Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Günaydın Allah yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah.yumurta sayısını hiç kafana takma canım benimde ilk 2 tedavimde 15-16 yumurta toplanmıştı hiç blast embriyo olmadı 3. de 7 yumurta vardı biri de işlem sırasında patlamış geriye 6 tane kaldı diye üzülüyordum ama 4 tanesi döllendi ve 4 dü de blast oldu.

Canım benim çok saol.inşallah dediğin gibi olur hep dua ediyorum.canım yumurta toplamadan sonra sana hangi ilaçları verdiler bide ağrın oldu mu.benim yanlarım ağrıyor.ağrı kesici alsam mı diye düşündüm ama zararı olur diye dayanmaya çalışıyorum.
bana crinone jel estradiol ,rulıd bide estrafem verdi .

seyyancığım birtanem inan çok üzgünüm özellikle senin haberini almak için girdim topiğe ama beynimden vurulmuşa döndüm çünkü Rabbim senin yüzünü güldürecek diye düşünüyordum bunda da vardır bir hayrı sen Rabbime tevvekkül ettikten sonra her işin hayra çıkacak ve inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatların olacak Allah'ın izniyle.
arkadaşım sana birşey söylemek istiyorum başka topikten bir arkadaşımın bhcg değeri 0,1 çıkmış ben sadece onun yazının çok az bir kısmını ekliycem şimdi. belki sana umut olur çünkü 38 değeri çokta az bir değer değil belki bebeğin geç tutunmuştur olamaz mı?ben yine polyanacılık mı oynuyorum bilmiyorum ama her olumsuzluğun ardında bile bir mutluluk yaşamaya çalışıyorum Rabbim inşallah umutlarının solduğu bir anda sana umudunu gönderir amin
bugun transferimin 10.günü sabah bhcg baktırdımm sonuççç yine 0.1 yaniii negatiff....
eğer bebişerim bana tutunsaydı 3-5 de olsa bir değer çıkardı..
doktor bile umutsuz konuştuu.2 günsonrada değişiklik olacağını sanmıyoruz dedi..
adet görmezsen gelip yeniden baktırsın dedi.
arkadaşım gördünmü belki sende umutlanırsın inşallah benim düşündüğüm gibi olur da senin halayını çekeriz amin

Bişe değil tatlım ne demek duanın açamayacağı kapı yok canım dr bana büyük ihtimalle sana yeniden ilaç başlarız bunlardan en fazla 1 yada 2 embriyo cıkar dedi hatta reçetemi bile yazdı.Ben Allah büyüktür hocam ben bebeklerime güveniyorum onların hepsi 5.güne kadar dayancak demiştim gülümsedi adam.Bütün arkadaşlarımı arayıp dua istemiştim.Benim rahim duvarı ince olduğu için dondurulmuştu 4 dü de transfer öncesi 2 tane climera fort 2 tane prosgestan 4 tane estroferm 1 tane coraspin (pıltılaşma sorunum olduğu için) 1 tane elevit kullandım transferden sonra da kullandım tabi.Ağrı mutlaka oluyor canım ağrı kesici alma istersen belki zararı olur biraz sık dişini.Güzel sonuç alırsın inşallah canım

yaaa ben ne bahtsız bir kadınım ben forumdayken kimsecikler olmuyor buralarda iki muhabbetin belini kırak diye giriyorum.topiğin gündüz bekçiliğini yapıyorum.Neyse canınız sağolsun kızlar.

slm kızlar nasılsınız....aklım seyyanda kaldı ....son iki mesajı okudum...seyyanın bebişleri ile ilgili.....şuan ne yazıcağımı bilmiyorum....canım allah yardımcın olsun...rabbim sabırlar versin....dayanma gücü versin...hayırlısı böyleymiş....insan kabullenmekte zorlansa bile....inan uzun cümleler kuramıyorum......allah sanada burdaki arkadaşlara da banada sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...

Amann yazamıyorum boyle beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Piedra isterse 100 yumurta tiplansin allah ol denedikten sonrası boş.
Nurusima kalbimiz birmis bende onu yazacaktim o değer düşük degilki.dunk net yoktu yazamadim

A.s. canım sen nasılsın?

Dafnia canim sana yazdığım mesajı piedra site yazmisim. Kusura bakma:)

Dafnia canim sana yazdığım mesajı piedra site yazmisim. Kusura bakma:)

kız Allah iyiliğini versin 5dk dır çözmeye çalışıyorum bana yazacağına piedraya mı yazdın yoksa piedraya yazacağına bana mı yazdın

A mı B mi? hıııı

hayırlısı canım benim.inşaallah sen sevindirirsin de bizi bu hava dağılır biraz.halay çekecektik içimizde kaldı.sen çektir halayı bize hadi bakalım.dualrın için,desteğin için sağol be gülüm.
Canımmmm seni seviyorummmmmmmm
bende seni seviyorum asbelovem.
sağol canım napalım hayırlısı böyleymiş..........
canım 4 yumurta çok iyi.sen buna takılma.hem yumoşları tembel deyip gücendireceksin..............annesi duyarlar seni.
her zorlukla beraber bir hayır vardır............bu ayeti kerime tamda böyle günler için değilmi canım.umudumu hiçbir zaman yitirmedim.belkide dediğiniz gibi kendiliğinden gelecek..
canım benimde aklıma geldi gelmedi değil.ama o arkadaş 10.günü tahlili yaptırmış.benim 12.gün oldu.yani çok zor.olsun be rakadaşım daha güzel günler vardır önümde inş.sen üzülme sakın.ben alışkınım zaten atlatırım Allahın izniyle bunuda.sizler olmasaydınız şuan daha üzgün ve mutsuz olacaktım.iyiki varsınız hepiniz.........
yaaa ben ne bahtsız bir kadınım ben forumdayken kimsecikler olmuyor buralarda iki muhabbetin belini kırak diye giriyorum.topiğin gündüz bekçiliğini yapıyorum.Neyse canınız sağolsun kızlar.
canım sen bilemedinmi bu topiğin müdavimleri gece kuşları.sen gece gel bak ne muhabbetler oluyo...........

canım zaten desteğiniz yeter.hiç bişey yazmasanda benimle olduğunuzu biliyorum.o yüzden hepinizi çok seviyorum.hayırlısı böyleymiş.

Canım benim sen ne yüce gönüllü ne güçlü bir hatunsun

Hay bu kuşları kediler kovalasın emi benim evde internet yok ki ofiste olduğum saatlerde girebiliyorum

Seyyancim canim yazdiklarina ancak yazabilecem.bilgisayarimiz bozuldu canim.ama yazilanlari biraz takip edebildim.ilk yazinda tedaviden vazgectim gibi seyler yazmistin cok uzuldum gorunce ama daha sonra yazdigin yaziyi okuyuncada kendine geldigini anladim canim.ama Rabbim o dol icin ruhu yaratmadiysa ve dusuk yasasaydin belki daha fazla uzulecektin canim insAllah Rabbim kaderine hayirli bi evlat yazmistir da ve insAllah o zaman cok yakindirda kavusursun bebislerine canim

Seyyancım çok saol..Allah bu yolda uğraşan herkese bir gün evlat verecek inşallah.hepimiz burdan kocaman HAMİLEYİİİMMM diye haykıracağız ben buna inanıyorum.

bende bir umutsuzlanıyorum birden içime büyük bir ferahlık geliyor.dualarımızın etkisi..

al benden de o kadar bugün acaip bir karamsarlık hali içerisindeyim sanki herkes bebeğine kavuşacak da ben o kokuyu içime çekemeyeceğim gibi geliyor
Rabbim bizlerin de yaşamasını nasip etsin inşallahhhhhh

Amann yazamıyorum boyle beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Piedra isterse 100 yumurta tiplansin allah ol denedikten sonrası boş.
Nurusima kalbimiz birmis bende onu yazacaktim o değer düşük degilki.dunk net yoktu yazamadim

muhat olsun ben kendime anladım.hepimizin geçerli bir söz galiba.herkesi kapsıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…