Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyigeceler tatlim Allah kabul etsin bende cikiyorum sabahtan beri evde yoktum eve geldim kocis makarna yapmis sonrada buraya oturdum halinden memnun simdilik film seyrediyor ama bir rahatsiz edeyim onuiyigeceler canlar

tamam kız yazarız dimi.....hadi öptüm burda olursanız gelirim yine ama şimdi biraz okumam lazım.öptümseni,krizantemi,ssönmezi başka kim varsa herkesi.

sigara olmadi isteaz iciyorsa cok kizmasaydin genede bende sucluyumya bu konuda neyse ama 6 aydir temizim sukurler olsun bidahada almam insallah o pis seyi :26::26::26::26::26::26:

topik açarız topik :)
şimdiden hazır mendil :)
rahat uyu tamam mı:)
sen yapacagını yaptın gerisini Allah'a bırakma vakti geldi :)
mucuk mucuk aeo tatlı rüyalar :)
iyigeceler tatlim Allah kabul etsin bende cikiyorum sabahtan beri evde yoktum eve geldim kocis makarna yapmis sonrada buraya oturdum halinden memnun simdilik film seyrediyor ama bir rahatsiz edeyim onuiyigeceler canlar

tamam canım ben de çıkayım o zaman aeo.
tatlı rüyalarrrrrr

tamam kız yazarız dimi.....hadi öptüm burda olursanız gelirim yine ama şimdi biraz okumam lazım.öptümseni,krizantemi,ssönmezi başka kim varsa herkesi.
yazarız tabii kzımmmmm.
sümeyye erdoğana da yazarız.
aile ve sosyal politikalar bak. bile yazarız:)
Allah'ın izniyle doğurtcaz seni :)
lohusalığında dalga geççez daha senle :)
sigara olmadi isteaz iciyorsa cok kizmasaydin genede bende sucluyumya bu konuda neyse ama 6 aydir temizim sukurler olsun bidahada almam insallah o pis seyi :26::26::26::26::26::26:
pazarlık yaptık günde 1 tane de anlaştık:)

:)
progestan ne iişe yarıyor ki canım ya :)

Balah yazmış canım sağolsun :)

Bende de düşük tehlikesi vardı uzun süre kullanmıştım gerçekten çok feciydi

cnm senin kocaya ne olduki,gecen gunde yazmistin ayrildinmi yoksa ise uzagami gidiyor.......................ayyy bugun ayin sekizi sandim ben seyyanin hamis haberini ariyodum sayfalarda...sonra fark ettim ayin 7 siymis

Şehir dışında canım bu arada kartopuna çokkkkk geçmiş olsun

Koca bana dayanamadı kaçtı sonunda canım :)

Açıklama için teşekkürler canım

canım esleme msj attım ben k. tevhid 34 000 civarında. annesigil gidene kadar da okurum dedim 36 000 okundu dedim :)

2000 daha okudum canım yazarım yine okudukça yetiştiririz inşallah

canım bendende 2000 daha yaz.dahada okumaya çalışıcam.ama galiba adet oluyorum çünkü adet ağrısı başladı bende bugün.şimdide fazlalaştı ağrımamaaaaa hala ümidim var tabikisi

Canım ben hamileyken bile o ağrılarım çok fazlaydı ümidini hiç kaybetme dualarımız gönlümüz seninle ve mercimeklerle

ema az önce çok ilğinç bişi oldu
minicik parlak bi ışık önümdeydi. az bi takip ettim gitti geri :)

:):):)
olmadı ama böylegecelikle gördün beni:)
bi gün haber ver iyi adabpe ol çay yaparım sana :))

Süslü süslü de giyinmişsin yani neydi o havalar :)

Öyle bir gücümüz olsaydı hepimiz seyyanın yanında olurduk galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…