Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nasıl yani değişik sonuç derken :)
ayy heycan yaptım

Test yapmak için Cuma gününü bekledim,Mübarek gün diye..Bu sabah kardeşimi okula göndermek için kaldırıdm,sabah 7.5 - 8 civarlarında test yaptım,baktım tek çizgi...Atmadım testi,çantama koydum...Üzülmedim ama...Benim bi arkadaşım vardı,regli 10 gün geçmişti ve kesin hmileyim demişti bana,hamile de çıktı nitekim...Ama bana garip geldi hep...

Neyse kendi kendime dedim ki,Rabbim burda iki çizgide görsem kanda pozitifte çıksa kesin hamileyim demicem,demem,O Senin bana emanetin olacak ve inşaallah Sen bana o emaneti en yakın zamanda göndereceksin,güvendiğim testler değil Senin Merhametin,Senin Kadrin...Sonra yattım uyudum.Rüyamda bir bebek verildi bana :) Uyanınca çantama baktım,ikinci çizgiyi gördüm :) Sonra nette araştırmaya başladım,bikaç saat snra çıkan ikinci çizgi diye;burda da yazmışlar hep;kimisi tüm hamilelikleirni bu şekilde öğrenmiş,kimisi desonradan çıkana güvenmeyin hayal kırıklığı yazmış...Ben şuan hiçbişey hissetmiyorum..Vardır yoktur bilemem ama Rabbim verecek biliyorum,şimdi olmasa sonra en yakın zamanda :) Hamile değilsem inşaallah bi an önce regl olur kurtulurum bu belirsizlikten

kız bugün temizlik yaptık heralde anca keyfim geldi duş için....

ben geldim hmen duşumu aldım bile ama kociş pc ye el koymak üzere.....mikemmel eşim dediydim ama arada böle gıcıklık yapıyo işte

Mükemmel enişteye de ki,kızlarla dedikodu yaparak stres atmam lazım,ya şimdi yat yada sendne çıkmasın stresim de

eslemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):):):):):):):):)
gıcık insan kan testi için p.tesiyi mi bekliycez yani.
niye bugün yaptırmadın kızdım şimdi
Allah'ın izniyle verdır bebegin bagdaş kurmuş oturuyodur:)
dikkat et tamam mı yorma kendini:)

Sana bişiy söylim daha da gıcık ol bana o zaman

Kan testini burdayken asla yaptıramam Yol bilmem iz bilmem kimle gidicem hem

Kocişe gelmeden iki tane test aldırmıştım,birini bugün yaptım diğeri duruyo.Reglim gelmezse diğerinide haftaya Cuma yapıcam

Sence hangi ihtimal yüksek,benim testin üstünde yarım saatte geçerlidir yazıyodu sanırım,heralde o kadar saat bekledikten sonra çıkmaz

Bebişim şimdi gelip oturmadıysa bile bidahaki sefere ben onu oturtmadan yürütcem,keyfi bilir valla,duydun mu kuzucumm acımıyom sana seslen çabuk bana burdayım diye affederim belki

Durup durup çantama bakıyom arada deli gibin,hayali bile öyle güzelmiş ki,inşaalah en kısa zamanda hepimzie nasip olur Muhatcım inşaallah hayırlısıyla

anlaşılan senin haberini alana kadar biz 9 doğuracaz
git sanki ne var yaaaa

hanımlar ben çıkıyorum yaaaaaaaaa:::::::::::::((((((((((
çift çift görüyorum :)

git sanki ne var yaaaa

Hihii inşaallah doğurursunuz

Canım buraya yeni hastane yapıldı,otobüsle gidiliyo mecburen,değişik bi yer,gideceğim tek bi insan yok....Annemler gelene kadar gelmezse adetim,diğer test yaparım ondaki sonuç negatif olmazsa,çağırırım kocişi beraber gideriz,keşke kendimin halledebileceği bişey olsa...Özelde yokki kan versem sonra alsam...Mecburen devlet hastanesi...Kendimi doldurmak istemiyorum açıkçası,varsa da yoksa da Rabbimin Takdiri,yoka hazırlıyorum ben kendimi,hissetsem de yokmuş gibi davranıyorum

hanımlar ben çıkıyorum yaaaaaaaaa:::::::::::::((((((((((
çift çift görüyorum :)

Kıyamam Muhatcım,bende çıkayım zor duruyom..Seyyanda gelmedi zati...Yarın daha çok vakitte görüşürüz inşaallah,eksik etme dualarından öpüyom çokk,Allaha emanetsin

canım sağlık ocagı da mı yok:)
acaba gebelik ilerlediği için mi testte geç gördün 2. çizgiyi:)

Kıyamam Muhatcım,bende çıkayım zor duruyom..Seyyanda gelmedi zati...Yarın daha çok vakitte görüşürüz inşaallah,eksik etme dualarından öpüyom çokk,Allaha emanetsin

seyyyooooşşşşş biz gidiyoruz :)
kaçırıyorum eslemi :)
Alla'a emanet olun hanımlar mucuk mucuk mucuk

Canım sağlık ocağı yakındaki kasabada avr,orayada tek başıma gdemem,kardeşimle de gidemem

Bende tam tersi düşündüm,gebelik ilerlese direk görmezmiydm knci çizgiyi...Geçen ayki adetim gecikmiştir mevsimsel olara,sonraki aydak şeyde mi gebe kaldım ki acaba dedim
amaann düşünceler silsilesi işte,düşünmüyorum banane,nasıl olsa Allahın izniyle gelicek kuzum kaçarı yok

Seyyan gdiyok evet,atla Muhat

Seyyanım Muhatım ve iki ziyaretçi Allaha emanetsniz

Hayırlı geceler

Son düzenleme:
canım temizlik de bir anda yapınca hamlıyo insan :)
mikemmmmmeeeellll eniştemiz napcak bu saatte pc i :)
burda dedikodu yapıyoz ne güzel :)
ders çalışıyo canım enişte.malesef aldı pc yi.bende küstüm ona.yarında gidiyom zaten görür o gününü.........
canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.ama senin bu sakin duruşuna hayranım.biz çatladık sen de tık yok.maaşallaaaaaaaaaah.
Mükemmel enişteye de ki,kızlarla dedikodu yaparak stres atmam lazım,ya şimdi yat yada sendne çıkmasın stresim de
yok çıkçak ondan bu stres.
sen nasıl istersen öyle yap canım.kızım yap şu kan testini yaaaaaaa diye baskı kesinlikle yapamam ben şahsen

güle güle diyemedim.neyse yarın bu yazıyı ıkuyacağınız için hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Amin hep bareber inşallah

Dafniya sen burdamıydın biz testi yaptık kız çok morelim bozuk yakalayamadım seni çıkmışsın neyse yarın görürsün artık

Neden morelin bozuk azracım test sonucu kötü mü Proxeed plus kullanmıştınız siz değil mi.Zaten çok kötü değildi ilaçtan önce de

hadi geçmiş olsun canım.dualrınıda Allah kabul etsin.ben adet oldum canım..artık halayı eslem için çekeriz inşaallah.
amiiin..insallah kendiliginden gelecek yaa,bende buna inaniyorum belki hayal ama oda guzel...hic beklemedigimiz anda gelirler,bizim bebeler matrak olacak,soyleyim,supriz yapacaklar ya
24 saat diyecektim ki sen kendi kendine cevaplamışsın....

a.s. geçmiş olsun ...neyi vardı ki canım...senin kedi kız dı dimii..tam bir hanfendi desene....
cnm kisirlastirdik,bide balkondan dusmustu gobeyi sisti ve morardi,bunlar icin ameliyat oldu..dokto getirmeseydin olurmus dedi,,sukurki goturmusum,
cnm benim ikinci tup denemesinde bir gunluk bi hamileleik yasadim,test yaptigimda tam dusuyormus,silik cizgi cikmisti,yastigimin altina koyu[p yatmistim cebimde tasimistim,cikarip cikarip bakiyodum sanki bebek orda...nitekim ertesi gun yaptigimda negatifti,ve dusuk gerceklesti,nasip iste,,,insallah senin vardir halay ceksek accik bacaklarim kireclenecek bu gidisle...kizlar hadin ama hicmi salismiyonuz cnm aaaa hamile haberleri bekliyoruz lutfen isleri siki tutun
git sanki ne var yaaaa
su an itibari ile 9.dogurdugumuda kucagima aldim sanirim

sa arkadaşlar nasılsınz???? geçmişi okuyamadım herkesin hatrını sorar gözlerinden öperim:)))) eslem hamile mi? muhat neden dokuz doğuruyor hatta onuncuya başladı? seyyan adet oldumu? ne kadar zorun kedisinin mart ayını skin geçirmesi için operasyon yapıldımı? ayeşenin kızının cinsiyeti belli oldu mu? krizntem den hberler nasıl... tedaviye başlyanların tedavileri nasıl gidiyo? antisosial yine kayboldu sanki gece aklıma geldi haberiniz var mı? babam bukadar güzel pasta yapmyı nerden öğrndi:=))))))))))))))

ya kızlar antikdenizde görünmüyo demi... yoksa ben sürekli gelemediği için bana mı öyle geliyo...

canlarım uzun süredir giremiyorum dua eden herkeze çok teşekkür ederim sonunda hamileyim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum inş düşmez ne yapmam gerekiyor yazarsanz çok sevinirim bide cumaya kadfar 6 yasin okuyayım hepimize inş umutsuz olmayalım bakın ben çok umutsuzdum eşimde bende büssürü problem çıktı ama RABBİM ol deyince oluo

hz Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.... bana ve burdaki arkadaşlarıma evlat isteyen tanımadığımız herkese en hayırlı şekilde sağıklı sıhhatli evlatlar versin rabbim inşaallah...

seyyancım eksik yasinler için 2 yasin okudum canımmm rabbim kabul etsinnnnnnn..

eslemcim canım hakkında hayırlısı..inşallah sağlıklı bebişlerin olurrrrrrrrrrrrrr......

seyyan inegölde misin??demek o yüzden kimsecikler gelmiyoooooooo..yeğenlerin nasıllar???

zaten beni de merak eden kimse olmamışşşşşşşşşşşşşşşş......

muhatcım sen napıyorsun???dersler nasıl gidiyor???

nekadarzor canım kartopu iyiymiş sevindimmmmmmm....geçmiş olsun bi daha düşmesin bir yerlerdennnnnnn.....

antisociallllllllllllll sessssssssssssss ver canım iyi misinnnnnnnnnnnn????

ayşecim güle güle otur yeni evindeeee......bebişin cinsiyetide belli olmamış dahaaaaa...hayırlısı...gönlüne göre olsun inşallah...

krizantem virüs temizlenmiş sevindim daha sık girebilirsin artık...senin bebişin cinsiyetide 23 nisanda mı belli olucakkkk...

reyyan gelmişşş ama yazmamış galibaaaaa pek dikkat etmedim nasılsın reyyancımmm...

süpriz06 sen nasılsın canım??

sümeyyab,antikdeniz,sibelkoçak,kays_,balah,piedra,duru,E M A,esmacvs,hayalot,asbelove,turkuaz ve hatırlayamadığım diğer kızlarrr nasılsınız???rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bebiş versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…