Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ay kadar büyük gülücük ismi bile çok güzel

izlemeye çalışacağım inşallah

anladım o zaman face işi zor neyse olsun bende herkesten sonra açtım faceyi uzun uğraşlar sonucu

oranın bi güzelliği pek bi olayı kaçırmıyorum okuması kolay

iyi diyelim iyi olalım idare ediyorum işte canım ne olsun evet fazla takılmıyorum arada bir yazdıklarınızı okuyorum .henüz eski dirayetli ve umutlu halime dönemedim gemi vurgun aldı anlaşılan inşallah batmaz

reyyann senin diğer topiğin adı 2 milyondan 76 milyonamıı :))

kız benim ordakilere soracak nede çok şeyim varr üye olsam kabul edermisinizz):)))

reyyan biz bugün iğneye başladık canımm o kadar ilaç felan hepsi nere kayboldu anlamadımm eşimin değerleri oldukça düşük çıktı onuda geçiyorum fsh sorunumuz varya oda düşükk iğneye başladıkk hayırlısıylaa inşş iyi olur

kız gezmelereme gittiniz nerelerdesiniz fıstıklarr

seyyann bebeklerin nasıllll

bugün shov tv de bebekle ilgili bir program izledimm bir çiftin 20 yıl sonra bir kız birde erkek bebekleri olmuş ne mutlulardı rabbim tamamını erdirsin inşşşşşş

Allah(c.c)sana merhamet etsin canım.yar ve yardımcın olsun.inan dualarımız seninle.sen yolun çoğunu tamamladın.yoruldun ama az kalan yolu bitirmek mi daha kolay yoksa onca geldiğin yolu geri dönmekmi???????????????geri dönmek için çok geç.yolu bitirmelisin.susadın,yoruldun,terledin ama bir hamle yeterli.yıllardır mücadele eden biri olarak söylüyorum bende.laf olsun diye değil.önce Rabbime sonrada sana tüm yüreğimle inanıyorum.Allahın yardımı ve senin azminle mutlu son kaçınılmaz.........

inşaallah iyidirler canım ben iyi olmaları için elimden geleni yapıyorum.sende yani yazmışın gitmişin.......hangi ara girdin yazdın da çıktın be mübarek

inşaallah iyidirler canım ben iyi olmaları için elimden geleni yapıyorum.sende yani yazmışın gitmişin.......hangi ara girdin yazdın da çıktın be mübarek

araa ara geliyorumm canımm benim bakıyom bişeler yazıp çıkıyorumm....iyyi olacaklar canımm inşallahh dualarımız seninleeeee alacaz haberii az kaldııı

Canim folik asit hakkinda birsey soracaktim ben sana. Bir aydir kullandim ilk kutu bitti gecen gun canim. İkinci kutuya ne zaman baslayayim? Sen bunla ilgili birseyler demistin bana ama ben unuttum canim ondan sorayim bi dedim online gorunce seni.

Canim sanada birsey diycektim ben.dun ben evde yalnizdim canim butun gun tek olunca 5 yasini okudum bitirdim canim.ayriyeten eksik filan icinde olursa diye cumayakadar okurum belki. Okursam kac tane okudugumu soylerim canim sana

Canim sanada birsey diycektim ben.dun ben evde yalnizdim canim butun gun tek olunca 5 yasini okudum bitirdim canim.ayriyeten eksik filan icinde olursa diye cumayakadar okurum belki. Okursam kac tane okudugumu soylerim canim sana

Allah kabul etsin canım.eksikler için sen ne kadar istersen okuyabilirsin.allah razı olsun.

Allah kabul etsin canım.eksikler için sen ne kadar istersen okuyabilirsin.allah razı olsun.

Amin canim. Tamam canim ben okuyabildigim kadar okurum.cuma yada persembe aksami kac tane okudugumu haber ederim sana. Hayirli aksamlar canim benim cikmam lazim. Allaha emanet...

canm mrb valla inan bende tam bilemiyorum onu ama bence ara ver biraz yada 3 ay tam kullan ara verr ben aralıklı kullanıyorum hepp açıkcasıı

canımm benimm yaa nede güzel anlatıyonnn allah seni cennetine alsın birtanemm..at kestanesi denemediğimiz bir o kaldıı onuda deneyelimm bakalımm bir dahaki aya tavan yaparız inşşş
yap canım yap.
zararı olmaz bitkinin
canım süpermen mi yoktu, öyle hatırlıyorum.
yoksa sayısı kı azdı?
selam şekerler nasılsınız

biz iyiyiz şekerim, bence sende iyi ol
bak o bebeler grip mirip olur gene sen çekersin ha
sümüklü sümüklü dolanırlar halının üzerinde
gerçi evin neresinde oldukları çabuk ulunur ama halılar batar
nurusima hadi bu cadalozlar bunalıma falan giriyo sen bari yapma !!

Hz.AİŞE valıdemızınde hıc cocugu olmamıs ((sen dıle ben herseyı verırım ))dedıı peygamberımızın hanımıydı istese hemen ona verırdı ama oda bızım gıbı cocukları olmayan ınsanlara ornek olarak yaratmıs ınsalah cennette H.z AİŞE valıdemızın yanında olacagız:Saruboceq: bızlerde hem Hz.AİŞE peygamberımızın en sevdıgı hanımlardandı bunları ıcımden geldıgı ıcın yazmak ıstedm YALNIZ DEGILSIN CANIMa.s.

çok şkürr sayımız var canım ama sabit artmıyor 2 yıldır bir türlü haa birde hızımız yokkk aslında hormon sebepli bizimki nedeni belliii inşşş iyi olurrr bakalımm zaman neeler gösterecek bizee:))

selamunaleykum arkadaşlar... ben dün regl oldum malesef.. bu aydan umutluydum ama olmadı...hayırlısı..
yasinlerimi ve ayetlerimi de okuyamayacağım.. ama cumaya kadar yıkanırsam okurum inşallah...ama okuyabilen olursa sevinirim. sadece ya varis tesbihlerimi çekeyim şimdilik...

canım bizimkilerin de vitesi düşük
canım buna mı üzülüyordun yaw
arttırılır bol bol masaj yap eşin farkedecektir
ısınma hissediyolar o da kan akışının işe yaradıgını gösteriyor.
keçiboynuzu yedi mi canım.

şimdi ben çıkıyorum kesin gelirsin şimdi seyyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…