Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benimm çakşırından tut havucundan tutt en iyi ilaçlarından tutt aklına ne geliosaa kocacımm 2 yıldrıı ilaçdan sebzeden meyveden helak olduu sigara manyagıydı onu bile bıraktı ayrıyeten sırf masaj için tens cihazı bile aldıkk sırf dolaşım arttsın işe yarar belki die ama nafilee inşşş iyi olacak zamanını bekliyordur elbettee onlarında ffirlayacagı zamanlar gelecek inşşş..

allah iyiliğini versin emii sen yükseltirsin vitesi canımmm

eee napalım vites yükselecek
canım kızartmayı çok yiyor musunuz çok yemeyin , balık da tüketmeye bak.
benim eşim keçiboynuzu kürü kullanmaya başladı.
sayıda artış olabiliyormuş ama hız da çok etki etmiyormuş o yüzden havuç da yiyor.
havucun iri iri olanalarından yiyecek canım.
mini mini olanlardan yemesin.o daha iyiymiş.
canım ben şimdi çıkayım test çözüyordum deneme sonucum pek parlak değil :)
kalabalıklaşınca seyyan çağrı atar gelirim hmen.
canım sonraki tedavi ya da test hangi gün.

2 senedir ağzımıza kızartma sürmüyoruz hayatımm bizz havuç suyunu sıkıyordum bi aralar her akşam fayda etmeyince bıraktım onuu balık yeme konusunda gelince triomega kullandı epeyce bir zamaannn dediğim gibi hayırlı zaman geldiğinde bunlar bahane olamayacak bir tane saglıklı olması yetiyorr ..yeter ki rabbim istesinn ..tamam cnm kolay gelsin sana

evet canım o gruptayım

ben ekleyebilirmiyimki bilmiyorum ama adını özelden mesaj at istersen bi
bide ordaki kızlara sorayım tabi :)

canım bugünkü davet yazın kk dan üyelik iptaline sebep.
canım özel yazış bu konuda
burdan gitmeni istemem

evet canım o gruptayım

ben ekleyebilirmiyimki bilmiyorum ama adını özelden mesaj at istersen bi
bide ordaki kızlara sorayım tabi :)

sorr tabii canımmm zatenn bakıyorum ben onaa kapalı gruppp:))))sen ordakileri bırakma bak hepsi nasıl hamile kalmışş önce allah istemişş ama kendilerde hiç yılmamışş:))))

darısıda bizleree olsunnn inşşş inşşş

canm mrb valla inan bende tam bilemiyorum onu ama bence ara ver biraz yada 3 ay tam kullan ara verr ben aralıklı kullanıyorum hepp açıkcasıı

Bende tam bilemedim canim.sen yanilmiyorsam bi hqftq ara verip devam etmekten bqhsetmistin de ben de bilemedim o yuzden bi sorup emin olmak istedim. Bi kac gun oldu kutu biteli. O zaman ben onu aldirayim benim kocama devam edeyim.3 ay dolunca hamis olursam ondan sonrasi icin doktora danisirim olmazsam da ara veririm bi sure.en iyisi bu sanirim canim.yine de tesekkur ederim yardimn icin..

canım sen bir kaç ay içinde hamile kalacaksın gibi gelioo bana inşşş kullanırken alırız haberlerinii:))

amin canım Allah razı olsunbliyorum canım zaten beni ayakta tutan en önemli enerji kaynağım sizlerin duaları.canım evet yolun sonuna az kaldı ama ne bileyim bende sanki yolun sonuna doğru enerjimide tükettim benim gibi birine hiç yakışmıyor aslında ne oldu bende anlamıyorum kolum kanadım kırılmış gibi sinirlerim tavan yapmış durumda eşimlede aram limonu eskiden çok anlayışlıydım şimdi eskisi gibi olamıyorum sabah eşimle kavga ettim evden çıktı az önce geldi bende kapıyı açmadım annesine gitti .neyi neden yaptığımı kendim bile anlıyamıyorum bazen sabahtan akşama kadar hep uyumak herşeyi unutmak istiyorum .inşallah üzerimdeki bu karabulutlar en yakın zamanda dağılır ben eski halime dönmek istiyorum
inşallah iyi olucam canım kendimi toparlamam lazım biran evvel
yoksa bebişlerim darılacak annelerine onlar o kadar zorlu yollardan geldiler
anneleri onlar için zorluk çekmiyor

Son düzenleme:
canım sen bir kaç ay içinde hamile kalacaksın gibi gelioo bana inşşş kullanırken alırız haberlerinii:))

insALLAH canım butun kizlar hemen hamis kalsak bi an once super olur bebislerimiz hayirlisiyla zamaninda gelecek RABBimin izniyle

canım nasılsın
pc de sıkıntı var o yüzden bi açıp kapattım
iyi ....hep aynıı hatta...sen nasılsın....

hoşgeldinde biz yokmuşuz...iyiyiz sen nasılsın.....inşallahhh güzel haber vericez...seyyanın göbişinde bebiş varr...transferi olduu duymadııysann...kim ne biliyor bilmiyor ben hatırlamıyorum ...başkada bekliyoruz...ayşe evini taşıyormuşş...aklıma gelenlerden...seybil bebişinin kalp atışını duyamamışlarr 1 hafta sonra doktoru tekrar bakıcak inşallah iyi haberlerini alırıız bizlerde...muhat 3 ay rotasyon yedi...eslem iyi haberler versin diye psikolojik baskı yapılıyor...eklemek isteyen arkadaşlarr varsa bişeyy top sizde...

selam şekerler nasılsınız
a.s. canım hoşgeldin nasılsın....allahh gönlünü ferahlattsın canım...hakkında hayırlısıı ne ise o olsun..

yok anam evin içinde dört dönüyoruz...gezmek kim biz kim....evden dışarı çıkarıcak kocamı varr anca evde pineklesin...deli ediyor beni......sen nasılsın....rabbim bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallahh...yoksa hayat çekilmez oldu....allah sabırlar versin...hepimize...

a.s. canım nasılsın...hayırlısıı canım...allah büyük...ben bile ne diyeceğimi bilemiyorum bazen...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...yakın zamanda iyi haberlerini alırız inşalalhh..

seyyanım nasılsın.... bu haftakı dualarımıda bitirdim..5 yasin 100 ayet 707 ya varis..allahh kabul etsin...

merhabalar bende 5 yasin okudum 707 ya varis çektim allah kabul etsin..cumaya kadar yine okumaya çalışcam.

canım anı oldu ..allah razı olsun yardıma annem gelecek ıns

canım sizsizde olmuyor inanın çoooooooook alıştım sizlere..içime işlediniz yawww....sizleri çooooook seviyorummmmm.....

nasılsın seyyanım mercimekler nasıl ne alemdelerr?? sıkıntı stres yokkkk annesiiiiiiiiiiiii....

Yazdım ama gormedınız sanırım
ben bellı bı sure gıremıcem ve gecen haftakı duaları bagıslayamadım daha
bana dua edın lutfen
unutmayın benı ne zaman gırecegım bellı degıılllllll

Yazdım ama gormedınız sanırım
ben bellı bı sure gıremıcem ve gecen haftakı duaları bagıslayamadım daha
bana dua edın lutfen
unutmayın benı ne zaman gırecegım bellı degıılllllll

ayşecim kolay gelsin canım..hayırdır neden ev taşıyorsunuz...sıkıntı mı vardı??bebiş doğmadan mı ev değiştirelim dediniz yoksa ev mi aldınız??ev taşımak çook kolay değil kendine bebişine dikkat et.....yorma kendini..ben adet oldum ama bitince arkadaşlara dualarda yardımederim inşallah.....kendine iyi bak...dualarımızda olucaksın tatlım..unuturmuyuz seni.....

nerdesiniz özledim iki laf edelim gelin diyecem ama ben de çıkacam şimdi...
ama 4- 5 kez kime diyecem ben şimdi çıkacam diyeeeee....

seyyan bir sınıfın yazılılarını okudum çocuklar dökülmüş yaaaaaaa.....sorular çokta zor değildi çalışmıyor bu sıpalarrrrrrrrrr yaaaa....

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm....Allah'a emanet olunnnnnnn bitanelerimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…