yok canim cok sukur hasta degilim ama biraz yoruldum galiba dun bugunde devam ediyor yorgunlugu bende cikacagim tatlim uzanayim azicik sende tatilinin tadini cikar ogretmenim:)
geçmişi nasıl okuycam ben yaa
muhat testmi yapcan
eslem inşallah meleğin senınledır ya çok sevındım bitanem
seyyan sönmez nasılsınız
nekadarzorunun kedisi neden ameliyat oldu:26:çok üzüldüm inşallah iyidir kendisi ve kedisi
ayşemin cinsiyeti belli olmamış sanırım daha rabbım gönlüne göre sağlıklı bi evlat nasip etsin
hamişleri tebrik ederim rabbım sağlıklı doğumlar nasıp etsın tedaviye başlıyanlarında tedavılerı güzel geçsin bebişle sonuçlansın inşallah
öpüyorum hepınızı
alper tunga öldü mü?sa arkadaşlar nasılsınz???? geçmişi okuyamadım herkesin hatrını sorar gözlerinden öperim:)))) eslem hamile mi? muhat neden dokuz doğuruyor hatta onuncuya başladı? seyyan adet oldumu? ne kadar zorun kedisinin mart ayını skin geçirmesi için operasyon yapıldımı? ayeşenin kızının cinsiyeti belli oldu mu? krizntem den hberler nasıl... tedaviye başlyanların tedavileri nasıl gidiyo? antisosial yine kayboldu sanki gece aklıma geldi haberiniz var mı? babam bukadar güzel pasta yapmyı nerden öğrndi:=))))))))))))))
:):) canım çoook mutlu oldum :)canlarım uzun süredir giremiyorum dua eden herkeze çok teşekkür ederim sonunda hamileyim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum inş düşmez ne yapmam gerekiyor yazarsanz çok sevinirim bide cumaya kadfar 6 yasin okuyayım hepimize inş umutsuz olmayalım bakın ben çok umutsuzdum eşimde bende büssürü problem çıktı ama RABBİM ol deyince oluo
aaaaacanım tarihi ezbelersen kaybedersinnnn...
tarihe çalışırken önce konuya çalışacaksın..sonra boooooool boooooool soru çözeceksin..
ve kontrol ettiğinde hangi soruları yapamadığına bakacak ve o konulara tekrar dönüp çalışıp boooooool boooooool soru çözerek konuları aklına yerleştireceksinnnn..başka türlü olmaz..ezberlersen unutursunnnn...sürekli tekrar ederek soru çözerek canımmmm....
örtmenim ondan değil ya:)kızlar anlaşıldı gelmeyeceksiniz bu geceeeeeeeeeeeeeeee...
kız muhat seyyan yok diye sende gelmedin yawwwwwwwwww.....sen gelseydin bariiiiiii.....
neyse görüşürüz inşallah...aeo....
:) rabbim hayırlı doğumlar versin:)kızlar beni hatırlar bazılarınız :) 2 senelik evliyim hiç bi sorun olmamasına rağmen bebeiğimz olmuyodu ne yazıkki...doktor aşılama diyodu ama gitmiyodum.. beklicem diyodum.. 11/04 te kontrol için hastaneye gittim.. öylesine bir kontroldü.. kadınsal.. doktor kistin var dedi..kist 3 cm. yanında sanki bi kese var ama çok çok küçük emin olamadım dedi... kan tahlili istedi.. kan değerim 8671 çıktı.4 haftalık hamileyim :)) RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN SESİMİ DUYDU.. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem.. Allah ım bana kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah. çok mutluyum...sizinle paylaşmak istedim... ama nette okudum boş keselik falan duydum korktum açıkçası. Rabbim bebeiğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah.. dualrım sizinle.. Allah isteyen herkese hayrlı sağlıklı bi evlat nasip etsin.....
anaaam hep güzel haber:)hayrlı günler kızlarrrben geldimmm
doktora gittik tüp bebek dedi.normal yolla çok zor dedi.test yaptı sonuçları bazılarının yüksek çıktı ama yumurta rezervi iyi dedi
tüp bebek için fiyat konuştuk ama istanbulda yaptırmam benim açımdan daha rahat olcak bakalım şimdi artık hangi yolda devam ediceğimi anladım en azından
hayırlısı olsun hakkımızda. daha geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır
yok canım eslem cadalozu yapacak da naza çekiyo kendini.geçmişi nasıl okuycam ben yaa
muhat testmi yapcan
seyyan sönmez nasılsınız
nekadarzorunun kedisi neden ameliyat oldu:26:çok üzüldüm inşallah iyidir kendisi ve kedisi
ayşemin cinsiyeti belli olmamış sanırım daha rabbım gönlüne göre sağlıklı bi evlat nasip etsin
hamişleri tebrik ederim rabbım sağlıklı doğumlar nasıp etsın tedaviye başlıyanlarında tedavılerı güzel geçsin bebişle sonuçlansın inşallah
öpüyorum hepınızı
canım aşılama da dedi ama aşılamada muhtemelen olmıcanı baştan söyledi ama şans bu dedi istersen yapabilirsinde dedi ama bu şekil konuşunca tüpte karar kılmak en mantıklısı sanırım :44:ayyy kıyamam ya benimkiside düştü 2 kere 2.kattan 1 kerede 5. kattan çok şükür sağlam ama çok üzüldüm kıyamam.inşallah bişeyi yokturbiz iyiyiz canım.sende yoluna tüp bebekle devam edeceğini yazmışsın.hakkında hayırlısı olsun.Rabbim gönlüne göre versin.nekadarzorun kedisi 5.kattan atladı yada düştümüydü.o yüzden ameliyat oldu ama şimdi iyi.kendine iyi bak.Allaha emanet ol canım.
sağol bitanem 1 adım daha atabildim çok şükür bu yoldaanaaam hep güzel haber:)
canım çok sevindim:)
en azından yolunuz belli oldu :)
yok canım eslem cadalozu yapacak da naza çekiyo kendini.
önce tek sonra çift çizgi çıkmuş :)
offff çok sinirliyim :::
geçmişi nasıl okuycam ben yaa
muhat testmi yapcan
seyyan sönmez nasılsınız
öpüyorum hepınızı
canım aşılama da dedi ama aşılamada muhtemelen olmıcanı baştan söyledi ama şans bu dedi istersen yapabilirsinde dedi ama bu şekil konuşunca tüpte karar kılmak en mantıklısı sanırım :44:ayyy kıyamam ya benimkiside düştü 2 kere 2.kattan 1 kerede 5. kattan çok şükür sağlam ama çok üzüldüm kıyamam.inşallah bişeyi yoktursğol bitanem sende rabbime emanetsin
sağol bitanem 1 adım daha atabildim çok şükür bu yolda
senin kırmızılar ne alemdeeslem yapsın ya çok merak ettim allahım hayırlısını nasıp etsın öncelikle tabi
niyeki:26::26:
bende iyiyim çok şükür sönmezimhayalot iyiyim canım sen nasılsın?rabbim tedavini sağlıklı hayırlı evlatlarla sonlandırsın canımmmmmmmmmmmmm....inşallah hayırlı haberler alırsınnnn.....booool şanslarrrrrrrrrrrrr....
canım bizim 3 ayımız var:)
spermhareketsizliği varda kımıldatmaya çalışıyoruz:)
canım hiç sorma borç istedi eşimin arkadaşı vermek istemiyorum.
1 tane ileziğimiz 1 tane de çeyregimiz var zatn topu topu.
eşim altını bozdurup verecekmiş onlarda para olarak ödeyecekmiş.
külliyen zarar yani.
elin tek enayisi biziz(((((((((((((
çok sinirliyim eşimle de konuşmuyorum!!!!!!!
bende iyiyim çok şükür sönmeziminşallah bitanem hepimizin şans bende yok bak bildin çok sağol canım
aman kıpırtdama sakıninşallah tavan yapar senin spoşlar
ay bana para deme deli oluyorum ya
canım en doğrusunu sen bilirsin ama bu devirde babana bile güvenme demişler..oyuzden para senin paran rabbım göstermesin sizinde kötü gününüz olabilir oyuzden eşinin bunları düşünerek haraket etmesi gerek dövülcek falan varsa gelebilirim yardıma
daha yeni kimse yoktu para ve dayak deyince doldu :)
vercem sonra da burnından getircem !
evlendiğimden beri 1 tunik bile almadım ben. borçlar zaten yeni bitti tam rahata erdik derken gene 0 noktasında olcaz....
hayırlı bi iş için istiyolar ama 4 kardeşlermiş illaki bulurlar 5.000 lazımmış.
2 000 biz vereriz dedi!!!!!!!!
hayolotum nasılsın aldım haberini tüp bebekbende iyiyim çok şükür sönmeziminşallah bitanem hepimizin şans bende yok bak bildin çok sağol canım
aman kıpırtdama sakıninşallah tavan yapar senin spoşlar
ay bana para deme deli oluyorum ya
canım en doğrusunu sen bilirsin ama bu devirde babana bile güvenme demişler..oyuzden para senin paran rabbım göstermesin sizinde kötü gününüz olabilir oyuzden eşinin bunları düşünerek haraket etmesi gerek dövülcek falan varsa gelebilirim yardıma
daha yeni kimse yoktu para ve dayak deyince doldu :)
vercem sonra da burnından getircem !
evlendiğimden beri 1 tunik bile almadım ben. borçlar zaten yeni bitti tam rahata erdik derken gene 0 noktasında olcaz....
hayırlı bi iş için istiyolar ama 4 kardeşlermiş illaki bulurlar 5.000 lazımmış.
2 000 biz vereriz dedi!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?