Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Amin canımmm hepimiz verecez inşallah Rabbimin izniyle tabii ben kocayı görürsem :) Bu sene sonuna kadar yanımda yok sayılır

ne bileyim bi girdi kayboldu.bi sorun mu var acaba.bende eşime kahve yaptım.şimdi çalar kapı.çaldıııııııııııııııııı

Şarzı bitmiştir belki :26::26: Ohh afiyet şeker olsun

Amin canımmm hepimiz verecez inşallah Rabbimin izniyle tabii ben kocayı görürsem :) Bu sene sonuna kadar yanımda yok sayılır

Aminn...Canım sıkma canını,Rabbim nasip etti mi bi seferde de olur,inşaallah bizim dualarımızı da en acilinden kabul etsin Rabbim...Sizinde günleriniz hemen geçsin ve kavuşun hayırlısı ile

Canlar ben çıkıyorum,belki sonra gelirim,öpüyom hepinizi hayırlı geceler

Ahhh inşallah canımcım.

Bende çıkıyorum dualardan okumam lazım öpüyorum hepinizi

bende öpüyorum hepinizi.yarın görüşürüz inş.allaha emanet olun.

iyi geceler kızlarr..bende ütüyle boğuşuyordum kirecini temizledimde...birazda test yaptım ufak parçalardan ütüledim..siz gittiniz muhat geldi

eeeeeee napacak çocuk 9 ay boyunca 10 dönüm bostan yan gel osman mı diyecek. otursun oturaklı efendi olur işte
canım dikkat et kendine.
Yaptımm canımcım,gördüm tek direği oturdum yerime
ayyy güldürdün beni. canım daha 3 günün var tamamlanmasına.
rahat ol. inşaallah seninledir bebişin.
bu ay değilse başka ay canım benim
Ben daha bu aydan kesmedim umudumu Seyyanımm Du bakalım belli olmaz
işte buuuuuuuuu
o sesi size duyuran da rabbim. acaba isyana varacaklar mı diye duyuruyordur:)
bakın şu imtihan dünyasında 1 yanlış bütün doğruları götüre de bilir.
napcanız siz bebege bol bol dua edin. belki onlarında bu tür sıkıntısı vardı da öyle evlat sahibi oldular.
ondandır.
ama mahsus gibi yapanlara ben de gıcıgım
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
EslemLiva, muhat+, supriz06+, E_M_A+

Muhattt hoşgeldinnn

cepten girmeye çalıştım annemler de giremedim kızlar

canım nasılsın
pc de sıkıntı var o yüzden bi açıp kapattım

1-ANTİKDENİZ
canım duruma gerçekten çok üzüldüm.
senin de dediğin gibi dr dedi ama hüküm Allahındır.
ümüdini kesme sakın.
canım tüp de olur aşılama da olur.
eşine at kestanesi yedir ve akşamları bacaklarına masaj yap.
taze kan arttıracaktır. atkestanesi belaltı damarların açılması içinmiş.
eee kan=sperm demek bi yerde
2- ESLEMLİVA
amannn ben de ne sandım. yaşlandım da kafam gürültüyü kaldırmıyo desene sen şuna
emin ol o kadının aklında şuan ne sen ne de başkası var
kollarında melek varken kimse gemez ki aklına.
gülüm ben çok iyi anlıyorum seni,
sanki senin de hakkınmış gibi hissediyorsun,
şimdi bana söyle şuan eşinin iş durumunu göz önüne alarak bi ev almak istiyorsunuz.
2 seçenek var biri daha uygun ama pek hoş değil diğeri ise çok güzel ama fiyatı daha yüksek.
ne yapardın?? dur ben söyleyim güzel evi almak isterdin demi (ben öyle istiyorum da :)
o evin parasını denklemek içinse biraz daha zaman tanıyıp o parayı toparlardınız sanırım. bu 1 yıl da olabilir 3 ayda.
şimdi söyle ev için bunu düşünüyorsak evlat içinde düşünmeliyiz.
sen hayırlısını istiyorum diyorsun, Allahını peygamberini bilen evlat olsun diyorsun o zaman biraz daha sabredeceksin.
rabbimin hazinesi çok geniş. bir evlat mı veremeyecek ama emin ol seni en çok o düşünüyor.
hemen evladın olup katil, hırsız tecavüzcü olmasındansa geç olup örnek bi mü'min olması daha güzel değil mi?
üffffffff bi hamiş olsanız da koca koca göbeklerinizle ugraşsanız
3-SEYYAN
seni gebertirim seyyan o bebekler stres olmayacak dedikçe atraksıyon yaşıyon

4-EMA
canım kimseye bişi açıklamak zorunda değilsin
illaki cevap isterlerse bu ay düşük yaptıgını söyle.
takmayın nolur kızlar yaaaaaa
ben üzülüyorum gerçekten.

canımm benimm yaa nede güzel anlatıyonnn allah seni cennetine alsın birtanemm..at kestanesi denemediğimiz bir o kaldıı onuda deneyelimm bakalımm bir dahaki aya tavan yaparız inşşş

kızlar ben geldim...nasılsınız??geçmişi okuyamadım...güzel haberler var mı??

dün istanbuldaydım....seansım iyi geçti...yarında spora devam..hayırlısı artık bundan iyisi can sağlığı..çok şükür...

kızlar akşama inşallah gelirim gelemzsemde merak etmeyin yazılı sorusu hazırlayacam...birde yazılılar hala beni bekliyooooo...

ben niye böyle oldum yaaaaa...seyyannnnnnnn oku artık şu yazılılarıııı....taze anne nasılsın??*mercimekler nasıl???yerim onları benn...

öpüldünüz canlarım..rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah....görüşmek üzere Allah'a emanet olun.....

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sen harikasın.............

hoşgeldin sefalar getirdin ama geç kaldın be kuzum.akşama gel sen.boşver ya yazılı sorusunı felan.bırak çocuklar kendi sorsun kendi cevaplasın...yükün hafifler..he sen dua listesini görmedin dimi.2097.sayfada bi bak..............bak ama ...........isimleri bi incele tamammı.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şimdi yarılıverecem ortadan ikiye

ya ben çokkkkkkkkkkkkk gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

3-4 gündür geçmedi patlayıverecemmmmm

kızlar bu arada bi fikrim var kabul ederseniz

facede bir grup açsak orda daha kolaymı görüşürüz ne

benim diğer topiğimin var grubuu

tabi hepiniz onaylarsanız

başka bi grup açalım olur mu

moldu canım ya niye gerginsin..........bak busabah birfilm izledim.ay kadarbüyük bir gülücük. film otistik çocuklarla ilgili amaaaaaaaa mükemmel.tam bizlik aslında.konunun ana temsı inanmak başarmanın yarısıdır.mutlaka izlemlisiniz.benimde keyfim yoktu bunu izleyince moralim yerine geldi.facebbok işine gelince benim kocişe yalavarıyom bana facebook açtırmıyooooooooooo
selam şekerler nasılsınız
a.s.canım sen nasılsın uğramıyosun ne zamandır.keyifler nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…