hayır canım tam tersi 1 kullanıcı 2 ziyaretçi....ben gözüküyorum sizler yok
afiyet olsun canım sana herşey serbest.....
yaaa evett kesinlikle var bir sorun....ema geldi o gözüküyor şuan ki skor 3 -3 ...3 ziyaretçi 3 kullanıcııeveeeet yanlızımkociş işten gelicek birazdan. anam bende farklı gözüküyo yani sen yoksun.bu kk da var bi sorun.
tamam doğrusun ama senin ismin yok..ema ve ben vardı ....bak sen yıldızlısın ya ondannn...Allah Allah niye öyle kiiBak şuan ki durumu paylaşıyom
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
EslemLiva*, supriz06+, E_M_A+
Emaaa hoşgeldinn canımmm
bende kendime bakıyom hep anasyfa da.nebileyim anlamadım.Bende yalnızım şuan,kociş maça gitti
Bende sana sürekli tıklıyom ana sayfada gözüküyon çoğunlukla
Muhat nerde kaldı ki,ben çıkıcam birazdan
hayır canım tam tersi 1 kullanıcı 2 ziyaretçi....ben gözüküyorum sizler yok
afiyet olsun canım sana herşey serbest.....
tamam doğrusun ama senin ismin yok..ema ve ben vardı ....bak sen yıldızlısın ya ondannn...
amann iyicee şaşırdıı ayoll.skor 2 -5..ziyaretçiler daha çokkk...biz misafirperver bir topiğiz dimi ama...Biz paylaştıkça ziyaretçiler artıyo mu nee
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
napıyon kız ana sayfada....analar mı çağırdıı yoksa başka alemlere mi dalıyosun...bende kendime bakıyom hep anasyfa da.nebileyim anlamadım.bşver gitme canım sende şimdi aaaaaaaa gelcek muhat eli kulağında.
Biz paylaştıkça ziyaretçiler artıyo mu nee
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
bende kendime bakıyom hep anasyfa da.nebileyim anlamadım.bşver gitme canım sende şimdi aaaaaaaa gelcek muhat eli kulağında.
amann iyicee şaşırdıı ayoll.skor 2 -5..ziyaretçiler daha çokkk...biz misafirperver bir topiğiz dimi ama...
ema muhat hoşgeldiniz kızlar....nasılsınız.... ne var ne yok...Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
EslemLiva, muhat+, supriz06+, E_M_A+
Muhattt hoşgeldinnn
napıyon kız ana sayfada....analar mı çağırdıı yoksa başka alemlere mi dalıyosun...
ema muhat hoşgeldiniz kızlar....nasılsınız.... ne var ne yok...
Hb canım nasılsınız geçmişe bakayım dedim ama ben geçmişe dalarsam sizleri kaçırırım diye vazgeçtim kahvemi aldım geldim :)
Eslem muhat seyyan nasılsınız kıslaaarrrr
Antikdenizde burdaymış sen nasılsın canımcım
iyi canım....iki lafın belini kıralım dedik....boşver geçmiş geçmiştir....ohhh afiyet olsun.....aynen kaçırırsın...okuyup yazasıya kadar tam bir saatt...geçiyorr.....gerçi ben yinede okuyorum ....içim rahat etmiyor....Hb canım nasılsınız geçmişe bakayım dedim ama ben geçmişe dalarsam sizleri kaçırırım diye vazgeçtim kahvemi aldım geldim :)
Eslem muhat seyyan nasılsınız kıslaaarrrr
kız nebileyi benhesabımı gizli güçler mi yönetiyo
Hoşgeldin canımmmm
Afiyet olsunHamdolsun,sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?