Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım hoca işini ne yaptın.ben kusura bakma kendi derdimden ilgilenemedim.hakkını helal et.sen şu mevlüdünü atlat gelirim Allahın izniyle.

Koklayıp öperim canım hepinizin yerineOda sizleri öpüyorBazen Nehirle konuşuyorum diyorumki kızım cennetteki melek arkadaşlarına söyle çabuk gelsinler annelerini bekletmesinler diyorum.Kızımda anlıyormuş gibi bazı laflarıma gülümsüyorİnşallah o gülümsemesi melek arkadaşlarına çabuk iletilirde bir an önce gelirler onlarda annelerinin yanına

yaaaaaaaaa ama benim boyum sezen aksudan bile uzun.canım içim şuan ferah.inşaallah gün geçtikçe çökmez acısı.

ne fark eder istersen 1.70 ol benim için minnacığımsın sennnnnnn.....inşallah çökmez canım.ama buna sen izin vermeyeceksin bitanem....seyyan içimde senin için çok güzel şeyler olacağına dair bir his var Allah hayra yorsun inşallah bebişinin müjdesini alırsın canım....umudumuzu hiçççççç kaybetmeyecezzzz inşallah.....

canım hoca işini ne yaptın.ben kusura bakma kendi derdimden ilgilenemedim.hakkını helal et.sen şu mevlüdünü atlat gelirim Allahın izniyle.

Canım bulduk hoca inşallah gelicek kısmetseOlsun canım sorun değil seninde yoğunluğun vardı haklı olarak.Estagfurullah helal olsun ne demekİnşallah canım beklerim

çok sevdim ben minnacık lafını.canım inşaallah Rabbim hepimize yaşatsın güzel şeyler.umudumuzu tabiki kaybetmicez.umut etmeden yaşayamayız değilmi..........muhat da gelemedi bi türlü.net paketi ayarlamaya çalışıyo kendine.

canlarım benim çıkmam lazım....biraz okul işlerim var..halledebilirsem geç vakit gelirim...

Allah'a emanet olun inşallah..görüşmek üzereeee......

canlarım benim çıkmam lazım....biraz okul işlerim var..halledebilirsem geç vakit gelirim...

Allah'a emanet olun inşallah..görüşmek üzereeee......

sende Allaha emanet ol canım.bende dinleneyim biraz.sanki vücudumda hiç kemik yok et yığını gibiyim.salındı heryerim.sonra görüşürüz .öptüm seni

Aminnnnnn inşallah canımmm.....evet umutsuz yaşanmıyorrr...rabbim yardımcımız olsun minnacığımmmmmm....

muhata selam söyleee canım benim şimdilik çıkmam lazım..inşallah gelebilirsem gelirim....Allah'a emanet olun görüşürüzzzz....

sende Allaha emanet ol canım.bende dinleneyim biraz.sanki vücudumda hiç kemik yok et yığını gibiyim.salındı heryerim.sonra görüşürüz .öptüm seni

minnacığım dinlenerek iyi edersin çünkü vücudun büyük bir stresten çıktı...pelte gibi olmuşturrrrr.....

görüşürüz bende öptüm bitanemmmm

Canim hiç sorma 8.80 tl vardı en ucuz paket 9 tlydi:) 1 günlük paket varmı1.50tllik:)Seyyan yanlış anlamazsan.bi

yanlış anlamazsan...............gerisi yok ama yanlış anlamam canım.sen bak ayarlamaya çalış.sıkıntı yapma yarında görüşürüz.

seyyancım 6 yasin ya varis ve enbiya suresini tamamladım allah kabul etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Seyyanım canım arkadaşım,hayırlısı be gülüm....Senin profiline girip baktım hayırlı haber var mı diye...Keşke yanında olabilsem...Bu sabah namazında çok dua ettim,ne yalan söyliyim ilk senin ismin aklıma geldi,bugünde önemli gündü...Canım sen Rabbimize teslimiyetle bağlı Rabbimin sevdiği güzel bir kulusun...İnşaallah az kaldı tedavisiz seninle olacak melekerlin

Fazla vaktim yok zor şartlarda yazıyorum gelince bol bol görüşcez inşaallah.Eksik etmyin dualarınızda.Muhatım mesajlarını boşalt kuzum

Gerçekten hissettiğin gibi hepimiz tek yürek olduk hayırlı haberlerini almak için bekledik.Demek ki hayırlı haber buymuş biz nerden bilelim hakkımızda neyin hayırlı olup neyin şer olduğunu öyle değil mi seyyanım.
Sabah erkenden babaanneme gittim yarın umreden geliyor hazırlık yapıldı çok geç geldim eve ve bir hevesle girdim topiğe.Ama ben yürekten inanıyorum kendiliğinden gelecek mucizen tedaviye gerek bile kalmayacak Allah'ın izniyle yüreğini ferah tut canım

Böyle güzel bir yazı okunmaz mı helal sana canım.Rabbim eşinle sana sağlık versin huzurunuz mutluluğunuz daim olsun.

Onun gülümsemesini sevsinler öp bizim için prensesi canım

kızlar günaydın.seyyan çok çok üzüldüm..allah sabır versin ne olur kendini fazla yıpratma güzel yürekli insan..

bende dün yumurta toplama yapıldı.sadece 8 yumurta toplandı 4 ü boşmuş. kalanlar için bugün aryacaklar inşallah güzel gelişirler.dualarınızı bekliyorum.
yanımda başka bir kadından 15 tane toplandı. benim yumoşlar tembel çıktılar...

seyyan cım canım. yazdıklarından o kadar etkilendim ki anlatamam. işyerindeyim zor tutuyorum ağlamamak için kendimi. Ne kadar temiz yürekli samimi içten yazmışsın.
ben yemin ederim ki canı gönülden inanıyorum Rabbim in sana en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde bebeklerini vereceğine.
Rabbim çok büyük öyle bir anda nasip ederki sen bile ya en doğru an buymuş dersin kendi kendine.
sabır ve şükür çok önemli. sen böyle durarak Rabbim in o temiz yüreğindeki bebeği vereceğine inan. seni çok seviyorum canım.

dün aklıma geldi geçmiş. dedimki Rabbim ne kadar büyük. herşeyi o kadar en ince ayrıntısına kadar düşünmüşki hayatımda. yaşadıklarıma bakıyorum o kadar nasıl dayanmışım nasıl soğuk kanlı olmuşum diyorum şuan kendime.
sonra diyorum ki İşte Rabbim bana yardım elini uzatmış ve kimsesiz sahipsiz koymamış. sahip çıkmış.

emin ol tüm yaşadıklarında Rabbim in senin için düşündüğü o kadar güzel şeyler vardır ki. bunları şimdi göremesende zamanla göreceksin inş canım
çok öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…