Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyan benim dualar tamamdır yazdımmı yazmadımmı hatırlayamadım ki neyse yazdıysam ikici baskı olsun yazmadı isem unutkanlığıma ver olur mu

seyyan benim dualar tamamdır yazdımmı yazmadımmı hatırlayamadım ki neyse yazdıysam ikici baskı olsun yazmadı isem unutkanlığıma ver olur mu

canım seyyan bu akşam gelmiyecek..inegöle yeğenlerini sevmeye gitmişşşşşşşşş......bence kimse gelmeyecek bu akşammmm..muhatta gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

sönmez selam örtmenim nasılsın:) ben ikinci bi sayfa açtım yalalnlarım diye bi konu açmış kızı biri onu okuyordum geleni gideni görmedim ama kızın yadıklarında tutmayan bişeyler varda aklım ermedi çözemedim bi bak istersen belki sen çözersin:))))

ssaol canım sen nasılsın nasıl gidiyor spora devammı ufukta yeni bir tedavi varmı

selamınaleyküm nasılsınız arkadaşlar hamile veya tedavide olan varmı

sönmez bi sen varsın herhal nasılsın?

kpss canım

ve çok tembel biriyim coğrafyayı bitirmek için çabalıyorum

eğitimde 80 e düşmüş iyimi kötümü bilemedim

sen öğretmenmisin

ne öğretmenisin

ay ben ne çok sevdim şimdi seni

ben hiç anlamıyorum yaa

hep unuttum 6.üniteye geldim tarihten ama

en az 20 net çıkarmam lazım nasıl çalışcam ben tarihe

canım tarihi ezbelersen kaybedersinnnn...
tarihe çalışırken önce konuya çalışacaksın..sonra boooooool boooooool soru çözeceksin..
ve kontrol ettiğinde hangi soruları yapamadığına bakacak ve o konulara tekrar dönüp çalışıp boooooool boooooool soru çözerek konuları aklına yerleştireceksinnnn..başka türlü olmaz..ezberlersen unutursunnnn...sürekli tekrar ederek soru çözerek canımmmm....

krizantem83 hoşgeldin canım..nasılsın???

reyyanım ne zaman istersen yardımcı olurum canımmm.....Allah kolaylık versinnn..

ben çıkıyorummmm gariiiiiiiiiiiiiiii...kendinize iyi bakın...

canim malesef seyyan kirmizilari gordu nekadarzorun kedisinin ameliyati oldu ve basarili gecmis kendiside iyiymis aysenin kizinin henuz cinsiyeti belli degil ama 16sinda belli olacak muhat eslemliva test yapmadigi icin (kan testi) dokuz doguruyor benden haberler ayni tatlim ama dun ilk defa tekmesini hissettim:)

tebrik ederim canim Rabbim kucaginada almayi nasip etsin stres yapmazsan hicbirsey olmaz Rabbimin izniyle yediklerine ictiklerine dikkat etmelisin artik gunde 2 bardak sut peynir yogurt hergun kati pismis yumurta ve 2 kilo su icmelisin 2 yada 3 tane ceviz ye omega 3 acisindan agir kaldirma uzanma raflarada benim tavsiyem 12 haftalik olana kadar ev temizliggini kocana birak supurge gibi tekardan tebrikler canim

evet canim Rabbim kismet ederse 23 nisanda belli olacak

krizantem83 hoşgeldin canım..nasılsın???

reyyanım ne zaman istersen yardımcı olurum canımmm.....Allah kolaylık versinnn..

ben çıkıyorummmm gariiiiiiiiiiiiiiii...kendinize iyi bakın...

hosbuldum canim bisey yaptigim yok bugun keyfimde yoktu aslinda kendimi felaket yorgun hissediyorum yani gunum gunume uymuyor londra havasi gibi:) sen nasilsin?

hosbuldum canim bisey yaptigim yok bugun keyfimde yoktu aslinda kendimi felaket yorgun hissediyorum yani gunum gunume uymuyor londra havasi gibi:) sen nasilsin?
iyiym canım...zaman öldürüyorum.....çıkacam çıkamıyorum yineeee....hasta değilsin değil mi?? kendine dikkat et...helede bebişine..
23 nisan gelll gell gellll.....hayırlısı olsun canımmm..

iyiym canım...zaman öldürüyorum.....çıkacam çıkamıyorum yineeee....hasta değilsin değil mi?? kendine dikkat et...helede bebişine..
23 nisan gelll gell gellll.....hayırlısı olsun canımmm..

yok canim cok sukur hasta degilim ama biraz yoruldum galiba dun bugunde devam ediyor yorgunlugu bende cikacagim tatlim uzanayim azicik sende tatilinin tadini cikar ogretmenim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…