Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kafayı falan yiyemezsin çünkü ufaklığın sağlam bir anneye ihtiyacı var
canım içimde hiççççç öyle anne olacakmışım gibi bir his yok...vazgeçsemmi acaba diyede düşünmedim değil..olmuyor hayırlısı bu mu acaba??????
bak seyyanı al sömez
maliyetsiz hem
1 fincan çaya yapar
ama hevesini kaçırma seyyan malum bana da yardımcı olacagın günler gelecek inşaallah
dua ediyon demi kız!!!!!!!!!!!

canım inşallah atanırsın da sende yazılı okursunn..helede edebiyat yazılısı Allah kolaylık versinnnnnnnn.....
seyyan ne isterse yaparım ben ona .......ama seyyan hamile olacağı için zaten gelemeyecekkkkkkkkkkkkkk.......

eslemcimmmm hamile olmam mümkün değil bu ay yaaaaaaaaaaaaaaaa.....kocişi bulana aşkolsun bulsamda zaten tüpsüz çocuk yapamıyoz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....olursada mucize olur o da beni bulmazzzzzzzz........ben adet olmayı seçiyorummmm şu annnn.....çok sıkıntı yapıyor bendeeee....

hayirli geceler arkadaslar muhabbetiniz bol olsun insallah nasilsiniz hepiniz ?

kız niye lanet dedin

canım sizin hamileliğiniz bize de çok yardımcı oluyor .
Allah razı olsun sizlerden

yardimci olabildiysem ne mutlu muhatim hepimizin duali yavrulari olsun insallah

yapmam mı sen gel yeter

Muskat Nerede Satılır

Muskat (Küçük Hindistancevizi):
Küçük Hindistancevizi de denilen Muskat zeytin büyüklüğünde,
üzerinde çizgiler bulunan bir cevizdir ve Hindistan cevizi meyvesinden,
isim benzerliği dışında, tamamen farklıdır.

Muskatın Faydaları:
Muskat, iştah açar ve sindirimi kolaylaştırır.
Ağız kokusunu giderir.
İdrar ve gaz söktürücüdür.
Mide ağrılarını gidermeye yardımcı olur.
Mikrop öldürücüdür.
Bulantı ve kusmayı önler.
Kokusu sinirleri sakinleştirmeye yardımcı olur.
Vücudu kuvvetlendirir.

Muskat nasıl kullanılır?
Küçük Hindistancevizi, çoğunlukla tat ve koku vermek için
çeşitli yemek, tatlı ve pudinglere katılarak kullanılır.
Az miktarda kullanılırsa uyku verici özelliği ile uyku bozukluklarında
faydalı olmakla birlikte yüksek dozlarda kullanmak hayal görmeye
ve kalp at

canim niye karamsar yaptin kendiniolacak insallah Rabbim verecek isteyen herkese

şişşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttt.öle konuşma sende anne olacaksın,bende olcam,muhatta,eslemde buradaki herkeste.bak bizde denedik olmadı gittik tüp taktırdıkolmazsa yine taktırırız napalım.pes etmek yooooooooooooook.sen hemde çok güzel bi anne olacaksın.bellimi olur mıcizeler çok belki sürpriz yapıverir ufaklık sana

muskat_

Hintcevizi, Molucca Adası'nda yetiştirilen ve yaprak dökmeyen Myristica fragrans bitkisinin tohumudur. Ağaç meyve vermeye yedinci yılda başlar ancak 90 yaşına kadar da meyve verir.
Bu ağacın meyvesinin içinden hem hintcevizi alınır hem de kabuğu öğütülerek hoş kokulu bir baharat elde edilir. Endonezya'da yetiştirilmektedir.
Tadı oldukça sert olduğundan en ince rendeden geçirilir. Zaten çoğunlukla rendelenmiş biçimde satılır. Romalı filozof Pliny, birinci yüzyılda hintcevizinden bahsetmiştir.
Hindistan edebiyatında ise hintcevizinin ağız kokusuna, baş ağrısına ve soğuk algınlığına iyi geldiği söylemektedir. Sindirimi kolaylaştırıcı etkisi vardır. Serin, kuru ve karanlık yerlerde muhafaza edilmelidir.
Nerelerde kullanılabilir?
Bazı çorbalarda, sebze pürelerinde, köfte ve gratenlerde kullanılır. Antiseptik ve iştah açıcı özelliklerinin yanı sıra mideye ve kalbe de iyi gelir.
Ayrıca sebze yemeklerinde, tatlı hamur işlerinde, kekler, kurabiyeler ve çöreklerde kullanılır. Başta beşamel olmak üzere çeşitli soslara eklenir. Peynirli yiyeceklerle uyum sağlar

hamile kalmak için mekkeden gelen meyvenİn adi şu linke bakın kızlar.. attığınız fotolara benziyo. buda kafamı karıştırdı açıkcası...

ay şükür sayfaları okumayı bitirip yazmayada kısmet olduu

Mrb kızlar herkese iyi aksamlarrrrr nasılsınız
merhaba ...iyi geceler sen nasılsın...bizler aynıı...

Iyiyiz canim sen nadildin.
Sürpriz Daha iyi misiniz canim
Seyyan nerdesin gizzz
canım daha iyiyim bugün itibariyle ağrım bittii şiş te hafif aldı ağzımı açıp yemek daha iyi yiyebiliyorum...sıkıntı yaptı resmenn...ağzımdaki kaplama demirler bile ağrıdıydıı...allah başka keder vermesin...sıkıntılarımız geçici olsun...inşalalhh...sen nasılsın.....emeklilik nasıl gidiyor..hayırlısı böyleymişşş...önümüzdeki maçlara bakıcaz ...allah yardımcımız olsun..

nasılsınız kaçgundur gıremedım ozledım sızlerı
bu arada antısocıalden haber varmı

bizler iyi canım sen nasılsın....daha iyimiisnn...
Selam kızlar naber,benim ateşim çıktı yine ya
a.s. iyilik canım sen nasılsın...kız bu ateş peşini bırakmıyorr...ya hamişsindir ondandır olamaz mı yap şu testi bende meraklanmaya başladım..allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

kız sen niye ayrılıyon yaz sezonu diyemii...sende senelik izin yap gell...

canım büyük geçmiş olsun...bence stres sen yapmadım desende...tandık vardı ara ara bayılıyordu ama gergin olduğu zamanlarr....sende farkında olmadan yapmış olman doğall hamilesinde...ilk ve son dur inşalalhh...kız belinede top gelmişş allah korumuşş...rabbim sizi daime korusun yardımcınız olsun...

canım şu anda benimde migrenim tuttu.yıllardır migren hastasıyım ateş yaptığını bilmem.yani migren ateş yapmaz canım o başka bişiyden.
geçmiş olsun...migrenin ateş yaptığını migrencilerden hiç duymadım...

ayy kız nedense yazdıklarına hiç şaşırmadım ben tedaviye başlamam 1.5 yıl sürdü kocaya diye diyee götürdüü sağolsun ama ...netice sıfır...belki kendiliğinden gelir...nasippp tedaviyleyse ilk ve son tedavin olur ..bebişin sana merhaba der...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın..

okurum ama bu hafta adet olucam yarım kalabılır o yuzden haftaya olana katılırım artık bende :)
hoşgeldin aramıza...allah hepimizin dualarını kabul etsin...

hey maşşallahh...bizde bir açılış yapabilseydikk...

allah iyiliğini versin....
yok anacım eğer acı etkili olsaydı benim onca yediğim acıya her yıl doğrurudum.12.ye hamile olurdum şimdi
keramet onda bunda değil hayatım...allah büyükk..

anam niye demicen görünen ortada...ayy bu düşüncesizlikte çığ gibii...bişey demekk imkansız desen demesen hep yanlış anlaşılır...hayat devam ediyorr...alışmak zorundayız...üzülme...

Kızlar yumurta çatladıktan sonra kaç gün bebiş için uygun acaba,aman derdimi de anlatamadım ama anladınız dimi siz
bugün yumurta çatladıı diyelim..ilşkiyide denk getirirsen yumurtan 24 saat yaşıyor oda kaliteye göre değişir..1 ordan 3 günde de bölünme derken 1 haftada bebişin senle olabilir...anladığım kadarıylaa...bu arada yumurtlama günleri hep uygun 10 değerlendir..öncesi sonrasııtarihine göre değişir...

Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin diyorum ilk önce.öyle aklım karışıkki aranıza katılmak istedim.bana yardımcı olurmusunuz
hoşgeldin...topiğe uğrarsan ilgili arkadaşlar yardımcıda olacaktır...

çok şükür diyorumm..sakın yanlış analam bebiş değilse adet olmakk daha mantıklı...olmamasıda ayrıca bir dert haline gelebiliyor...stres çok yaparsanda gelmeyebilir...geçiktirir...bir sıkıntı yoktur inşallahh tedavin şimdiden hayırlı olsun..

iyi canım sen nasılsın...hayırlısı ne ise o olsun...inşallahh tedavisiz gelir..

Selam kızlar,
Seyyancım özelden atamıyorum yine mesaj engeli :) 5 Yasin, 707 Varis ve 100 Enbiya okudum. Listeye ekleyebilirsin... Allahım eksiklerimiz varsa onları tam etsin inşallah....
a.s. nasılsın...

bizler iyi canım asıl sen nasılsın..ayyy kız geç oldu ama okuyuncaya kadar yazıncaya kadar zaman su gibii akıp geçtii...çok iyi haber yumoşlarr çoğalmış gözün aydın...kaliteli ve sağlıklı olsunlarda şimdii bölünüyorlardır annesii..allah yolunuzu açık eylesin...gelsin bebişler...çift olsunki bir süre işten güçten başka şeylere fırsat bulama....ay kimkii o isimler...hamiş dediklerimiz mi kii..ayy inşalalhh bayadır iyi haber duyamaz olduk..

a.s. ne var ne yok...kays..

bende hiç duymadım....farklı bişey sanki buu...muhatın dediği gibii kurabiye gözyle bir baktım değil

a.s. canım hoşgeldin....iyi şükür sen nasılsın...ben biraz temizlik modundayım yavaş yavaş yapıyorumm...gerçi yine yamuldum ama ...havalarda bozuk...yıkama işlerine hala geçemedim...bi aksilik çıkmazsa nisan tedavi düşündüğümüzden...toparlanayım dedim..

kızlarrrrrrrrrrrrr pc deyim artıkkkkkkkk
bi geçmişe bakim geliyorummmmmmm
ayy canım bak tabii ben baktımda ...daha bu saat olduu ancakk yazıyorumm...sizi 2 saatt boş bırakmaya gelmiyorr ...

hamileler içinmiş
gaz problemi için gebeliğe dair en ufak bilgi yok

muhatım keşke hep test yapabilseydik tatlımmmm ama senin sınavında kompozisyon sorusu olacakkkkkkkkkk değil mi?? yazılı ka
onu okumak yeterrrr.....

öğrenciler yazılı kağıtlarına cevaptan başka neler neler yazıyorlar....
"soruyu hatırlayamadım"
"sorular çok zor olmuş"
sizi çok seviyorum"
"100 alsam iyi olur ama 99a da razıyım " gibi.....

canım bu muskat omu acaba ki.bu değişik bişi ya.biz eşimle satırla kestik.bide cevizden büyük.patates gibi.ama muskatın annesimi acaba

sağol tatlımmm hoşgeldinnn....

aaaaaaa ayşeye ne oldu benim haberim yokkk niye bayılmış yaaa...geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn ayşeye..inşallah iyidirrr..

bilmiyoz cnm nedenini pazarda gezerken bayilmis birden bugun doktor kontrolu vardi ins. inemli bisey deildir

hb cnm..
size iyi geceler kizlar.Allaha emanet olun..

Ay canım

Biz sanki yapabiliyoz Ama lütfen karamsar olma,mucizeler bizim için,bak nelere şahit oluyoruz,Rabbim OL desin yeter,biz dualarımıza devam edelim,gelecek bebişlerimiz Allahın izniyle

hayirli geceler arkadaslar muhabbetiniz bol olsun insallah nasilsiniz hepiniz ?

Hayırlı geceler hoşgeldin canımcım,nasılsınız meleğinle

Hamdolsun iyiyiz,iyi olmak için çalışıyoruz

Hemde nasıl yardımcı oldun,zira baya bi kafa yormuştuk neye benziyo diye

Dualarımıza katılmak ister misin,aramızda seninde olman hissi geldi içime :26:

çok mutlu olurum :) ama ben kuran bilmiyorum ama bütün duaları ezbere bilirim türkçesini okurum ama kabul olur mu yine bilmiyorum ki

hahahahaaa
biz dizeliz canım ama malum bizim yakıt motora ulaşmıyo::D
tüp iyidir az yakar çocugunuz ilerde

ben biliyom bunuuuuuuuuuuuu...almıştıkkk..rendelemiştik..hatta eşimede yedirdim amaaaaa.......
canim niye karamsar yaptin kendiniolacak insallah Rabbim verecek isteyen herkese
adet öncesi stresten sanırımmmmmmmmmmmmmm.....ayrıca bugün birşeyi de çooooook iyi anladımmm "benim gerçekten bir tane bile olsa dostum diyebileceğim arkadaşım yokmuş yaaaaaaaaaaaaa""""ondan biraz canım sıkkın....sen nasılsın krizantemmmm bebiş nasıl
inşallah diyeyim seyyanım....hepimiz anne olalım hayırlısıylaaaaaaaaaaa...

hamile kalmak için mekkeden gelen meyvenİn adi şu linke bakın kızlar.. attığınız fotolara benziyo. buda kafamı karıştırdı açıkcası...
yok canım bu o değil baktım linke.o başka at kestanesi.
hamileler içinmiş
gaz problemi için gebeliğe dair en ufak bilgi yok
canım bu senin dediğinden olmayabilir.muskatı biliriz.oktay ussta çok kullanıyo.bende var dedimdi ya bu daha büyük böyle dışı kesilince odun gibi bişi.içi hindistan cevizi gibi.evet sanki senin dediklerini tekrarladım gibi oldu .ay oda olabilir.öfffffffffff ne diyom ya ben.kafa kıyak benim biliyonuz.narkoz çarptı kahve içtim hala ayılamadım.fazla kaçırmışım

canım bu muskat omu acaba ki.bu değişik bişi ya.biz eşimle satırla kestik.bide cevizden büyük.patates gibi.ama muskatın annesimi acaba
karta kaçmış sendeki
fazla yenmesi zararlıymış okudun demi.sen yeme daha yersende az az ye,

hadi ya
abowwwwwwww
seyyan sen şimdi sönmezin yanında sataj yapyetiştir kendini seneye bana lazımsın
gerçi seney çocuk gelişimi okuyacaktın sen demi öyle demiştin
bende ünivdeyken çok inektim
baktım soruyuyu tam yapamıycam diğer soruyu tam puanlı yapardım. sonra onu yazmaya başlardım. en alta da süre yeterli olmadığından cevap yetişmedi yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…