ayyy canım benim güzel yürekli arkadaşım.inşaallah ya inşaallah
:)
bence önce seyyana yapalım:)
depresif depresif takılıyo baksana :)
iyiyim bende canımmm....geçmiş olsun..sanırım bu aylarda olağan bir durum ama yinede dikkat etmek lazımmm......rabbim sağlıcakla büyütsün bebişini cinsiyeti belli oldu mu????sendende allah razi olsun canim insallah faydasinbi gorursun bven niyet edip okumustum sadece....
insallah hayirli sonuclar alirsin canim Rabbim yardimcin olsun insallah
bende fitilini kullandim ama bana hic etki yapmadi cok rahattim yani demekki farkli etkiliyor herkesi....
seyyan canim oyle deme yaaaa insallah yarin pozitif gorecegiz Rabbimin izniyle o agrilar bazen olabiliyor korkma sakin icini ferah tut lutfen
hosbuldukduk canim iyiyiz cok sukur buyumeye ugrasiyoruz bu aralar midem fena yediklerim afedersin geri geliyor hep insallah reflu olmam sen nasilsin?
ah canım ah onca yıl ,onca tedavi enerjisi gerçekten tükeniyo insanın,son günlerde.:)
bence önce seyyana yapalım:)
depresif depresif takılıyo baksana :)
sendende allah razi olsun canim insallah faydasinbi gorursun bven niyet edip okumustum sadece....
insallah hayirli sonuclar alirsin canim Rabbim yardimcin olsun insallah
bende fitilini kullandim ama bana hic etki yapmadi cok rahattim yani demekki farkli etkiliyor herkesi....
seyyan canim oyle deme yaaaa insallah yarin pozitif gorecegiz Rabbimin izniyle o agrilar bazen olabiliyor korkma sakin icini ferah tut lutfen
hosbuldukduk canim iyiyiz cok sukur buyumeye ugrasiyoruz bu aralar midem fena yediklerim afedersin geri geliyor hep insallah reflu olmam sen nasilsin?
inşallah yapıcaz canım benim sen yarın hayırlı haberi bir ver yeterkiiii.....
hem seyyana hem bebişlerine yaparızzzzzzz.......
iyiyim bende canımmm....geçmiş olsun..sanırım bu aylarda olağan bir durum ama yinede dikkat etmek lazımmm......rabbim sağlıcakla büyütsün bebişini cinsiyeti belli oldu mu????
ah canım ah onca yıl ,onca tedavi enerjisi gerçekten tükeniyo insanın,son günlerde.
canım ağrı olurda adet ağrısı olmaz bak senin olmamışki bazen olabiliyo yazmışsın.
ah canım ah onca yıl ,onca tedavi enerjisi gerçekten tükeniyo insanın,son günlerde.
canım ağrı olurda adet ağrısı olmaz bak senin olmamışki bazen olabiliyo yazmışsın.
tamam işte o tükenen enrjiyi tamamlıycaz dayakla:)
bi rahat olur musun taaaaaaaaaaaaa burda ben gerildim:)
ayyyyy bi de bunun doğumu var sen orda sancı çekersin artık ben burdaDD
iyi geceler kızlarrrrrrrr.....görüşmek üzere Allah'a emanet olunnnnnnn.....
gerçekten buraya giriş var çıkış yokkkkkkkkkk..çıkılmıyooooooooooooooooooo....keşke dün böyle birlikte olaydık erken yatmak zorunda kalmazdımmmmmmmmmmmmmmmmm........
seyyanımmm rabbim yar ve yardımcın olsun tatlımmm.......
yok canim malesef belli degil 23 nisani bekliyorum bakalim beyefendi yada hanimefendi gosterirlerse kendilerini gorecegiz
canim benimde olmustu hatta afedersin alt bolgeye dogru vuruyordu agrilar odum kopuyordu herseferinde bazen uzun bazen kisa suruyordu sancilar icim oyuluyordu sanki bazende sakin kotu dusunme mercimekleri uzme
canım bebegin artık seni duyacak kadar büyümüş :)
dimi ama nasil dogurtacagiz seyyani bakalim
tamam ya amaaaaaaaaaaaaan.eveli gece babmı rüyamda gördümdü.çok etkilendim.şeytan gündüz alt edemeyince rüyalarıma dadandı melun.çok sayıklamışım.kuzenim uyandırdı.ağlıyacaktım nerdeyse,dayanamadım uyandırdım dedi.eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanirrahiym.....
:):):dimi ama nasil dogurtacagiz seyyani bakalim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hiç istemeyerek üzülerekkkk çıkmak zorundayımmmmmmmmmm........
yarın büyük gün..bayramımız varrr..hazırlık yapayımmmmmmmmm...
seyyanım sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun canımmmm. ...dualarım seninle hatta sizlerleeee olacakkkkkkk..çok seviliyorsunuzzzz...
inşallah hepimiz birgün anne oluruzzz..
muahatım duaların Kabe'de dualanır ve rabbim kabul eder inşallah......seyyan eslem ve yarışmada olan diğer kızların dularıda kabul olsun inşallah.....
kendinize çoooooooooook iyi bakınnn Allah'a emanet olunnn.....
mahsus iyi geceler demiyorum ki çıkmayacagını biliyorum :):):)iyi geceler kızlarrrrrrrr.....görüşmek üzere Allah'a emanet olunnnnnnn.....
gerçekten buraya giriş var çıkış yokkkkkkkkkk..çıkılmıyooooooooooooooooooo....keşke dün böyle birlikte olaydık erken yatmak zorunda kalmazdımmmmmmmmmmmmmmmmm........
seyyanımmm rabbim yar ve yardımcın olsun tatlımmm.......
o doğum yaparkennnn kahhh kihhhh gülcez:) ses kayıt yaparız hatta:)muhatcım seyyan doğum yaparken biz ona gülecektik unutmaaaaaa.....inşallah seyyan doğumyaparken bizim mercimeklerde
karnımızda büyüyyor olurlarrrrrrrrrr.........
aynen seyyan stres yok bak bebişlerinede yaşatıyorsun stresi günah günahhhh sakin olmak lazımmmmmm......
pozitif ol..belirti aramaaaaaaa.....bak ne kadar rahatım diyordun tedaviye başladığındaaa..içimde huzur var diyordunnn...
aynen öyle ol tatlım.....şeytan yine vesvese vermeye başladıııı sen dua ettt hadi seyyanımmmmmmm..
evet canim yaaa cok sukur karnimda bir okadar buyudu 5 kilo aldim 60 olmusum yaniinsallah cok dobis olmam Rabbim sizede verecek insallah sen bu ay siringami deneyeceksin?
tamam ya amaaaaaaaaaaaaan.eveli gece babmı rüyamda gördümdü.çok etkilendim.şeytan gündüz alt edemeyince rüyalarıma dadandı melun.çok sayıklamışım.kuzenim uyandırdı.ağlıyacaktım nerdeyse,dayanamadım uyandırdım dedi.eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanirrahiym.....
:):):
o bizi hamileliğin de 9 doğurtmazsa iyidir :)
mahsus iyi geceler demiyorum ki çıkmayacagını biliyorum :):):)
o doğum yaparkennnn kahhh kihhhh gülcez:) ses kayıt yaparız hatta:)
ayy maaşaallah maşaallah :)
ama çok da alma:) doğuma yuvarlana yuvarlana gidersin :)
bebişe zararıolur:)
yok canım eşim ara ara siğara içiyormuş yakaladım çakalı :)evet canim yaaa cok sukur karnimda bir okadar buyudu 5 kilo aldim 60 olmusum yaniinsallah cok dobis olmam Rabbim sizede verecek insallah sen bu ay siringami deneyeceksin?
eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanir rahiym..tamam ya amaaaaaaaaaaaaan.eveli gece babmı rüyamda gördümdü.çok etkilendim.şeytan gündüz alt edemeyince rüyalarıma dadandı melun.çok sayıklamışım.kuzenim uyandırdı.ağlıyacaktım nerdeyse,dayanamadım uyandırdım dedi.eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanirrahiym.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?