1-ANTİKDENİZ
canım duruma gerçekten çok üzüldüm.
senin de dediğin gibi dr dedi ama hüküm Allahındır.
ümüdini kesme sakın.
canım tüp de olur aşılama da olur.
eşine at kestanesi yedir ve akşamları bacaklarına masaj yap.
taze kan arttıracaktır. atkestanesi belaltı damarların açılması içinmiş.
eee kan=sperm demek bi yerde
2- ESLEMLİVA
amannn ben de ne sandım. yaşlandım da kafam gürültüyü kaldırmıyo desene sen şuna
emin ol o kadının aklında şuan ne sen ne de başkası var
kollarında melek varken kimse gemez ki aklına.
gülüm ben çok iyi anlıyorum seni,
sanki senin de hakkınmış gibi hissediyorsun,
şimdi bana söyle şuan eşinin iş durumunu göz önüne alarak bi ev almak istiyorsunuz.
2 seçenek var biri daha uygun ama pek hoş değil diğeri ise çok güzel ama fiyatı daha yüksek.
ne yapardın?? dur ben söyleyim güzel evi almak isterdin demi (ben öyle istiyorum da :)
o evin parasını denklemek içinse biraz daha zaman tanıyıp o parayı toparlardınız sanırım. bu 1 yıl da olabilir 3 ayda.
şimdi söyle ev için bunu düşünüyorsak evlat içinde düşünmeliyiz.
sen hayırlısını istiyorum diyorsun, Allahını peygamberini bilen evlat olsun diyorsun o zaman biraz daha sabredeceksin.
rabbimin hazinesi çok geniş. bir evlat mı veremeyecek ama emin ol seni en çok o düşünüyor.
hemen evladın olup katil, hırsız tecavüzcü olmasındansa geç olup örnek bi mü'min olması daha güzel değil mi?
üffffffff bi hamiş olsanız da koca koca göbeklerinizle ugraşsanız
3-SEYYAN
seni gebertirim seyyan o bebekler stres olmayacak dedikçe atraksıyon yaşıyon
4-EMA
canım kimseye bişi açıklamak zorunda değilsin
illaki cevap isterlerse bu ay düşük yaptıgını söyle.
takmayın nolur kızlar yaaaaaa
ben üzülüyorum gerçekten.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdi yarılıverecem ortadan ikiye
ya ben çokkkkkkkkkkkkk gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3-4 gündür geçmedi patlayıverecemmmmm
kızlar bu arada bi fikrim var kabul ederseniz
facede bir grup açsak orda daha kolaymı görüşürüz ne
benim diğer topiğimin var grubuu
tabi hepiniz onaylarsanız
başka bi grup açalım olur mu
selamunaleykum arkadaşlar... ben dün regl oldum malesef.. bu aydan umutluydum ama olmadı...hayırlısı..
yasinlerimi ve ayetlerimi de okuyamayacağım.. ama cumaya kadar yıkanırsam okurum inşallah...ama okuyabilen olursa sevinirim. sadece ya varis tesbihlerimi çekeyim şimdilik...
arkadaşlar bugün şeye çok şaşırdım:
1.si eşim gece gitti işe buraya zırt bırt girdiğim halde kimse yok.
seyyan da gelmiş begenmiş gitmiş
2. si daha önce bi tartışma olayım olmuştu hatırlarsınız(evlatlık almak isteyen hanımdı), o bayanın rumuzuna girdim ve yazdıklarını okudum anaaam o da ne
bir başka topikte 2 çocugunun oldugunu yazmış.
bir başka topikte spiral taktırdıgını agrı vb. yaptıgını yazmış (çocugu olmayan biri niye taktırsınki diye düşündüm)
bir başka topikte de hamile oldugunu ve kanaması oldugunu yazmış????
ister inanın ister inanmayın gerisini okumaya korktum
iyi diyelim iyi olalım idare ediyorum işte canım ne olsun evet fazla takılmıyorum arada bir yazdıklarınızı okuyorum .henüz eski dirayetli ve umutlu halime dönemedim gemi vurgun aldı anlaşılan inşallah batmaz
zaten oyle olur cnm zamanin olur zirt birt girersin kimse olmaz....dar vakit girersin sobet tatlanir herkez burda olur....o kadin bence sikintidan oyunmu oynuyorki biraz oyle gibi geldi banaarkadaşlar bugün şeye çok şaşırdım:
1.si eşim gece gitti işe buraya zırt bırt girdiğim halde kimse yok.
seyyan da gelmiş begenmiş gitmiş
2. si daha önce bi tartışma olayım olmuştu hatırlarsınız(evlatlık almak isteyen hanımdı), o bayanın rumuzuna girdim ve yazdıklarını okudum anaaam o da ne
bir başka topikte 2 çocugunun oldugunu yazmış.
bir başka topikte spiral taktırdıgını agrı vb. yaptıgını yazmış (çocugu olmayan biri niye taktırsınki diye düşündüm)
bir başka topikte de hamile oldugunu ve kanaması oldugunu yazmış????
ister inanın ister inanmayın gerisini okumaya korktum
canlarim benim..guzel anne adaylari,melek anneleri,bu gunler gececek,belkide gecmiycek,belkide cogumuzun kaderinde cocuk yok,bi yerde bunu kabullenmekte var,ama umut edip veren Allah o mucize verendir diyerek dua etmekte var,bunu bilemiyoruz....bebeyimiz yok belki olmuycak ama bunu saptanti haline getirerek hayati kendimize zehir etmiyelim,sonucta ruya alemindeyiz,uyanipta basimizi o tahtaya deydiginde uyanicaz kabirda ruyadan...eee o zaman bu dunya bir oyun alemi,ruya alemi,yalan ise,bir gun bitecekse,cocuk olunca bitmeyecekmi,ha olursa iyi olur guzellesir dunyamiz ama sorumluluklar dahada cok artacak,hamile kalipta dogurmakla bitse keske,onu egitirken nasil egittigimizinde vebalini vereceyiz,hepimiz biliyoruz bunleri sukurler olsun ama bikez daha hatirlamak iyi gelir belki.......baska ugraslar arayin kizlar kendinize,kafanizi illede bebek diye doldurmayin,yoksa yolda bi hamile yuruse bana inadami?diye dusunuyor insan....ben su an iyim sukurler olsun gorumcemin hamileligini dinledim az once karnini sevdim,birazcik uzuldum imrendim ne guzel diye..ama biliyorumki bu benim sinavim ve ben de Taktiri ilahiye raziyim....kedim beni cok mutlu ediyor,evden surekli tuy temizliyorum,kil dan tiksinirdim basim acik mutfaga dahi girmem,ama kedimin tuylerini temizlerken biraz tiksinmiyorum,onu tariyorum eger yemini unuttuysam kosa kosa eve geliyorum,eve gelince beni kapida karsilayan bir bebeyim var artik,artik duvarlar ustume gelmiyor,,bu sekilde sizde rahatlayin...insallah en kisa zamanda ikinci bebeyimde gelir ve hepimizinde gelir...amma yazdim okurken gozluk felan takin bari....
Yok canım yaa,ben yine zırlarken kociş beni teselli için uğraşıyodu...Pembe akıntım da gelmişti ya hani benim..Kociş yerleşme kanaman geldi diyeceğine oturma kanaman geldi dedi bana,benimde ağlamalarım kahkahalara döndü o esnada[/QU
kızlar nasılsın.yine geçmişi okumaya çalışıyorum.
canım senin yazın da beni çok güldürdü. oturma kanaması :))) kocalar da bu yolda çok şey öğrendiler..:))) Allah da sizi güldürsün hala gülüyorum valla..
selam cnm.aaaaaa boyle olmak yakismiyor sanabiz seni ornek aliyoruz kendimize senin kadar sabirli olabilmak icin gayret ediyoruz,sen ne hale gelmisin yook anaaam yok olmaz boyle,o bebeleri bu halinlemi doguracaksin sen????gemiyide tamir etmezsen batar cnm bakimini yapki batmasin,lutfen nurusimamizi bize geri ver,MUHAT cnm bunlar tum bunalima girmisleryaaa....iyiki bi sen salamsin guzin ablaya donmussun...
bi gün ben de bunalıma gircem :)
hiç çekilmem öyle zamanlarda haaa ona göre
seyyan sende görünmüyosun yawww.
burda bi gariplik var aşagıda hiç görmüyorum seni.
sakın aman bunalım yok.hele sana hiç kıyamayaız.canım ben dün akşam giremedim bi rara bakabildim o kadar.kuzenim bendeydi.kalmaya geldi.dün akşam ne oldu biliyomusun.yatsı namazını kılarken içime bir hoşluk geldi.bi huzur,bi güven.o anda hamileyim ben dedim.ne bileyim içime öyle doğdu sanki.ve çok hzurlu çok mutluyum.ama bugün böyle bi salya sümük haldeyim.yok olumsuz kötü bişi yok.ama ben sürekli ağlıyorum.belki hamilelikten ki, erken daha ama.belki psikolojik ne bileyim işte.amaaaaaaaan bende hamilelikten diyorum kendi kendime.hiç olmazsa şu kalan 7 günü bari hamile gibi geçireyim dimi ama.herşeye rağmen Rabbime imnandım.ona sığındım.ve biliyorum ki banada hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat müjdeleyecek.o kadar müsterih yüreğim.hergün mutlaka sizlerede isimlerinizle dua ediyorum.önce size sonra kendime.Rabbim merhamet ediyodur bana diye düşünüyorum.inş. öyledir be güzelim.
canım çok sevindim dur geleyim öyle çok konuşalım
seyyan ben bi kahvaltı yapayım geliyorum
sakın aman bunalım yok.hele sana hiç kıyamayaız.canım ben dün akşam giremedim bi rara bakabildim o kadar.kuzenim bendeydi.kalmaya geldi.dün akşam ne oldu biliyomusun.yatsı namazını kılarken içime bir hoşluk geldi.bi huzur,bi güven.o anda hamileyim ben dedim.ne bileyim içime öyle doğdu sanki.ve çok hzurlu çok mutluyum.ama bugün böyle bi salya sümük haldeyim.yok olumsuz kötü bişi yok.ama ben sürekli ağlıyorum.belki hamilelikten ki, erken daha ama.belki psikolojik ne bileyim işte.amaaaaaaaan bende hamilelikten diyorum kendi kendime.hiç olmazsa şu kalan 7 günü bari hamile gibi geçireyim dimi ama.herşeye rağmen Rabbime imnandım.ona sığındım.ve biliyorum ki banada hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat müjdeleyecek.o kadar müsterih yüreğim.hergün mutlaka sizlerede isimlerinizle dua ediyorum.önce size sonra kendime.Rabbim merhamet ediyodur bana diye düşünüyorum.inş. öyledir be güzelim.
gunaydin kizlar nasilsiniz?
canim insallah hamile kalacaksin senin icine gelende bebislerinin hoslugudur insallah mercimeklere ayetel kursi okuyorsun dimi ben bide kendime hergun ya varis cektim kac tane bilmiyorum ama fazladan zarar gelmez
inşaallah öyledir canım.okumazmıyım.hergün mutlaka kuran okuyorum.elimi karnıma koyup.meryem suresini.ayetel kürsi,felak,nas,aklıma geldikçe yapıyrum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?