şuanda yazmakta bile zorlanıyorum.bu sabah o sonucu elime aldığımda yeryüzünden yok olmak istedim.evet üzgünüm ve de yorgunum.ve çocuk defteri benim için kapanmıştır.bu mücadele peşinde kaybolan bir 12 yılım var.bir 12 yıl daha kaybetmek istemiyorum.hepiniz benim için çok dua ettiniz.emacım meditasyona gerek yok ben hepinizin duasını yüreğimde hissttim zaten.hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin.benim veremediğim o güzel haberi sziler verirsiniz inşaallah.herşey gönlünüzce olsun.
seyyanım hiç ummadığın bir anda rabim evlatlar nasip edicek sana inşalahhh
Seyyanım seni çok iyi anlıyorum...11.yılımıza girdik bizde ve dediğin gibi en güzel yıllarımızı tedavilerle geçirdik...
evliliğimizden bişey anlamadık....iyi olmana sevindim..balahında dediği gibi mucizen hiç beklemediğin anda geliverir şaşırı kalırsın tatlım...
inan daha çoooooook gençsin...belkide kendiliğinden gelicek annesi....hiç bekletmeden.....canım benim her zaman yanındayızzz bunu unutmaaaa....dualarımızla gönlümüzleeeee....herşeyin hayırlısı diyorum artık diyecek başka bir söz bulamıyorummm...
seyyancım tedavinden önce hiç araştırma yaptılar mı neden tutmuyor diye??
histeroskopi çektirmişmiydin tatlım????
Bu sabah 10:37 de tahlil sonucunu elime aldığım ilk anda 381i görünce hamileyim dedim.eşimin de manasız bakışlarına anlam veremedim.oysa kibaşında 0 olduğunu görmemiştim.sonradan anladım ki sonuçnegatif.küçüldüm,küçüldüm,ufacık kaldım,un ufak oldum sanki.öyle ki insanlarüzerime basacak gibi hissettim nasıl çıktım hastaneden hiç anlamadım.konuşmadımama ağlamadım da.eve geldim.evde haliyle üzüntümü dışa vurdum.o üzüntüyle kk yabir yazı yazdım ve sonra uyudum.çok üzgünüm,içim çok acıyor,bomboşum.konuşmakistemedim çünkü insan ya çok kızınca ya da çok acılıysa ne dediğinibilemez.sonra teslimiyetimle Rabbime şükür ettim.yüreğime bir hoşluk geldi.netuhaf bu yolda insan her duyguyu yaşıyor aynı anda hem de.biliyorum ki içimdeki acı uzun süre içimi yakmaya devam edecek.kaybolan 12 yıl derken yanlış ifadeetmişim.ben bu uğurda hayatta tek gayem olarak çocuğu hayatım merkeziyaparak,evliliğimin,hayatımın en güzel yıllarının kıymetini bilemeden yaşadım.keyifalamadım hiçbir şeyden.oysa ömrümün en güzel şeyini Rabbim vermiştibana.EŞİMİ.o yüzden canlar tedavi sayfasını kapattım gerçekten.ama umudumuyitirmedim.herşeyi kendi haline bırakıp hayatımın diğer güzel yönleriyleyaşamaya devam edicem.bu sırada Rabbim kendiliğinden bir evlat verirse pektegüzel olur.vermessede amenna.şu anda iyiyim.bunuda Rabbime ve sizlerindualarına borçluyum.
Sekizinci Kural: Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığakapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizlibir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennetbahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileğigerçekleşmediğinde de şükredebilir.
Dokuzuncu Kural: Sabretmek öylece durup beklemek değil,ileri görüşlü olmak demektir. Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıpgündüzü tahayyül edebilmektir. Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlıemer, hazmeder. Ve On Birinci Kural: Ebe bilir ki sancı çekilmeden doğum olmaz,ana rahminden bebeğe yol açılmaz. Senden yepyeni ve taptaze bir sen zuhuredebilmesi için zorluklara, sancılara hazır olman gerekirbilirler ki, göktekiayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.
On Dördüncü Kural: Hakkın karşına çıkardığı değişimleredirenmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraberaksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Neredenbiliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Yirmi Dokuzuncu Kural: Kader, hayatımızın önceden çizilmişolması demek değildir. Bu sebepten, ne yapalım kaderimiz böyle deyip boyunbükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yolayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuyaaittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin
Otuz Birinci Kural: Hakka yakınlaşabilmek için kadife gibibir kalbe sahip olmalı. Her insan şu veya bu şekilde yumuşamayı öğrenir. Kimibir kaza geçirir, kimi ölümcül bir hastalık; kimi ayrılık acısı çeker, kimimaddi kayıp... Hepimiz kalpteki katılıkları çözmeye fırsat veren badireleratlatırız. Ama kimimiz bundaki hikmeti anlar ve yumuşar; kimimiz ise, ne yazıkki daha da sertleşerek çıkar.
İşte böyle dostlar.bunları okudum durdum.şimdi ben busınavdan kalbi sertleşerek çıkanlardan olmayacağım.RABBİMEsesleniyorum.KAHRINDA HOŞ,LÜTFINDA HOŞ.veeeeeee sizleri gerçekten çokseviyorum.alıntı yapmadım ama hepinizin yazdıklarını hayalet ziyaretçi olaraktek tek okudum.yanımda olan,bana teselli veren bütün dostlarıma canı gönülden teşekkürlerimi,sevgilerimiiletiyorum.Hepinizden Allah razı olsun.yazımı sonuna kadar sabırla okuduğunuziçinde sağolun.
canım bu tedaviden önce karyotip ve diğer testler,ayrıca histerodkopi de yapıldı.hepsi temiz çıktı.herşey yolundaydı.herşey güzeldi.en iyi hastanede en iyi doktora gittim.ama işte Rabbim ol emrini vermeyince olmuyo.o yüzden bundada vardır bir hayır.dediğin gibi belki birgün benimde sürprizim geliverir.ama buna odaklanmayacağım artık.tedavide kesinlikle düşünmüyorum.su akar yolunu bulur.ben elimden geleni yaptım.artık tevekkülle bekleme sırası.belkide hiç olmayacak.nekadarzorun dediği gibi yeni kararlar almak lazım.ilk önce tabi kilo vermem lazım.hayatımda bu kadar tombul olmamıştım ya ben.
canım sağolasın.en kısa zamanda gelicem sana.nehiri kokla benim için.Canım arkadaşım yazdığın yazıyı baştan sona okudum ve inanki tüylerim diken diken oldu o anda gözlerim doldu bunun tarifi yokNe güzel ifade etmişsin ve Allah ne büyükki içindeki o sıkıntıyı bir nebzede olsa almış götürmüş.İnşallah zamanla sıkıntın kalmaz canım.Her şeyde bir hayır vardır.Belki Rabbim sizin için şuanda bunu hayırlı görmüştür ve doğru zamanda nasip edecektir inşallah.Sana ne mutluki dinini bilen Allah'ına sığınan birisin isyan etmeden o sabrınla evine gidipte içine atmışsın canım benim dertleşmek istediğin görüşmek istediğin zaman ne zaman istersen gel görüşürüz inşallah Kendini üzüp yıpratırsan eşinde üzülür.Tabiki çocuk çok güzel evin şenliği ama eşinde başının tacı huzurunuz mutluluğunuz yerinde olduktan sonra Allah inşllh evladınızıda nasip eder size.Görüşmek üzere lütfen kendine iyi bak en kısa sürede görüşürüz inşallah öpüyorum
evet canım belkide kafandan bu bebek konusunu çıkarırsan ve rahat olursan belkide kendiliğinden oluverecek....baksana bahara 6,5
aya kadar haberi olmadı.....bizde niye olmasın...
yeni kararlar her zaman iyidirrr...haydi hep beraber sporaaaa başlayalım..kaç kilo oldun ki???
zaten çoğu hormon ilaçlarından dolayı oluyor insan şişip kalıyooo....
canım sağolasın.en kısa zamanda gelicem sana.nehiri kokla benim için.
55 kilo oldum.bu ilaçlar ne biçim şey ya.şişiriyo insanı.hadi başlayalım spora gerçekten.bu arada benim boyum1.58
canım sağolasın.en kısa zamanda gelicem sana.nehiri kokla benim için.
55 kilo oldum.bu ilaçlar ne biçim şey ya.şişiriyo insanı.hadi başlayalım spora gerçekten.bu arada benim boyum1.58
yerim ben senin 1.58lik boyunu yüzüde kızarırmışşşş minnacığım benimmmm.....
kuzum bak gör seni güzel günler bekliyo tatlım..içini ferah tut bol bol dua et...sabret inan herşey çooooook güzel olucak..tabi öncelikle sağlığımız yerinde olsunnnnn......
benim için de nehiri kokla öp....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?