moldu canım ya niye gerginsin..........bak busabah birfilm izledim.ay kadarbüyük bir gülücük. film otistik çocuklarla ilgili amaaaaaaaa mükemmel.tam bizlik aslında.konunun ana temsı inanmak başarmanın yarısıdır.mutlaka izlemlisiniz.benimde keyfim yoktu bunu izleyince moralim yerine geldi.facebbok işine gelince benim kocişe yalavarıyom bana facebook açtırmıyooooooooooo
.
iyi diyelim iyi olalım idare ediyorum işte canım ne olsun evet fazla takılmıyorum arada bir yazdıklarınızı okuyorum .henüz eski dirayetli ve umutlu halime dönemedim gemi vurgun aldı anlaşılan inşallah batmazmoldu canım ya niye gerginsin..........bak busabah birfilm izledim.ay kadarbüyük bir gülücük. film otistik çocuklarla ilgili amaaaaaaaa mükemmel.tam bizlik aslında.konunun ana temsı inanmak başarmanın yarısıdır.mutlaka izlemlisiniz.benimde keyfim yoktu bunu izleyince moralim yerine geldi.facebbok işine gelince benim kocişe yalavarıyom bana facebook açtırmıyooooooooooo
canım ne filmiymiş adını söyle bende izliyeyim banada moral olur belki biraz umutsuzluğa kapıldımda son günlerde
a.s.canım sen nasılsın uğramıyosun ne zamandır.keyifler nasıl.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdi yarılıverecem ortadan ikiye
ya ben çokkkkkkkkkkkkk gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3-4 gündür geçmedi patlayıverecemmmmm
kızlar bu arada bi fikrim var kabul ederseniz
facede bir grup açsak orda daha kolaymı görüşürüz ne
benim diğer topiğimin var grubuu
tabi hepiniz onaylarsanız
başka bi grup açalım olur mu
iyi diyelim iyi olalım idare ediyorum işte canım ne olsun evet fazla takılmıyorum arada bir yazdıklarınızı okuyorum .henüz eski dirayetli ve umutlu halime dönemedim gemi vurgun aldı anlaşılan inşallah batmaz
kız gezmelereme gittiniz nerelerdesiniz fıstıklarr
seyyann bebeklerin nasıllll
bugün shov tv de bebekle ilgili bir program izledimm bir çiftin 20 yıl sonra bir kız birde erkek bebekleri olmuş ne mutlulardı rabbim tamamını erdirsin inşşşşşş
inşaallah iyidirler canım ben iyi olmaları için elimden geleni yapıyorum.sende yani yazmışın gitmişin.......hangi ara girdin yazdın da çıktın be mübarek
heh yakalıdım seni.bittimi ütülerin canım.araa ara geliyorumm canımm benim bakıyom bişeler yazıp çıkıyorumm....iyyi olacaklar canımm inşallahh dualarımız seninleeeee alacaz haberii az kaldııı
Canim sanada birsey diycektim ben.dun ben evde yalnizdim canim butun gun tek olunca 5 yasini okudum bitirdim canim.ayriyeten eksik filan icinde olursa diye cumayakadar okurum belki. Okursam kac tane okudugumu soylerim canim sana
Allah kabul etsin canım.eksikler için sen ne kadar istersen okuyabilirsin.allah razı olsun.
heh yakalıdım seni.bittimi ütülerin canım.
Canim folik asit hakkinda birsey soracaktim ben sana. Bir aydir kullandim ilk kutu bitti gecen gun canim. İkinci kutuya ne zaman baslayayim? Sen bunla ilgili birseyler demistin bana ama ben unuttum canim ondan sorayim bi dedim online gorunce seni.
yap canım yap.canımm benimm yaa nede güzel anlatıyonnn allah seni cennetine alsın birtanemm..at kestanesi denemediğimiz bir o kaldıı onuda deneyelimm bakalımm bir dahaki aya tavan yaparız inşşş
selam şekerler nasılsınız
yap canım yap.
zararı olmaz bitkinin
canım süpermen mi yoktu, öyle hatırlıyorum.
yoksa sayısı kı azdı?
biz iyiyiz şekerim, bence sende iyi ol
bak o bebeler grip mirip olur gene sen çekersin ha
sümüklü sümüklü dolanırlar halının üzerinde
gerçi evin neresinde oldukları çabuk ulunur ama halılar batar
nurusima hadi bu cadalozlar bunalıma falan giriyo sen bari yapma !!
çok şkürr sayımız var canım ama sabit artmıyor 2 yıldır bir türlü haa birde hızımız yokkk aslında hormon sebepli bizimki nedeni belliii inşşş iyi olurrr bakalımm zaman neeler gösterecek bizee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?