Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırdır canım...var mıydı böyle bir düşünceniz...allah kolaylık versin canım....yakın olsakda yardım etsekk....

canım allah dualarımızı kabul etsin...inşallahh bebişin sesimisi duyacakk annesii...üzülme hayatım inanıyorum ki....hiç kolay değil hele beklerken...allah büyük....

kizlar nasilsiniz?bugun cumartesi diye galiba kimsecikler gelmiyor
iyi canım sen nasılsın...ben yazıp kaçtım....mesajını görmedim...halbukii alt altaymış alelacele oldu ..yanii...dediğin gibiii haftasonu olduğundan....

iyi sen nasılsın...bi hayli yorucudur...ama zamanla herşey yoluna girecektir...

Bebiş 3 kere tekme attı..
Allahım bu ne guzel duygu yarabbım şükürler olsun
allahım sızlere de nasıp etsın ıns

süper haber desene bebiş artık ben burdayım beni unutmayın diyordur...
canım..inan ne diyeceğimi bilmiyorum...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...olmaz diyede bişey yok...ne mucizeler var doktor olmaz deyip kendiliğinden hamile kalanları duyduk belki sende bunlardan biri olursun ne bileyim...sıkıntı kadında yada erkekte olsun hep bekleyişteyiz...allah yardımcın olsun...tez zamanda şifanızı versin...aktardan eşin hücre yenileyici karışımlar kullansın...denemekte fayda var..ben kullanırken eşimede kullan dedim ama nerdee....umarım kırıcı olmamışımdır...

muhat eslem nekadarzor ssönmez kays sürpriz .......................hadi anıp duruyom kulaklarınız çınlasın artık yaaaaaaaaaa gelsenize antikdenizle kaldık burda garip garip demi antikdenizcim
geldim canım ..aslında akşam da gelicektim canım sıkıldı tam ütü yaparken ütüm aksilik çıkardı...danteli ütülerken pisli su püskürttü haliyle leke oluştu...zate homurdanıyorduu ama yapmaz diye böyle olduğunda kireç birikmiş olup temizlenmesi gerekiyor...onca işin arasında üşenmiştim...neyseki ütünün yarısı bitti dantellerim kaldıı yıkadığımı tekrar yıkamak zorunda kaldım .dellendim anlıcanız...kocaya yap diyemiyorum hala aramız limoni bakalım nereye kadar...böyle kasvetli günler geçiyorum...sen sakın bebeğimizii üzme tamam mıı..bizim dertlerimize yoğunlaşma bir süre sende senelik izne çık...sen şuan hamilesin..ve bebeğinin iyi haberlerini alıcaz alahın izniyle inşalalhh...

a.s. canım yemek durumları ne alemde....sen eşittir yemekk....ne yapalım senin yüzünden başka türlüsü gelmiyor aklıma...

heh iyi insan lafın üstüne gelirmiş nasılsın canım ya.benim şu yarışma dualarımı not alsaydın canım.vakıada bitti.bitek salatı münciye kaldı.
canım allah kabul etsin dualarınızı..

allah sabır güç versin canım...bu günlerii geçirirken hiç kolay olmuyor nefes almak...belkide böylesi daha hayırlı...güzel günler bizi bekliyor bundan eminim...bu sözüü inanırmısın bende yakın zamanda okudum 1 hafta ya oldu ya olmadı...face demi okudum tam emin değilim ...bende bizim içinde bir gün güneş doğacakk diye düşünmüştüm...belkide hepiiz çook yaklaştık...

Yaptımm canımcım,gördüm tek direği oturdum yerime

orta direk senide bulmuşş...hayırlısıı olsun...

canımmmmmm

oturma kanamasıdır inşALLAH o pembe akıntı

o komşunuda ALLAH cc emanet et

insanları anlamak gerçekten zor

en yakınındakini tanıyamıyorsun bazen
neyi niye yaptıklarını

dularımız senle

Napıcam bilmem ben bunla,kesin saç başa gireriz ya hayırlısı

Geldiğinden beri böyle,sürekli bağıra bağıra seviyo...Anneme söylediydim,oda televizyonun sesini açıver dedi...Bi ortam olsa denk gelsek dicem,görmemişin oğlu olmuş diye Bunlar yüzünden günaha girmiyoruzdur dimi ama üzülen biz oluyoruz,biz güceniyoruz Takma sende kafanı,kaçılmıyo da böylelerinden,en iyisi fazla düşünmemek;annemin dediği gibi yapcam,bidaha sesini duyduğumda sonuna kadar açıcam tv sesini

hıım aynı şeylere ağlamışız canım.bak anlatayım bende.eşimin yeğeni hamileydi gece doğum yapmış bugün gittik.bebek çok tatlı.Rabbim mutluluklarını daim etsin amaaa gel gör ki yüreğim yangın yeri gibi.yeğenimizin bile çocuğu oldu .......yıllar akıp gidiyo işte böyle.....daha dönerken arabada başladım ağlamayasalya sümük.sonra eve geldim bide kasık ağrılarım başladımı daha çok moralim bozuldu ya.....ah canım bu öyle zor bir sınav ki ben yaşadıklarımı anlatsam sana inannamazsın...sende sakın merak etme eşin ne güzel demiş bak seninde olacak sende seveceksin doya doya koklayacaksın A llahın izniyle.hem oturma kanamanda geldi.oturdu bebeiş inşbu erkekler bi alem.hadi çıkalım bu havadan artık ya.........muhat mesaj attı.annesindeymiş 11 de gelirmiş.bekle babam bekle........

ah canım benim karşımda eltim oturuyo .Allah bağışlasın 3 tane çocuğu var.cıvıl cıvıl evleri.hep duyuyorum seslerini oynamalarını.anneler günü olur,babalar günü olur.ah ah daha fazla detaya girmeyeyim boşver salla gitsin.bak noldu muhat aradı alo dedim ses yok.oda eşini arayacağına beni arayınca kim bu kadın demiş.tövbe tövbe alo alo diyom neyse sonunda ay senmiydin dedi.selamı var.çabuk gel moralimiz bozuk geç kalma dedim.40 dk ya kadar ordayım dedi.

eslem niye nisan canımmm şimdiii paylaşşşş

Canım Nisan yağmurları var ya,ben gününü tam olarak hesaplayıp ne zaman başlıyacaksa paylaşıcam sizle...Nisan yağmurunun suyunu toplayıp,üzerine okunacak dualar var,çocuk içinde etkisi var,faziletlerinde öyle bahsediyo...Ben zamanı gelince hesaplayıp paylaşıcam canım,bide onu deneyelim
a.s. canım yemek durumları ne alemde....sen eşittir yemekk....ne yapalım senin yüzünden başka türlüsü gelmiyor aklıma...

orta direk senide bulmuşş...hayırlısıı olsun...

Yemeği yedik çayımızı içtik Eşim birazdan maça gidecek,erkenciyiz bugün oyüzden

İnşaallah oturma kanamasıdır Sürekli okuyup araştırıp,hepsini kocişe anlatıyom tek tek,adamın hatlar karıştı tabi o kadar şeyi dinleyince

Bile bile,canını acıtmak için yapanların hepsini Allaha havale ediyorum,Rabbim izan versin

sürprizcim ne güzel yazmışsın ya....inş.öyledir ağzından bal damlıyo....
eslem niye nisan canımmm şimdiii paylaşşşş

kız sen online gözükmüyosun burdamısın.reyyan hoşgeldin canım sende.

canım boşver belkide öyle değildir...kötüye yormayalım ki öyleysede allaha havale ett...benimde burda yan komşumun varr..ama biz tanışmıyoruz...senin demen ki...herşeyleri geliyor zıplamalarr gülüşmeler sevmeler...yapısııında var kadının...bende apartmandayız ...insan biraz dikket eder. diyordum ...ama nerde....bildiğin...at koşuşturuyorlarr...gece süpürge açmalarr...vs...hiç sıkılma yok....biz müstakilden apartmana gelince eşimi hep uyarırdım...bak gör diyo neler yapıyorlar...sen tanıdığın için öyle düşünüyosundurda...ben tanımam etmem..bazen hoşuma gidiyor bazende bende bu günleri görecekmiyim diye içleniyordum...rabbim hepmize dayanma gücü versin...sıkıntımız bu yönde olunca çabuk etkileniyoruz...ben o sevmeleri 1 yıldır çekiyorum...ve kardeşimin kızı oldu...izine memlekete gidersem herkes benim ne tepki vereceğimi çok merak ediyorlardır gözümün içine bakıcaklardır...nasıl rol yapıcam...bilmiyorum...

sakın seyyanım sakın...ayy bizde kötü haber tellalcısı olduk.....unutalım gitsin...sağlık olsun hayatım...sayende bak teyze olucaz...

canım ben de var o dualar yağmur suyuna okunuyo.ama ben nisan yağmuru olduğunu bilmiyodum.geçen koydum kovayı bahçeye uçtulodos vardıda

Ay canım benim,dediğin gibi gerçekten zor...Kaçsan kaçamıyosun,bide acır gibi bakışlar yok mu,hepten deliriyom Zaten ben çok sinirli biriyim,bu durum beni hepten daha berbat yaptı Annemlere gidince,biri bişey derse şunu dicem diye hazırlık yapıyom Belkide çevre baskısı olmasa,daha kolay atlatıcaz ama işte çekilmiyo sürekli sorular falan filan...Olmuyo mu,doktora gidiyonuz mu,tedavi görüyo musunuz,olur üzülme...Yahu size ne dimi...Bu sefer kim sorarsa sorsun dicem ama olduğu zaman duyarsınız zaten,bıktım herkesin aynı sorularından,bide bakışlarımla öldürürsem yeter dimi

Geçen birine bi patladım,ogünden beri sesi soluğu kesildi ohh iyi oldu

Üzülmeee gel sarılalım şarkılar söyleyelim yemek yapalım uçalım

hayıııııııııııııııır parfüm sıkalımyada ütü yapalım

yaw niye aşağıda yalnız bıraktınız beni...2 kişi ziyaretçi diğeri gözükmüyorr....anammm hayalettler bastı burayıı

canım ben de var o dualar yağmur suyuna okunuyo.ama ben nisan yağmuru olduğunu bilmiyodum.geçen koydum kovayı bahçeye uçtulodos vardıda

Canım bu Nisan yağmuru suyu,Hicri takvime göre oluyo,belirli süreleri var...Ben inşaallah o gün girdiğinde mutlaka haberdar edicem sizi,bide usulü var onun dikkat edilmesi gerekenler,herşeyiyle paylaşıcam inşaallah...Faziletlerini yıllardır biliyoruz,çocuk içinde etkili..Hatta geçen eşimde söyledi çocuğu olmayan biri bu yağmur suyunu toplayıp okutturmuş,çocuğu olmuş..Çocuğu olmayan komşusuna da vermiş hatta onunda çocuğu olmuş.

Bizde yapalım zamanı gelince inşaallah canım

Huyu bu zaten canım,eşiyle de sürekli yükses ses,kafam kaldırmıyo benimde...Bile bile yapıyosa Allaha havale ediyorum zaten...Zor ya aynı binalarda oturmak...

Canım Rabbim analı babalı büyütsün yeğenini...İnşaallah gitmeden sende hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.Üzülme,demek kolay olsa da takmamaya çalış canım.

yaw niye aşağıda yalnız bıraktınız beni...2 kişi ziyaretçi diğeri gözükmüyorr....anammm hayalettler bastı burayıı

eslemden rol çaldım.yemek yemeye gittiydim geldim şimcik.o aşağıdaki hayaletlerde biri bizim sevimli hayalet casperımız..........bilmiyonmu..esleeeeeeem

eslemden rol çaldım.yemek yemeye gittiydim geldim şimcik.o aşağıdaki hayaletlerde biri bizim sevimli hayalet casperımız..........bilmiyonmu..esleeeeeeem

Yalnız mısın canım,eşin yok mu Afiyet olsun

Kız ben üye olarak gözüküyom ama,ziyaretçi olarak gözükmüyom

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
EslemLiva*, supriz06+

Böyle gözüküyomm

eveeeet yanlızımkociş işten gelicek birazdan.anam bende farklı gözüküyo yani sen yoksun.bu kk da var bi sorun.

eveeeet yanlızımkociş işten gelicek birazdan.anam bende farklı gözüküyo yani sen yoksun.bu kk da var bi sorun.

Bende yalnızım şuan,kociş maça gitti

Bende sana sürekli tıklıyom ana sayfada gözüküyon çoğunlukla

Muhat nerde kaldı ki,ben çıkıcam birazdan

hayır canım tam tersi 1 kullanıcı 2 ziyaretçi....ben gözüküyorum sizler yok

afiyet olsun canım sana herşey serbest.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…