- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
hayırdır canım...var mıydı böyle bir düşünceniz...allah kolaylık versin canım....yakın olsakda yardım etsekk....Kızlar bu aralar gıremıcem benı merak etmeyın ev tasıyacaz suan toparlanmakla ugrasıyoruz ıkı gune kalmaz çıkarız gıttıgımız yerde de ınternet baglantım hemen olmayacak hakkınızı helal edın
dua edın sızlerı çoook opüyorum allaha emanet olun
canım allah dualarımızı kabul etsin...inşallahh bebişin sesimisi duyacakk annesii...üzülme hayatım inanıyorum ki....hiç kolay değil hele beklerken...allah büyük....kızlar bu hafta listede ben de varmışım denk geldi galiba dün doktorum bebişimiz kalp atışının olmadığını bir hafta sonra tekrat gelmemi söyledi o anda yıkıldım hala umudum var ama haftaya da kalp atışını duyamazsak kürtaj olmak zorunda kalıcam bebişim 6 +6 oldu. 6 haftayı yeni geçti ama ses yok canlı mı değil mi belli değil normalde duyulması gerekiyordu dualarınıza ihtiyacım var yasin suresini okurken bebişimin sağlıklı olmasını dilerseniz her şey dualar üzerine allah dualarınızı kabul etsin rabbim herkese bebişlerini nasip etsin
iyi canım sen nasılsın...ben yazıp kaçtım....mesajını görmedim...halbukii alt altaymış alelacele oldu ..yanii...dediğin gibiii haftasonu olduğundan....kizlar nasilsiniz?bugun cumartesi diye galiba kimsecikler gelmiyor
iyi sen nasılsın...bi hayli yorucudur...ama zamanla herşey yoluna girecektir...Nasılsınız arkadaşlar alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın bebiş olayından sonra böyle olucak bir müddetDün 15 kişi misafirim vardı sağolsunlar geldiler.Ev işine al atmadım daha.Bebişin çamaşırlarını serdim, topiğe bir bakayım dedim.Hepinizi özlüyorum sohbet edip muhabbet etmeyi.Ama inanın fırsat bulamıyorum topiğe gelmeye beni anlıyorsunuzdur eminim.Allah sizlerede en kısa zamanda yaşatsın bu tatlı yorgunlukları.Duaları okuttum.Allah kabul etsin inşallah.Allah'a emanet olun görüşürüz öpüyorum hepinizi
Bebiş 3 kere tekme attı..
Allahım bu ne guzel duygu yarabbım şükürler olsun
allahım sızlere de nasıp etsın ıns
canım..inan ne diyeceğimi bilmiyorum...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...olmaz diyede bişey yok...ne mucizeler var doktor olmaz deyip kendiliğinden hamile kalanları duyduk belki sende bunlardan biri olursun ne bileyim...sıkıntı kadında yada erkekte olsun hep bekleyişteyiz...allah yardımcın olsun...tez zamanda şifanızı versin...aktardan eşin hücre yenileyici karışımlar kullansın...denemekte fayda var..ben kullanırken eşimede kullan dedim ama nerdee....umarım kırıcı olmamışımdır...süpermişşş begendimm
eslemmmmm seni merak ediyorum cnmm haber etmemişsinn
seyyan canoo nasılsın bebikolar nasıl annesiii
ayşecimm rabbim size bağışlasın evladınııı en tez zamanda bizlerde duyarız inş o güzelll tekmeleri::))
ben çok üzgünümm kızlarr kelimelerin bittiği yerdeyim canım o kadar sıkılıyor kiii anlatamamm ifade edemem eşimin degeerleri çok kötüüü ayrıcaa aşılama olamaz dedii doktor ayrıca tüp de olmayacak çünküü biz sonucu alıp gidene kadar doktor cıkmıştı ve benim bugün tedaviye başlamam için son gündüü çünkü adetimin 3 günüüü.biz idsteyince değilll rabbimin istemesi önemlii olmadı bu ayda başlayamadıkkk hayırlısııı artıkkkk
geldim canım ..aslında akşam da gelicektim canım sıkıldı tam ütü yaparken ütüm aksilik çıkardı...danteli ütülerken pisli su püskürttü haliyle leke oluştu...zate homurdanıyorduu ama yapmaz diye böyle olduğunda kireç birikmiş olup temizlenmesi gerekiyor...onca işin arasında üşenmiştim...neyseki ütünün yarısı bitti dantellerim kaldıı yıkadığımı tekrar yıkamak zorunda kaldım .dellendim anlıcanız...kocaya yap diyemiyorum hala aramız limoni bakalım nereye kadar...böyle kasvetli günler geçiyorum...sen sakın bebeğimizii üzme tamam mıı..bizim dertlerimize yoğunlaşma bir süre sende senelik izne çık...sen şuan hamilesin..ve bebeğinin iyi haberlerini alıcaz alahın izniyle inşalalhh...muhat eslem nekadarzor ssönmez kays sürpriz .......................hadi anıp duruyom kulaklarınız çınlasın artık yaaaaaaaaaa gelsenize antikdenizle kaldık burda garip garip demi antikdenizcim
a.s. canım yemek durumları ne alemde....sen eşittir yemekk....ne yapalım senin yüzünden başka türlüsü gelmiyor aklıma...Selam hanımlar,naber
Geçmişi okuyamadım,son sayfayı okudum,Antikdeniz sorun ne bilmiyorum okuyamadım iyice yazdıysan canım,inşaallah düzelir her ne ise..Zaten stresliyiz,onlarla atışınca hepten çekilmez oluyo hayat,birbirinize daha çok sarılın bu zamanlarda inşaallah
canım allah kabul etsin dualarınızı..heh iyi insan lafın üstüne gelirmiş nasılsın canım ya.benim şu yarışma dualarımı not alsaydın canım.vakıada bitti.bitek salatı münciye kaldı.
allah sabır güç versin canım...bu günlerii geçirirken hiç kolay olmuyor nefes almak...belkide böylesi daha hayırlı...güzel günler bizi bekliyor bundan eminim...bu sözüü inanırmısın bende yakın zamanda okudum 1 hafta ya oldu ya olmadı...face demi okudum tam emin değilim ...bende bizim içinde bir gün güneş doğacakk diye düşünmüştüm...belkide hepiiz çook yaklaştık...canımm 2 senedir ilaç kullanıyor ve gercekden düzenli kullanıyor yemesine içmesinee herseyine dikkat edioo sigara içiodu onuda bıraktı adamm ama hala aynıı oda cok üzülüooo o üzüldükçe ben bin kat daha üzülüorumm ağlarkennn karşıma bir sözz çıktı tesadüfüü kesinlikle değildiii ooo içime umutt doğdu
sabredin!
hzünsüz bir neşe
ve darlıksız bir bolluk olmaz
a kadir geylani hz
Yaptımm canımcım,gördüm tek direği oturdum yerime
Hiç duymadım canım o filmi,ne anlatıyo romantik miii
Aminn canımcım hayırlısı inşaallah,Nisanda sizle bişey paylaşıcam zaten,onu hep beraber uygulayım inşaallah,çok faziletli ve çok tavsiye ediiliyo
Ay Seyyancım anlatayım bak canım
Hani size daha az önce anlatmıştım ya,bebek görmeye gittik bize göstermedi bebeğini,ilgilenmedi bile diye..Neyse o alt komşum kendi evine geldi artık,iki üç gündür evinde...Kızlar bi duysanız,benimde tam altımda oturuyo,çocuğunu bağıra bağıra seviyoTamam herkes bebeğini sever,ilgiye sevgiye boğar ama sen müstakil bi evde oturmuyosun sonuçta;insanların sesini duyup rahatsız olacağını düşünmen lazım...Resmen duymamı ister gibi bağıra bağıra seviyo,yüksek sesle ninni mi şarkı mı ne söylüyo,bugünde duyunca bende bağlar koptu hepten.Hem sinir oldum hem üzüldüm.....Agresifleştim,ağlamaya başladım..Eşim üzülme,bizimde olcak sende sevceksin dedi ama dedim ben öyle millete gösteriş yaparcasına sevmem...Taşınalım madem burdan,ben ev bakayım dedi.Bu yüzden taşınırsam da olmaz sonuçta,hayır dedim...
Çok ağladım.Mutfağa geçtim,dolabı açıp tencere alcaktım,kapak elimde güçsüz hissettim kendimi oturuverdim yere..Eşim yanımda...Üzülme vs teselli ediyo kendi çapında,sonra dedi ki bak adetin gelmedi,pembe akıntın geldi,oturma kanamasıdır dedi,bende ipler koptu,başladım kahkaha atmaya;oturma değil yerleşme kanaması o diyeNe bileyim canım,oturma mı yerleşme mi dedi kocişim Moralim yerine geldi o kadar gülünce,Bide eşim çok güzel şeyler söyledi;şimdi iyiyim...Dedim kocama testte zaten şimdi çıkmaz varsa bile erken;ben ona üzülmedim,sadece o konuya incindim,içim yandı o kadar.O günkü yaptığı da aklımda hala,yüzüne bakasım gelmiyo Allah biliyoya;bide bu üstüne gelince hepten sinir oldum ona anltamam...Bilerek yapıyosa da Allaha havale ediyorum...
canımmm benimmm yaaaaa ahhh bu anlayışsızz insanlar nede çok çekiyoruz demiii...rabbm görüyorr biliyor inşallah canımm benim üzme tatlı canını senn degmezz
bnimde başıma gecenlerde bişe geldi çok üzülmüştümm anlam verememiştimmm amaa iştee yapıoalr
Hiç duymadım canım o filmi,ne anlatıyo romantik miii
Aminn canımcım hayırlısı inşaallah,Nisanda sizle bişey paylaşıcam zaten,onu hep beraber uygulayım inşaallah,çok faziletli ve çok tavsiye ediiliyo
Hani size daha az önce anlatmıştım ya,bebek görmeye gittik bize göstermedi bebeğini,ilgilenmedi bile diye..Neyse o alt komşum kendi evine geldi artık,iki üç gündür evinde...Kızlar bi duysanız,benimde tam altımda oturuyo,çocuğunu bağıra bağıra seviyoTamam herkes bebeğini sever,ilgiye sevgiye boğar ama sen müstakil bi evde oturmuyosun sonuçta;insanların sesini duyup rahatsız olacağını düşünmen lazım...Resmen duymamı ister gibi bağıra bağıra seviyo,yüksek sesle ninni mi şarkı mı ne söylüyo,bugünde duyunca bende bağlar koptu hepten.Hem sinir oldum hem üzüldüm.....Agresifleştim,ağlamaya başladım..Eşim üzülme,bizimde olcak sende sevceksin dedi ama dedim ben öyle millete gösteriş yaparcasına sevmem...Taşınalım madem burdan,ben ev bakayım dedi.Bu yüzden taşınırsam da olmaz sonuçta,hayır dedim...
Çok ağladım.Mutfağa geçtim,dolabı açıp tencere alcaktım,kapak elimde güçsüz hissettim kendimi oturuverdim yere..Eşim yanımda...Üzülme vs teselli ediyo kendi çapında,sonra dedi ki bak adetin gelmedi,pembe akıntın geldi,oturma kanamasıdır dedi,bende ipler koptu,başladım kahkaha atmaya;oturma değil yerleşme kanaması o diyeNe bileyim canım,oturma mı yerleşme mi dedi kocişim Moralim yerine geldi o kadar gülünce,Bide eşim çok güzel şeyler söyledi;şimdi iyiyim...Dedim kocama testte zaten şimdi çıkmaz varsa bile erken;ben ona üzülmedim,sadece o konuya incindim,içim yandı o kadar.O günkü yaptığı da aklımda hala,yüzüne bakasım gelmiyo Allah biliyoya;bide bu üstüne gelince hepten sinir oldum ona anltamam...Bilerek yapıyosa da Allaha havale ediyorum...
Napıcam bilmem ben bunla,kesin saç başa gireriz ya hayırlısı
Geldiğinden beri böyle,sürekli bağıra bağıra seviyo...Anneme söylediydim,oda televizyonun sesini açıver dedi...Bi ortam olsa denk gelsek dicem,görmemişin oğlu olmuş diyeBunlar yüzünden günaha girmiyoruzdur dimi ama üzülen biz oluyoruz,biz güceniyoruz Takma sende kafanı,kaçılmıyo da böylelerinden,en iyisi fazla düşünmemek;annemin dediği gibi yapcam,bidaha sesini duyduğumda sonuna kadar açıcam tv sesini
eslem niye nisan canımmm şimdiii paylaşşşş
a.s. canım yemek durumları ne alemde....sen eşittir yemekk....ne yapalım senin yüzünden başka türlüsü gelmiyor aklıma...
orta direk senide bulmuşş...hayırlısıı olsun...
canımmmmmm
oturma kanamasıdırinşALLAH o pembe akıntı
o komşunuda ALLAH cc emanet et
insanları anlamak gerçekten zor
en yakınındakini tanıyamıyorsun bazen
neyi niye yaptıklarını
dularımız senle
sürprizcim ne güzel yazmışsın ya....inş.öyledir ağzından bal damlıyo....hayırdır canım...var mıydı böyle bir düşünceniz...allah kolaylık versin canım....yakın olsakda yardım etsekk....
canım allah dualarımızı kabul etsin...inşallahh bebişin sesimisi duyacakk annesii...üzülme hayatım inanıyorum ki....hiç kolay değil hele beklerken...allah büyük....
iyi canım sen nasılsın...ben yazıp kaçtım....mesajını görmedim...halbukii alt altaymış alelacele oldu ..yanii...dediğin gibiii haftasonu olduğundan....
iyi sen nasılsın...bi hayli yorucudur...ama zamanla herşey yoluna girecektir...
süper haber desene bebiş artık ben burdayım beni unutmayın diyordur...
canım..inan ne diyeceğimi bilmiyorum...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...olmaz diyede bişey yok...ne mucizeler var doktor olmaz deyip kendiliğinden hamile kalanları duyduk belki sende bunlardan biri olursun ne bileyim...sıkıntı kadında yada erkekte olsun hep bekleyişteyiz...allah yardımcın olsun...tez zamanda şifanızı versin...aktardan eşin hücre yenileyici karışımlar kullansın...denemekte fayda var..ben kullanırken eşimede kullan dedim ama nerdee....umarım kırıcı olmamışımdır...
geldim canım ..aslında akşam da gelicektim canım sıkıldı tam ütü yaparken ütüm aksilik çıkardı...danteli ütülerken pisli su püskürttü haliyle leke oluştu...zate homurdanıyorduu ama yapmaz diye böyle olduğunda kireç birikmiş olup temizlenmesi gerekiyor...onca işin arasında üşenmiştim...neyseki ütünün yarısı bitti dantellerim kaldıı yıkadığımı tekrar yıkamak zorunda kaldım .dellendim anlıcanız...kocaya yap diyemiyorum hala aramız limoni bakalım nereye kadar...böyle kasvetli günler geçiyorum...sen sakın bebeğimizii üzme tamam mıı..bizim dertlerimize yoğunlaşma bir süre sende senelik izne çık...sen şuan hamilesin..ve bebeğinin iyi haberlerini alıcaz alahın izniyle inşalalhh...
a.s. canım yemek durumları ne alemde....sen eşittir yemekk....ne yapalım senin yüzünden başka türlüsü gelmiyor aklıma...
canım allah kabul etsin dualarınızı..
allah sabır güç versin canım...bu günlerii geçirirken hiç kolay olmuyor nefes almak...belkide böylesi daha hayırlı...güzel günler bizi bekliyor bundan eminim...bu sözüü inanırmısın bende yakın zamanda okudum 1 hafta ya oldu ya olmadı...face demi okudum tam emin değilim ...bende bizim içinde bir gün güneş doğacakk diye düşünmüştüm...belkide hepiiz çook yaklaştık...
orta direk senide bulmuşş...hayırlısıı olsun...
eslem niye nisan canımmm şimdiii paylaşşşş
canım boşver belkide öyle değildir...kötüye yormayalım ki öyleysede allaha havale ett...benimde burda yan komşumun varr..ama biz tanışmıyoruz...senin demen ki...herşeyleri geliyor zıplamalarr gülüşmeler sevmeler...yapısııında var kadının...bende apartmandayız ...insan biraz dikket eder. diyordum ...ama nerde....bildiğin...at koşuşturuyorlarr...gece süpürge açmalarr...vs...hiç sıkılma yok....biz müstakilden apartmana gelince eşimi hep uyarırdım...bak gör diyo neler yapıyorlar...sen tanıdığın için öyle düşünüyosundurda...ben tanımam etmem..bazen hoşuma gidiyor bazende bende bu günleri görecekmiyim diye içleniyordum...rabbim hepmize dayanma gücü versin...sıkıntımız bu yönde olunca çabuk etkileniyoruz...ben o sevmeleri 1 yıldır çekiyorum...ve kardeşimin kızı oldu...izine memlekete gidersem herkes benim ne tepki vereceğimi çok merak ediyorlardır gözümün içine bakıcaklardır...nasıl rol yapıcam...bilmiyorum...Hiç duymadım canım o filmi,ne anlatıyo romantik miii
sakın seyyanım sakın...ayy bizde kötü haber tellalcısı olduk.....unutalım gitsin...sağlık olsun hayatım...sayende bak teyze olucaz...hıım aynı şeylere ağlamışız canım.bak anlatayım bende.eşimin yeğeni hamileydi gece doğum yapmış bugün gittik.bebek çok tatlı.Rabbim mutluluklarını daim etsin amaaa gel gör ki yüreğim yangın yeri gibi.yeğenimizin bile çocuğu oldu .......yıllar akıp gidiyo işte böyle.....daha dönerken arabada başladım ağlamayasalya sümük.sonra eve geldim bide kasık ağrılarım başladımı daha çok moralim bozuldu ya.....ah canım bu öyle zor bir sınav ki ben yaşadıklarımı anlatsam sana inannamazsın...sende sakın merak etme eşin ne güzel demiş bak seninde olacak sende seveceksin doya doya koklayacaksın A llahın izniyle.hem oturma kanamanda geldi.oturdu bebeiş inş bu erkekler bi alem.hadi çıkalım bu havadan artık ya.........muhat mesaj attı.annesindeymiş 11 de gelirmiş.bekle babam bekle........
Canım Nisan yağmurları var ya,ben gününü tam olarak hesaplayıp ne zaman başlıyacaksa paylaşıcam sizle...Nisan yağmurunun suyunu toplayıp,üzerine okunacak dualar var,çocuk içinde etkisi var,faziletlerinde öyle bahsediyo...Ben zamanı gelince hesaplayıp paylaşıcam canım,bide onu deneyelim
Yemeği yedik çayımızı içtikEşim birazdan maça gidecek,erkenciyiz bugün oyüzden
İnşaallah oturma kanamasıdırSürekli okuyup araştırıp,hepsini kocişe anlatıyom tek tek,adamın hatlar karıştı tabi o kadar şeyi dinleyince
Bile bile,canını acıtmak için yapanların hepsini Allaha havale ediyorum,Rabbim izan versin
hıım aynı şeylere ağlamışız canım.bak anlatayım bende.eşimin yeğeni hamileydi gece doğum yapmış bugün gittik.bebek çok tatlı.Rabbim mutluluklarını daim etsin amaaa gel gör ki yüreğim yangın yeri gibi.yeğenimizin bile çocuğu oldu .......yıllar akıp gidiyo işte böyle.....daha dönerken arabada başladım ağlamayasalya sümük.sonra eve geldim bide kasık ağrılarım başladımı daha çok moralim bozuldu ya.....ah canım bu öyle zor bir sınav ki ben yaşadıklarımı anlatsam sana inannamazsın...sende sakın merak etme eşin ne güzel demiş bak seninde olacak sende seveceksin doya doya koklayacaksın A llahın izniyle.hem oturma kanamanda geldi.oturdu bebeiş inş bu erkekler bi alem.hadi çıkalım bu havadan artık ya.........muhat mesaj attı.annesindeymiş 11 de gelirmiş.bekle babam bekle........
ah canım benim karşımda eltim oturuyo .Allah bağışlasın 3 tane çocuğu var.cıvıl cıvıl evleri.hep duyuyorum seslerini oynamalarını.anneler günü olur,babalar günü olur.ah ah daha fazla detaya girmeyeyim boşver salla gitsin.bak noldu muhat aradı alo dedim ses yok.oda eşini arayacağına beni arayınca kim bu kadın demiş.tövbe tövbe alo alo diyom neyse sonunda ay senmiydin dedi.selamı var.çabuk gel moralimiz bozuk geç kalma dedim.40 dk ya kadar ordayım dedi.
Ay canım benim,dediğin gibi gerçekten zor...Kaçsan kaçamıyosun,bide acır gibi bakışlar yok mu,hepten deliriyomZaten ben çok sinirli biriyim,bu durum beni hepten daha berbat yaptı Annemlere gidince,biri bişey derse şunu dicem diye hazırlık yapıyom Belkide çevre baskısı olmasa,daha kolay atlatıcaz ama işte çekilmiyo sürekli sorular falan filan...Olmuyo mu,doktora gidiyonuz mu,tedavi görüyo musunuz,olur üzülme...Yahu size ne dimi...Bu sefer kim sorarsa sorsun dicem ama olduğu zaman duyarsınız zaten,bıktım herkesin aynı sorularından,bide bakışlarımla öldürürsem yeter dimi
Geçen birine bi patladım,ogünden beri sesi soluğu kesildi ohh iyi oldu
Üzülmeee gel sarılalım şarkılar söyleyelim yemek yapalım uçalım
canım ben de var o dualar yağmur suyuna okunuyo.ama ben nisan yağmuru olduğunu bilmiyodum.geçen koydum kovayı bahçeye uçtulodos vardıda
canım boşver belkide öyle değildir...kötüye yormayalım ki öyleysede allaha havale ett...benimde burda yan komşumun varr..ama biz tanışmıyoruz...senin demen ki...herşeyleri geliyor zıplamalarr gülüşmeler sevmeler...yapısııında var kadının...bende apartmandayız ...insan biraz dikket eder. diyordum ...ama nerde....bildiğin...at koşuşturuyorlarr...gece süpürge açmalarr...vs...hiç sıkılma yok....biz müstakilden apartmana gelince eşimi hep uyarırdım...bak gör diyo neler yapıyorlar...sen tanıdığın için öyle düşünüyosundurda...ben tanımam etmem..bazen hoşuma gidiyor bazende bende bu günleri görecekmiyim diye içleniyordum...rabbim hepmize dayanma gücü versin...sıkıntımız bu yönde olunca çabuk etkileniyoruz...ben o sevmeleri 1 yıldır çekiyorum...ve kardeşimin kızı oldu...izine memlekete gidersem herkes benim ne tepki vereceğimi çok merak ediyorlardır gözümün içine bakıcaklardır...nasıl rol yapıcam...bilmiyorum...
sakın seyyanım sakın...ayy bizde kötü haber tellalcısı olduk.....unutalım gitsin...sağlık olsun hayatım...sayende bak teyze olucaz...
yaw niye aşağıda yalnız bıraktınız beni...2 kişi ziyaretçi diğeri gözükmüyorr....anammm hayalettler bastı burayıı
eslemden rol çaldım.yemek yemeye gittiydim geldim şimcik.o aşağıdaki hayaletlerde biri bizim sevimli hayalet casperımız..........bilmiyonmu..esleeeeeeem
Yalnız mısın canım,eşin yok muAfiyet olsun
Kız ben üye olarak gözüküyom ama,ziyaretçi olarak gözükmüyom
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
EslemLiva*, supriz06+
Böyle gözüküyomm
eveeeet yanlızımkociş işten gelicek birazdan. anam bende farklı gözüküyo yani sen yoksun.bu kk da var bi sorun.
hayır canım tam tersi 1 kullanıcı 2 ziyaretçi....ben gözüküyorum sizler yokYalnız mısın canım,eşin yok muAfiyet olsun
Kız ben üye olarak gözüküyom ama,ziyaretçi olarak gözükmüyom
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
EslemLiva*, supriz06+
Böyle gözüküyomm
afiyet olsun canım sana herşey serbest.....eslemden rol çaldım.yemek yemeye gittiydim geldim şimcik.o aşağıdaki hayaletlerde biri bizim sevimli hayalet casperımız..........bilmiyonmu..esleeeeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?