Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Süslü süslü de giyinmişsin yani neydi o havalar :)

Öyle bir gücümüz olsaydı hepimiz seyyanın yanında olurduk galiba

pembe uzun kollu bi gecelik üstü altta basketçilerin giydiği şort :)
ne hava ama :):) hihihihihiiii
aklım onda zaten yaaaa
bebelerinin haberini bi vereydi :)

pembe uzun kollu bi gecelik üstü altta basketçilerin giydiği şort :)
ne hava ama :):) hihihihihiiii
aklım onda zaten yaaaa
bebelerinin haberini bi vereydi :)

Tabii tabii sana mı inancam gözüme mi :)

İnşallah canım sabah erkenden babaanneme gidecem akşama gelirim eve nasıl dayancam bilmiyorum.Topiğe girdiğimde ekibi toplamış ol geç halayın başına olar mı :)

olmaz mı:)
çok da severim halayı :)
canım ben de çıkayım:)
gittiğin yerlere çoook çoook selam götür:)
iyi geceler aeo.

olmaz mı:)
çok da severim halayı :)
canım ben de çıkayım:)
gittiğin yerlere çoook çoook selam götür:)
iyi geceler aeo.

As canım bizim süslüden selam getirdim derim :)

Hayırlı geceler canım

Son düzenleme:

bende urfa ellerindeyimm şekerimm isotçular diyarındayımm:)))

osmaniye doğumluyum benn sonra iskenderunda okudumm liseyi adanada teyzemler vardı sık sık gelirdik bizzz orayaa çok severdim o vakitler

ayyy Urfa mı dedin çok merak ediyorum Urfayı ve Mardin'i bir gün mutlaka gezcem bu iki şehiri

Seyyan kardeşşşşş saat 8:15 itibariyle forumdayım bu saatlerde in cin top oynuyo buralarda sen heralde mışıl mışıl uyuyorsun.Hadi şu güzel haberi ver de işime döneyim bari

evet canım böyle okunuyor

şuanda yazmakta bile zorlanıyorum.bu sabah o sonucu elime aldığımda yeryüzünden yok olmak istedim.evet üzgünüm ve de yorgunum.ve çocuk defteri benim için kapanmıştır.bu mücadele peşinde kaybolan bir 12 yılım var.bir 12 yıl daha kaybetmek istemiyorum.hepiniz benim için çok dua ettiniz.emacım meditasyona gerek yok ben hepinizin duasını yüreğimde hissttim zaten.hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin.benim veremediğim o güzel haberi sziler verirsiniz inşaallah.herşey gönlünüzce olsun.

Canım şuanda neler hissettiği burda mücadele veren herkes çok iyi anlıyor emin ol ben 9 yıllık savaşçıyım en son hasnanede kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağlarken bende senin gibi beni hastanenin temeline gömsünler istemiştim.1 hafta kendini daha iyi hissedeceksin. 12 yılın kaybolmuş değil ki sen o yıllarda hayırlı bir evlat için mücadele ettin.Allah vermeyecek olsaydı istetmezdi duaya devam.Hem Allah sevdiği kulunun muradını hemen vermezmiş o kulun duası Rabbimizin hoşuna gidermiş.Ben böyle durumlarda 3 defa salavat çekip Kuran dan rasgele bir sayfa açarım sağdaki sayfayının mealini okurum sende bir dene çok iyi geliyor manen rahatlarsın

seyyancım ne yazacağımı bilemedim ama senin neler hissettiğini çok iyi anlyabiliyorum yüreğindeki yangını biliyorum Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:

seyyancım ne diyecemi bilemiyorum üzüldüm ama herşeyin hayırlısı demiştik tatlım....rabbimizin bir bildiği vardır..
mücadeleni görücektir ve minik meleğini vericektir tatlım...üzülmeeee..inşallah herşey kendiliğinden olurrrr.....gelince görüşürüz tekrar...

kızlar bayadır giremedim. size yazamadımda çok özür dilerim. hatalarımı telafi etmeye geldim. :-(((

seyyancim ne diyeyim ne soyleyeyim bilmiyorum inanki Rabbimin verdigine boynumuz kildan ince ne olacagimiz belli degil neler yasayacagimizla belki daha yasaman gerekenler var yada ne bileyim biz hep hep hayirlisini diledik eger verseydi belki hayirli olmayacakti yada sen bu dunyaya daha farkli isler yapmak icin gonderildin kimse bilemez gonlunu kapama hicbirseye faydali olabilecegin baska seylere odaklan insallah bu imtihani vereceksin....seyyancim belli olmaz belki sen beklemeden gelir senin mucizen......

canım üzülme demek çok kolay ama üzülme ne olur....
umudunuda kaybetme.
gün doğmadan neler olur canım benim allah büyük
daha gençsin ne mucizeler duyuyoruz belki senin hiç beklemediğin anda gelecek mucizen herşey allahın elinde değilmi?
canım benim ne olur sakin olmaya çalış.dualarım seninle ve eminim burdaki herkesin dualarıda seninle...
seyyanım gün doğmadan neler doğar derlerya öyle olucak inan umudunu kaybetme sakın
ama en önemlisi herşeyin hayırlısı öyle değilmi....

seyyan sana bakmaya gelmiştim ki, sonucunu gördüm(
ben de 10 yıldır mücadele etmekten yorulanlardanım. hakkımızda hayırlısı canım. ne yaparsak yapalım, bazı şeyler elimizde değil. üzül, ağla, ama kendini paralama ne olur. üzüntün hafifleyecek bir süre sonra mutlaka. belki o zaman kendiliğinden geliverecek meleğin.

.............................................
mutluluk_27 kullanıcısından alıntı
[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Üzülme!

Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir. Kalpsizler üzül(e)mezler ki. Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun. Dokunan var demek ki kalbine. Ya dokunulmasaydı kalbine. Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi. Demek ki gözden çıkarılmadın. Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Üzülme!

Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin, yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.

Üzülme!

Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...

Üzülme!

Üzülüyorsan, şımaramazsın. Kibrin kirli tuzağına düşemezsin. Kendini beğenmişliğin çamuruna dolaşmaz ayakların. Uzak geçersin isyanlı yollardan. Heveslerinin ardı sıra düşüp nisyan uçurumlarının başına sürüklenmezsin. Seni Biri yakınlığına çağırıyor demek ki... Gözden çıkarmamış olmalı seni.

Üzülme!

Üzülüyorsan, bir kutlu teselli kapısının önünde bekletiliyorsun demektir. Gözlerini kaldır vefasız dünyanın eşiğinden. Gönlünün elinden çıkar sebeplerin boş avuntularını. Umudunu kes sahte doymalardan. Yüreğini küstür coşkulardan. Kapı açıldı açılıyor demektir.

Üzülme!

Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin.

Üzülme!

Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.

Üzülme!

Varlığının tenine çiziktir her hüzün. Varlığından haber verir üzüntün. Hatırlar mısın, bir zamanlar hatırlanmaya değer bir şey bile değildin? Hiç umursanmadan çöpe atılabilecek kirli bir su iken sen, yüzüne bir tek O baktı. Kimselerin arayıp sormadığı, önemseyip adını bir kenara yazmadığı o günlerde, senin adını ilk O andı. Hatırını bildi. Seni yanına aldı. Hep yanında oldu. Sen seni unutup da başını yastığa koyduğunda bile, seni her defasında sabaha çıkardı. Sen Onu defalarca unuttun ama O seni asla unutmadı.

Üzülme!

O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."

Üzülme!

Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki.."
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Herşeyin Allahtan olduğunu bilmek insanı çok rahatlatıyor gerçekten...Seyyancım daha iyisin galiba amannn iyi ol kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…