurtladıysam geçmişler ola ozaman,diğer aya bakıcaz artık napalım

Zamane gençliği nolcakkk

Kınamayalım,bakalım bizimkiler nasıl olcak dimi ama :18:

canım bu muskat omu acaba ki.bu değişik bişi ya.biz eşimle satırla kestik.bide cevizden büyük.patates gibi.ama muskatın annesimi acaba

Allah iyiliğini versin Seyyancımmmm

bilmiyoz cnm nedenini pazarda gezerken bayilmis birden bugun doktor kontrolu vardi ins. inemli bisey deildir

hb cnm..
size iyi geceler kizlar.Allaha emanet olun..

Sanada iyi geceler,sende Allaha emanetsin canım

çok mutlu olurum :) ama ben kuran bilmiyorum ama bütün duaları ezbere bilirim türkçesini okurum ama kabul olur mu yine bilmiyorum ki

Canım sende Ya Varis çekebilirsin ve kısacık Bir Ayet-i Kerime var okuduğumuz,onuda kağıda yazar ordan okursun,Yasinleride biz okuruz....Nete girmende bir sakınca yok dimi,girebilir misin her zaman?

Hangi şehirde oturuyosun bide canım,Kuranı Kerim öğrenmek istersen seni yönlendirebilirim

hayirli geceler arkadaslar muhabbetiniz bol olsun insallah nasilsiniz hepiniz ?
hayırlı geceler canım...iyi şükür sizler nasılsınız

ay canım sakın karamsar olma ...daha topikçe kreş kurucaz...

Allah muabbetinizi arttirsin..
ayseden haber yokmu meral ettim onu doktor acaba ne dedi bayilmasiyla ilgili ins. onemli birsey deildir...
aminnnnn ....muhabbete katılmak yenii fırsat olduu...sizler nasılsınız...yatmakla aran nasıll..

iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
iyi geceler iyi canım sen nasılsın...inşallahh iyi haberlerini alırız...

hahahahaaa
muhat tuttum kız senii..espriler..yerinde sabit...bizimkiler gazlı olursa...şu muskat işe yarar....

hamileler içinmiş
gaz problemi için gebeliğe dair en ufak bilgi yok
biz şimdiden başlayıp önlem mi alsakk..

adet oncesi stres olabilir insallahda oyledir tatlim biz iyiyiz canim biz variz canim net ortaminda olsakta ende bir arkadasimdan dost dedigimden guzelce kaziklananlardanim rabbim hayirlisini versin fazla verici olursan degersiz oluyormussun ben bunu anladimuzme kendini canim su olumlu dunyada hicbirsey uzulmeye degmez

kızlar bu hafta dualarda okumayan çok olucak galibaaa..eksik fazla olur mu????
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

muskatı çok tekrarladın ondandır,
hamile kalmak için mekkeden gelen meyvenİn adi şu linke bakın kızlar.. attığınız fotolara benziyo. buda kafamı karıştırdı açıkcası...

canım bu atkestanesi erkekler için iyiyimiş. bel altı damarları açıyomuş.
konusu olmuşken yazayım dedim.
ben bi gayfe yapam da içem
sizde gelin hadi.

ben dostluğuna adayım.benimle dost olurmusuuuuuuuuuuuuuuuuun
seve seve bitanemmmmmmmmmmmmm......

hahahahaaa
dizel melek anneleriiiii.....

hem sen lise öğretmeni olmayacan mı??? onlarla deneyimim yok ama liseliler özellikle 10,11 ve 12. sınıflar aklı başında konuşulur oluyorrrlar.....en berbatı 7. ve özellikle 8. sınıflarrrrrrr.....engenlerrrrrrrrrrrrrrrrr....

canım bugün 2 tane yasin okudum....öncedende 9 tane okumuştum canımmmmmmmm.... toplam 11 yasinn helal olsun anne adaylarımızaaaaaaaaa.rabbim kabul etsin.......adet olmazsam yine okurum tatlımmmmm......

kizlar size iyi sohbetler benim kocis ve benim evlatlik geldiler karinlari acmis sofra kurayim Allah emanet olun opuyorum hepinizi

iyiyiz canim cok sukur yarina kuranim var kizlar hadi gelin hepiniz

Ay keşke yakın olsakta uçuversek hemen

Allah kabul etsin canım

muskatı çok tekrarladın ondandır,

canım bu atkestanesi erkekler için iyiyimiş. bel altı damarları açıyomuş.
konusu olmuşken yazayım dedim.
ben bi gayfe yapam da içem
sizde gelin hadi.

Ohoo ben kahvemi içtim,meyvemi yedim...Şimdi çekirdek çitliyom,merak etmeyin iyiyim

canım ben istanbuldayım. ama çalışıyorum bazen pazarları bile işteyim çağrı merkezindeyim.. fırsatım yok kendi çabamla harfleri falan öğrendim okunuşunu vs.. ama olmadı yapamadım. Ya Varis çekebilrim. bide Ayet i Kerime yşi bana yazabilr misin acaba. ya da adını söyle ben netten bakıyım. teşekkür ederim. o kadar yalnız hissediyodum ki kendimi bana iyi geldiniz :)

iyiki sizler varsınız canlarım yaaaaaaaa...aynen fazla verici biriyim kıyamıyorum hayır diyemiyorummmm...ve hep kazıklanıyorummm....

ama artık böyle kendimi yıpratmak istemiyorummmm.....iyi günümde herkes yanımdaaa..ben kötü günümde bir arkadaş istiyorummm....

ölümlü dünyada artık üzülmekistemiyorumm..

yarın kuran okutacaksın herhhalde keşke gelebilseydikkk....rabbim kabul etsinnnnnn inşallah....

Ay keşke yakın olsakta uçuversek hemen

Allah kabul etsin canım

Ohoo ben kahvemi içtim,meyvemi yedim...Şimdi çekirdek çitliyom,merak etmeyin iyiyim

kız yemeye mi verdin sen kendini:125:.her akşam topikte mutlaka yemek yemeye müsade istersin,çay içersin,çekirdek çitlarsin.sen ütü falan yap

mustak yersek tüp bebege gerek kalmaz
kendi gaıyla gelir :
ayyy töbe töbe

canım dostu olan insanlar dertlerini onlara anlatabiliyor.
bende çooook kazık yedim son kazık en agrıydı.
eşim arkadaş edinmiyorum zaten diye buraya pekbişi demiyo

kız yemeye mi verdin sen kendini:125:.her akşam topikte mutlaka yemek yemeye müsade istersin,çay içersin,çekirdek çitlarsin.sen ütü falan yap
ay o ütüyüü ben yaptım bu akşam.....hiçç sevmemm...esleme diye diye bende başladım şuan bişeyler atıştırıyorummkocişte uyuduu....kim tutar beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…