Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhat hoşgeldin..ema hoşgeldin...

çok şükür cnm sen nasılsın?

Kaç gündür giremedim özledim sizleri bağımlılık yaptınız.Sürprizim sen okursan özetle bana olur mu :)

Hb canım nasılsınız geçmişe bakayım dedim ama ben geçmişe dalarsam sizleri kaçırırım diye vazgeçtim kahvemi aldım geldim :)

Eslem muhat seyyan nasılsınız kıslaaarrrr

Hb balım iyiyim hamdolsun.Teşekkür ederim canım gel beraber içelim.

Seyyannnnnnnn seni merak ettim mercimekleri alıp geldin mi inşallah canımmmmmmmmm

iyiyiz canım sen nasılsın.evet mercimeklerimi aldım,geldim.bakalım sonunda da benimle olacaklarmı.......ama olcaklar inş.gerçi bugün kasık ağrılarım oluyo ara ara.canım sıkıldı.ama oturma ağrısıdırsen anlamadın tabi şimdi oturma ağrısını tutunma ağrısı...esleme sor

Maşallah sana ve mercimeklere Seninle kalacaklar Allah'ın izniyle.Oturma ağrısı :) güzelmiş stres yapma ki iyi otursun teyzelerinin tatlı mercimekleri

Hb balım iyiyim hamdolsun.Teşekkür ederim canım gel beraber içelim.

Seyyannnnnnnn seni merak ettim mercimekleri alıp geldin mi inşallah canımmmmmmmmm

Geliyom hemennn canımm

Yaa Seyyannn

Maşallah sana ve mercimeklere Seninle kalacaklar Allah'ın izniyle.Oturma ağrısı :) güzelmiş stres yapma ki iyi otursun teyzelerinin tatlı mercimekleri

oy oy oy teyzesi elinden öperler....bunlar takla atıyo ama idare ediver elimizde bunlar var

Bayılıyorum bu bebişe Liste tamamlandı mı canım
canım tamamlandıda ayşenşn yazısını okudunuzmu.taşınıyomuş ve bir müddet giremicekmiş.internet yokmuş yeni evde .bizim dualrı bağışlar ama bundan sonrakiler neolacak bişide dememiş.

bak buda oturmuş haliii yerleşmiş annesinin göbişine....ohhh pek rahattt

ohhhhhhhhhhhhhhhhh

Eslemmmmmmm senin oturma ağrıların mı var yoksa canımmmmm :)

Yok canım yaa,ben yine zırlarken kociş beni teselli için uğraşıyodu...Pembe akıntım da gelmişti ya hani benim..Kociş yerleşme kanaman geldi diyeceğine oturma kanaman geldi dedi bana,benimde ağlamalarım kahkahalara döndü o esnada

Yok canım okumadım ev arıyorlardı zaten demek bulmuşlar.Dualar tamamlanınca telden bildiririz canım.Ama kendini çok yormaz inşallah

Eşinin dediği gibi oturma kanamasıdır :) inşallah canım.

Bu arada çevrede kimi duysam hamile tabii herkes benden bekliyor bu haberi ama Rabbimin takdiri bu diye düşünen yok sanki benim elimde takmayacam konuşanları diyorum ama ister istemez rahatsız ediyor bu tür konuşmalar.

Yüce Mevlam hepimize sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah

hadi ne sustunuz....elle havaya o zaman:81::118:

İnşaallah canım

Anlıyorum gülüm,bende bugün çok üzüldüm çünkü,neyse ki geçti gitti

Emacım senin haberini yakında duycaz gibi geliyo canım,sen gönlünü ferah tut,az kaldı inşaallah arkadaşım Ard arda vercez haberleri

Aminnnnn aminnn ecmainn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…