bugun is arkadasim diyoki..3 tane arka arkaya dogurdu,ayy ne hastane nede dogum gormek istemiyorum diyo,2 oglu bi kizi var,bi tatli kizi vaaarryaparım dim.geçmez ki canım o ...........sadece o acıyla yaşamayı öğreniyosun o kadar.ama bizim için güzel günlerde gelecek.burada bebişlerimizden bahsettiğimiz günler inşaallah.Rabbim büyük,hazineside büyük.dilediğine hesapsız veren Rabbim bir gün bizede verecek canım.
bugun is arkadasim diyoki..3 tane arka arkaya dogurdu,ayy ne hastane nede dogum gormek istemiyorum diyo,2 oglu bi kizi var,bi tatli kizi vaaarr
bugünde koci hasta zaten canım romantizm hak getire
çarşamba kutlaycaz inşALLAH ben gitmeycem şehre o gitcek
sen daha test yapmadın mııı hem bakimm
canım ben,m birtek salatı münciye kalmıştı.temizlenip yıkanınca tamamlarım inş.tamamlayınca bildiririm sana.
:) şaka yapıyoum canım:)t
ne kusuru olur mu öyle şey:)
tühhh yetişemedim sana.
ben bugün rahatsızlandım 2 gibi dr ye gittik
ayakta bile duramıyordum. aynı hamileler gibi kusma teşebbüslerim oldu.
kahvaltıyı(çay,domates,peynir o da) hazırlayana kadar canım çıktı
tahlil için yarın aç gel dedi.
ben de gebelik testi aldım belki öyledir diye:)
ama - aldım gene:) eşim çook üzüldü yawwww
ssönmez dünkü topikte biri sana cevap yazmış bi oku hoşuna gidecek
iyi akşamlar, yaklaşık 4 -5 gündür gelemiyorumm buraya muhbbetiniz almış gitmiş maşalla
seyyan ben gecen haftanın dularını bitirmiştim gelemedim birtakımm problemlerden dolayı yazamadım sana
ayrıca benide artık cıkarırmısın listeden
amannnn dert cok be canımmm ne sen beni konuşturr ne de ben konuşayımmm herseyy olacagı yere varıyorr rabbimmm herseyin güzelini bilirrr ..
sizler nasılsınız asıll ne var ne yokk
evet canım ama sabahki kadar değil. başımda dönüyo daha:)
eşim moral olsun diye balık tutmaya götürdü 30 dk anca kaldık çok soğuktu :)
sen araştır sonra hangi bölüm için ne lazım bakarsın
nasilsiniz gorusmeyeliiii..ben iyim hamd olsun
islemeler guzelmis,Valla sana masallah nasil yetisiyorsun herseye,bazen anlayamiyorum,,ben ise basladim kizlar bugun,ben tup bebekten snra hayatimi bayagi bi degistirdim haa,soyle dusundumde...iyi oldu ama,bide ehliyetimi alsam
hade o zaman gidek :)
yarın gene gelin beklerim:)
buzluğumda pogaça var işten gelince ısıtırım bi de çay zeytin,peynir:)
balkonu hazırlarım bide :)
hadi gelinde yarın dedikodu yapalım hihihihhihiiiii
aeo muccccccuuukkkk
iyi geceler kizlaar ben cikiyorum,,yatsiyi kilip yaticam insallah.mart yatsiyi kil yat derdi anam...sabah kalkamiyorum yoksaa....muhat insallah bebek vardir kiz icinde,sendende ne guzel hamile olur ama manken gibi 1.80 lik muhatimiz..haydeeee guzel haber ver bize...eslemde de var bebek galiba, insallah
Sabahınız Hayırlı olsun bacılar,Duanız kabul olsun,huzurunuz daim olsun inşaAllah :)
yok canım bu hafta bana okunuyorönemli değil canım olsun sonuçta cevap verdin ya.bende napayım evde tembellikten yatıyom
yat canım zamanın varken bol bol dinlen.
günaydın dafniya dün işim vardı konuşamadık
Günaydın canım sen yoksun hep gündüzleri gelsene sohbet ederiz
geldim canım burdayım
hı bu arada dün ohlavı dedin bizim adama ohlavi işlemez
ya bebek istiyorum olmuyor korkuyorum olmayacak diyeuçan tekme,kızılcık sopası ya da en iyisi osmanlı tokadı...şuan bir aile faciasına neden olmak üzereyim
MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla
MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla
ya bebek istiyorum olmuyor korkuyorum olmayacak diye
Merhaba canım
İnşallah her şey daha da güzel olur.Bebeğine bir an önce kavuşursun
Hepimiz çok istiyoruz azracım bizlerde senin gibi korku-ümit arası mekik hergün..Hem senin ciddi bir sorununda yok senin daha ümitli olman lazım şekerim
Merhaba canım
İnşallah her şey daha da güzel olur.Bebeğine bir an önce kavuşursun
allahım bebişinizide kucagınıza olmayı nasip etsin acaba degerleri yazarmısınız benimkiyle karşılaştıracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?