Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayyy canım benim güzel yürekli arkadaşım.inşaallah ya inşaallah

inşallah yapıcaz canım benim sen yarın hayırlı haberi bir ver yeterkiiii.....

:)
bence önce seyyana yapalım:)
depresif depresif takılıyo baksana :)

hem seyyana hem bebişlerine yaparızzzzzzz.......

iyiyim bende canımmm....geçmiş olsun..sanırım bu aylarda olağan bir durum ama yinede dikkat etmek lazımmm......rabbim sağlıcakla büyütsün bebişini cinsiyeti belli oldu mu????

:)
bence önce seyyana yapalım:)
depresif depresif takılıyo baksana :)
ah canım ah onca yıl ,onca tedavi enerjisi gerçekten tükeniyo insanın,son günlerde.

canım ağrı olurda adet ağrısı olmaz bak senin olmamışki bazen olabiliyo yazmışsın.

yok canim malesef belli degil 23 nisani bekliyorum bakalim beyefendi yada hanimefendi gosterirlerse kendilerini gorecegiz

ah canım ah onca yıl ,onca tedavi enerjisi gerçekten tükeniyo insanın,son günlerde.

canım ağrı olurda adet ağrısı olmaz bak senin olmamışki bazen olabiliyo yazmışsın.

canim benimde olmustu hatta afedersin alt bolgeye dogru vuruyordu agrilar odum kopuyordu herseferinde bazen uzun bazen kisa suruyordu sancilar icim oyuluyordu sanki bazende sakin kotu dusunme mercimekleri uzme

iyi geceler kızlarrrrrrrr.....görüşmek üzere Allah'a emanet olunnnnnnn.....

gerçekten buraya giriş var çıkış yokkkkkkkkkk..çıkılmıyooooooooooooooooooo....keşke dün böyle birlikte olaydık erken yatmak zorunda kalmazdımmmmmmmmmmmmmmmmm........

seyyanımmm rabbim yar ve yardımcın olsun tatlımmm.......

tamam işte o tükenen enrjiyi tamamlıycaz dayakla:)
bi rahat olur musun taaaaaaaaaaaaa burda ben gerildim:)
ayyyyy bi de bunun doğumu var sen orda sancı çekersin artık ben burda DD

amin canım.hadi görüşürüz yarın inşaallah.sende Allaha emanet ol.güzel güzel rüyalar gör

canım bebegin artık seni duyacak kadar büyümüş :)

muhatcım seyyan doğum yaparken biz ona gülecektik unutmaaaaaa.....inşallah seyyan doğumyaparken bizim mercimeklerde

karnımızda büyüyyor olurlarrrrrrrrrr.........

aynen seyyan stres yok bak bebişlerinede yaşatıyorsun stresi günah günahhhh sakin olmak lazımmmmmm......

pozitif ol..belirti aramaaaaaaa.....bak ne kadar rahatım diyordun tedaviye başladığındaaa..içimde huzur var diyordunnn...

aynen öyle ol tatlım.....şeytan yine vesvese vermeye başladıııı sen dua ettt hadi seyyanımmmmmmm..

dimi ama nasil dogurtacagiz seyyani bakalim

tamam ya amaaaaaaaaaaaaan.eveli gece babmı rüyamda gördümdü.çok etkilendim.şeytan gündüz alt edemeyince rüyalarıma dadandı melun.çok sayıklamışım.kuzenim uyandırdı.ağlıyacaktım nerdeyse,dayanamadım uyandırdım dedi.eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanirrahiym.....

gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm....... gelen var mı???

yatmadannnn süsleneyimmmmmm dermişimmmmm şaka şakaaaa...yatıp zıbaracammmmmm....tabi uyuyabilirsemmmm...

seyyan kov bunu içini ferah tut..olucakkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....... hatime başlayacazzzzzzzzzzzz........

muhatım seyyana mukayet ol tatlımmmmmmmmmm..ben çıkıyorum artık yaaaaaaaaaaaaa gidemiyooooommmm istemiyoom ama çıkmam lazımmmmmmmmmmmmmmm......

kızlar hayırlı gecelerrrr olsun inşallah hepinizeeeee.............

simdi oldu iste hadi toplanalim hepberaber eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanirrahiym

dimi ama nasil dogurtacagiz seyyani bakalim
:):):
o bizi hamileliğin de 9 doğurtmazsa iyidir :)

mahsus iyi geceler demiyorum ki çıkmayacagını biliyorum :):):)
o doğum yaparkennnn kahhh kihhhh gülcez:) ses kayıt yaparız hatta:)
evet canim yaaa cok sukur karnimda bir okadar buyudu 5 kilo aldim 60 olmusum yani insallah cok dobis olmam Rabbim sizede verecek insallah sen bu ay siringami deneyeceksin?

ayy maaşaallah maşaallah :)
ama çok da alma:) doğuma yuvarlana yuvarlana gidersin :)
bebişe zararıolur:)

canımmmm rabbim hepimizi korusun o melundan.....ben ne zaman dua okusam hep ağırlık çöker uykum gelirrr o melun çoooooook iyi çalışıyooo ama ona yenilmeyecez inşallahhhhhhhhhh........

sagol canim bana gore suan iyi gidiyorum ama bundan sonra aliniyormus kilo herkes oyle soyluyor boyum cok uzun degil ama idare eder 167yim halam cok kilo almisti hala veremedi cooook korkuyorum :18:normaldede fobimdi kilo almak amaaaaan bebisim iyi olsunda diyorum simdi sonra siki bir diyetle veririz insallah

eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanir rahiym

kızlar bana müsaade.ben bi çıkayım.abdest alayım.kuran okuyayım.ben boş durdukça o melun benim aklımı kurcalıyo.tövbe tövbe.herşey Allahtan.tabikisi ben umudumu yitirmedim.bu son günün verdiği bi depresiflik.sizleri çooooooooooooooook seviyorum.Allaha emanet ediyorum.mendilleri hazırlayın yarın halay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr.....

evet canim yaaa cok sukur karnimda bir okadar buyudu 5 kilo aldim 60 olmusum yani insallah cok dobis olmam Rabbim sizede verecek insallah sen bu ay siringami deneyeceksin?
yok canım eşim ara ara siğara içiyormuş yakaladım çakalı :)
3 aya süpermenler hızlanacakmış:)
paşalrın gönlünü bekliyoz:)
belki 2 ay da bi sürpriz olursa olacak:)
keçiboynuzu işe yarıyo kızlar:)
tabi ben dozunu bayag bi kaçırınca anladık :)
eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanir rahiym..
baban da biliyo seni.
burdakiler yetmedi ordakiler de rahatlaman için ugraşıyo.
ugraştırma milleti
baktık olmadı emine erdoğana mektup yazarız kızım....
onlar öyle işler de yardımcı oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…