benim de sağ gözümün altında var birazcık8 nisan demeyin ya kalbim başlıyo küt küt küt küt küt küt küt küt.................
amiiiiiiiiiiiiin çiller hariç benim kendi çillerim yetiyo zaten...........şeeeey azıcık çillerim varda benimayrıca bunların hepsi sana olsun inşaallah.........
hoşgeldin anlamadım parfümmü sıkıyoooooooooooooon ütümü yapıyooooooon
belki mercimeklere zararlıdır diye yönetim mahsus yapıyordur
sösnnnmmmmmeeeezzz hoşgeldin
ne sordun da bebelere döktün onları bakem
bi öğrencime 4 kere aynı konuyu anlattım farklı zamanlarda hala tık yok
onlardan çok ben dert ediyorum yawww
sönmez tedavin nasıl gidiyor
ben de iyi sayılırım canım biraz idrar tutmada sıkıntım vardı ilaçla düzelmeye başladı o da
Hoşbuldum canım
Parfümde sıkıcam ütüde yapıcam,kara kara düşünüyom
Düşünceli şey bulamadım,bu uygun mu :44:
ahh canım benimmm neden kendiniii o kadar yoruyorsunnnn yapma böyle lütfennnn
hoşbuldum canımmmmmmmmm...vallaha anlat anlat bişey olduğu yok...soruları zümrem hazırlamıştı ama o kadarda zor değildi..çalışmıyo bu sıpalar yaaaaaaaaaa...canım geçmiş olsun....rabbim şifa versin....ben şu an sadece akapunktura gidiyom canım...tüpbebek için ancak maddi durum düzelince yani para biriktirebilrsek ve kendimi hazır hissedersem başlayacaz...hayırlısı diyom artık....rabbim hayırlısını versin inşallahhhhhh hepimize.eee.
seyyanım sen nasılsın....eslemim sende hoşgeldinnnnnnnnn...nasılsın???
canım iyiyim sen nasılsın yazdım ama görmedin heralde.hoşbuldum canımmmmmmmmm...vallaha anlat anlat bişey olduğu yok...soruları zümrem hazırlamıştı ama o kadarda zor değildi..çalışmıyo bu sıpalar yaaaaaaaaaa...canım geçmiş olsun....rabbim şifa versin....ben şu an sadece akapunktura gidiyom canım...tüpbebek için ancak maddi durum düzelince yani para biriktirebilrsek ve kendimi hazır hissedersem başlayacaz...hayırlısı diyom artık....rabbim hayırlısını versin inşallahhhhhh hepimize.eee.
seyyanım sen nasılsın....eslemim sende hoşgeldinnnnnnnnn...nasılsın???
ayyyy ikimizde mi çilliyiz yanibenim de sağ gözümün altında var birazcık
doğdugumdan beri var ama gittikçe azalıyomuş gibi geliyo
ayyyyy canım çok teşekkür ederim:)
bu gün seyyan da okumuş benim için k. tevhid
Allah razı olsun canlarım benim
evet canım ayın 8 i son gün.
canım iyiyim sen nasılsın yazdım ama görmedin heralde.
ayyyy ikimizde mi çilliyiz yani
8 nisan demeyin ya kalbim başlıyo küt küt küt küt küt küt küt küt.................
amiiiiiiiiiiiiin çiller hariç benim kendi çillerim yetiyo zaten...........şeeeey azıcık çillerim varda benimayrıca bunların hepsi sana olsun inşaallah.........
hoşgeldin anlamadım parfümmü sıkıyoooooooooooooon ütümü yapıyooooooon
evet canımya çilli kızım olur benimcanım iyiyim sen nasılsın yazdım ama görmedin heralde.
ayyyy ikimizde mi çilliyiz yani
ne demek muhatım yaa canım rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah...senden de razı olsun inşallah...
ben adetim bitince devam edicem inşallah.....
seyyanım 8 nisan bayramın olsunnnnnn....9 unda da çifte bayram yappppppppp inşallah...canlarım benimmmmmm....
hep mutlu olun inşallahhhhhhhhhhhh.....özledim kız sizleriiiiiiiiiiii.....
bu arada muhatım benim kocişte bursaya tayin isteyelim diyooooooooooooo
ne demek muhatım yaa canım rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah...senden de razı olsun inşallah...
ben adetim bitince devam edicem inşallah.....
seyyanım 8 nisan bayramın olsunnnnnn....9 unda da çifte bayram yappppppppp inşallah...canlarım benimmmmmm....
hep mutlu olun inşallahhhhhhhhhhhh.....özledim kız sizleriiiiiiiiiiii.....
bu arada muhatım benim kocişte bursaya tayin isteyelim diyooooooooooooo
evet canımya çilli kızım olur benim
hah sönmez sen eksiktin zaten
olmadı puanım yüksek olursa ben de yazayım bursayı.
yapacak bişi yok :)
kolay gelsin canım...sen yinede dikkat ett...geç olsun güç olmasın...Yazdım ama gormedınız sanırım
ben bellı bı sure gıremıcem ve gecen haftakı duaları bagıslayamadım daha
bana dua edın lutfen
unutmayın benı ne zaman gırecegım bellı degıılllllll
o nasıl bişeymiş öyle...kendindemiymiş...geyik mi yapıyormuşşş...bayanmıymış...arkadaşlar bugün şeye çok şaşırdım:
1.si eşim gece gitti işe buraya zırt bırt girdiğim halde kimse yok.
seyyan da gelmiş begenmiş gitmiş
2. si daha önce bi tartışma olayım olmuştu hatırlarsınız(evlatlık almak isteyen hanımdı), o bayanın rumuzuna girdim ve yazdıklarını okudum anaaam o da ne
bir başka topikte 2 çocugunun oldugunu yazmış.
bir başka topikte spiral taktırdıgını agrı vb. yaptıgını yazmış (çocugu olmayan biri niye taktırsınki diye düşündüm)
bir başka topikte de hamile oldugunu ve kanaması oldugunu yazmış????
ister inanın ister inanmayın gerisini okumaya korktum
sağol hayatım..bazen hatırlamak güzel oluyor fakat...uygulamalardan inşallah sınıfta kalmayız...canlarim benim..guzel anne adaylari,melek anneleri,bu gunler gececek,belkide gecmiycek,belkide cogumuzun kaderinde cocuk yok,bi yerde bunu kabullenmekte var,ama umut edip veren Allah o mucize verendir diyerek dua etmekte var,bunu bilemiyoruz....bebeyimiz yok belki olmuycak ama bunu saptanti haline getirerek hayati kendimize zehir etmiyelim,sonucta ruya alemindeyiz,uyanipta basimizi o tahtaya deydiginde uyanicaz kabirda ruyadan...eee o zaman bu dunya bir oyun alemi,ruya alemi,yalan ise,bir gun bitecekse,cocuk olunca bitmeyecekmi,ha olursa iyi olur guzellesir dunyamiz ama sorumluluklar dahada cok artacak,hamile kalipta dogurmakla bitse keske,onu egitirken nasil egittigimizinde vebalini vereceyiz,hepimiz biliyoruz bunleri sukurler olsun ama bikez daha hatirlamak iyi gelir belki.......baska ugraslar arayin kizlar kendinize,kafanizi illede bebek diye doldurmayin,yoksa yolda bi hamile yuruse bana inadami?diye dusunuyor insan....ben su an iyim sukurler olsun gorumcemin hamileligini dinledim az once karnini sevdim,birazcik uzuldum imrendim ne guzel diye..ama biliyorumki bu benim sinavim ve ben de Taktiri ilahiye raziyim....kedim beni cok mutlu ediyor,evden surekli tuy temizliyorum,kil dan tiksinirdim basim acik mutfaga dahi girmem,ama kedimin tuylerini temizlerken biraz tiksinmiyorum,onu tariyorum eger yemini unuttuysam kosa kosa eve geliyorum,eve gelince beni kapida karsilayan bir bebeyim var artik,artik duvarlar ustume gelmiyor,,bu sekilde sizde rahatlayin...insallah en kisa zamanda ikinci bebeyimde gelir ve hepimizinde gelir...amma yazdim okurken gozluk felan takin bari....
ay inşallahh çifte haber kutlucaz....dikkat et annesii...daha var canım ya.8 n,sanda belli olcak ve ertesi günde benim doğumgünüm.
iyilik güzellik ..senden nbr?Kızlar naberrr
iyiyiz canım hoşgeldin...bebişi uyuttun heral...azcık dinlenmek iyidir....geçmiş olsun canım yan yatır arada sağ sol yaptır...sen tecrübelisiin bilirsin...yanlış anlama..alllah sağlık versin...Nasılsınız kızlar.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız. Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
maşşallah bendede protein kıt çıkar heralde....neyse takılıyorum...allah herkese sağlık versin....dikkat et hayatım...ama bazen anlaşılmıyor kii..ilerlemeden önlemini almak en iyisii bende duymuştum iltihap varsa olmuyor diye...evet canım ilk kez olmuştu 2 gün sürdü sırf kandı
ben böbrek yetmezliğinden döndüm proteinim çokmuş benim
1 hafta perhiz yaptım ekmek bile az yedim.
dr idrar yollarında da sıkıntı var dyip 3 ilaç yazmıştı.2 si bitmişti.
bu ilacı da antibiyotik diye içmemiştim malum bebek istiyorum diye.
bu ilacı ilk yuttugumda adet oldum bebek düşürdüm sandım kullanmadım bi daha zaten için de 3 tane var:d
3aydır ara ara böyle olunca bugünde yemek yemekte zorlandım
ilacı buldum yarısını yuttum şimdiden rahatladım ama
bebek gelmeden iyleşeyim deddim:
takma kafana canım başa gelmeyen bilmez herkes kendine göre değerlendiriyor...bazen soruyorum hemen olsaydı bebişe bakış açım değişirmiydi diye...bugün çok gerginimm bennnn yaa ALLAHIM HERKESİ farklı şekilde imtihan edioo
bugün bir ark hamilee ağlıyoda ağlıyodaa allahımm eften püften şeylere istediği ay hamile kaldııı ve umursamıyoo zaten hamile oldugunu öğrendiğimizde bana göre değil felan demiştii...
neyse aglıyoda ağlıyodaa bende bir güzelll kızdım kendineee bizim ne kadar mücadele ettiğimizi görmüyormusun ne ağlıyorsunnn dedim kıymetini bil zarar vermee bebege dedim yokkkk ama nerde nafile bir kulağından girdi diğerinden çıktııı ...deli oluyorummm bölelerinee yawww
iyi geceler iyi canım yuvarlanıp gidiyoruz....sen nasılsın...iyi geceler kızlarnasılsınız
bak,kızm gitttttttt.........ya tam girdim yazıcam benim kociş neymiş maçlara bakçakmış.aldı elimden.sonra noldu kadının fendi erkeği yendiiiiiiiii
ne güzel yazmışsın...albüm mü kaldı kii...pclerde dolaşıyor...neyse bizde hediye saklama disk i alalım...inşallah canım çok güzel duygular rabbim resimlerin devamını nasib etsin koca bi albüm olsun inşallah
valla bakınıp duruyordum..sayfaları aheste aheste okudum bir yandan başka işlerle uğraştım...kızlarrr ne yapıyorsunuzzzz :)))bir varsınız bir yoksunuz huhuuh huhuh
iyi geceler canım...iyi haberlerle gelirsin inşallahh..kızlar iyi geceler hepinize öpüyorum hepinizi
kız yakında tutanak tutucan haa...Giriş tarihi 22-10-2012
Şimdiki Aktivite Anasayfada bulunuyor Kadınlar Kulübü
Son Aktivite Bugün 22:38
hep bu yazıyo senin prifilde
geçen burda paylaştıgım bebek süsünü daha güzel bi hale getirdim kızlar
veeeeeeee bebek ertesi gün dogdu
ilk ben gördüm bebeği ilk bana haber verdiler, banyosunda ben vardım
pespembeydi hepiniz aklımdan geçtiniz
bu perişanlığı biz de yaşarız dedim inşaallah
yaa sen yokmusun şimdii...anammm bi kişi eksildi....Yok parfüm değil,kocişin gömlekleri ütülencek nasıl sıyrılsam ki diye düşünüyom
Dünden beri yavaş yavaş temizlik yapıyom canım,bide hamur işi bişeler yaptım,valizimi hazırladım,yarın nasipse annemlere gidiyorum
Belim çok ağrıyo ama,detaya inmicektim sözde
ütü sezonunu açmışkenn ben yardıma geleyim...sağolsun seyyanda da hafıza kaybı yaptıı....Hoşbuldum canım
Parfümde sıkıcam ütüde yapıcam,kara kara düşünüyom
Düşünceli şey bulamadım,bu uygun mu :44:
kolay gelsin canım...sen yinede dikkat ett...geç olsun güç olmasın...
o nasıl bişeymiş öyle...kendindemiymiş...geyik mi yapıyormuşşş...bayanmıymış...
sağol hayatım..bazen hatırlamak güzel oluyor fakat...uygulamalardan inşallah sınıfta kalmayız...
ay inşallahh çifte haber kutlucaz....dikkat et annesii...
iyilik güzellik ..senden nbr?
iyiyiz canım hoşgeldin...bebişi uyuttun heral...azcık dinlenmek iyidir....geçmiş olsun canım yan yatır arada sağ sol yaptır...sen tecrübelisiin bilirsin...yanlış anlama..alllah sağlık versin...
maşşallah bendede protein kıt çıkar heralde....neyse takılıyorum...allah herkese sağlık versin....dikkat et hayatım...ama bazen anlaşılmıyor kii..ilerlemeden önlemini almak en iyisii bende duymuştum iltihap varsa olmuyor diye...
takma kafana canım başa gelmeyen bilmez herkes kendine göre değerlendiriyor...bazen soruyorum hemen olsaydı bebişe bakış açım değişirmiydi diye...
iyi geceler iyi canım yuvarlanıp gidiyoruz....sen nasılsın...
süpersin kızım seni kim tutarr..arkadan iki tanede yetişiyorr...pc kolik olucaklar..
ne güzel yazmışsın...albüm mü kaldı kii...pclerde dolaşıyor...neyse bizde hediye saklama disk i alalım...
valla bakınıp duruyordum..sayfaları aheste aheste okudum bir yandan başka işlerle uğraştım...
iyi geceler canım...iyi haberlerle gelirsin inşallahh..
kız yakında tutanak tutucan haa...
ayy ne güzell denk gelmişş.....amin inşalalhh...bizde o en güzel anları hep birlikte güzel güzel geçiririz..
yaa sen yokmusun şimdii...anammm bi kişi eksildi....
ütü sezonunu açmışkenn ben yardıma geleyim...sağolsun seyyanda da hafıza kaybı yaptıı....
çillendiğimize göre yeşermeye başlayabiliriz :)
hayırlısı ne ise o olsun canım...bakalım nere olur ..bursa ağır basıyor sanki...bakalım bursa işini zaman gösterecek..ya bursa ya izmir..hangisi açık olursa tabi...ya ayşenin yanına gidecez ya da seyyanın...
artık sende gel muhatımmm....ama nerede olursak olalım hep böyle gönüllerimiz bir olsunnnnnn.....
Kızlarr o kadar yorgunum dedim,bi bana yorgunluk kahvesi yapmadınız,ikiz doğurun inşaallah
Hadi kahveniz benden olsun,hem için hem dedikodu yapın
Benim çıkmam lazım
Yarın yolcuyum nasipse,eksik etmeyin dualarınızdan
Bidaha girdiğimde bi diyomuşum ki,kızlar hamileyimmmm
NerdeeKırmızılar geldi,kesin reglim derim bu gidişle ben
Hadi öpüldünüzz fıstıklar,Allaha emanetsiniz
Seviyorum lemm hepinizi
bahar geldi biz hala çiçek açıcaz....evetttttttttttttttt sonra tomurcuklanıp çiçeklerimizi açar meyvelerimiziveririz inşallahhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?