Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım aminnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim
total:75milyon
ml:20milyon
morf.:%3 canım şu anda

2-3milyonlarda geziyorduk

ya benim total 50.000.000 morfolaji 3 ama aşılama dedi benim ardık kafam karıştı bilmiyorum neyapacagız sen nereye gittin acaba hastane

selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız

aleyküm selam canım çokk iyiyim sen nasılsınnnnn

ya benim total 50.000.000 morfolaji 3 ama aşılama dedi benim ardık kafam karıştı bilmiyorum neyapacagız sen nereye gittin acaba hastane

canım bizim sayılarımız 2-3milyonda dolaşıyordu ilaç ve gıda takviyeleriyle bu hale geldik total 50milyon ve üzeri normal kabul edilir canım asıl değer ml.de çıkan rakam ve hareketliliktir onları da yazarsan belki yardımcı olabilirim
Bir de varikosel muayenesi yaptı mı dr. varikosel var mı eşinde

aleyküm selam canım çokk iyiyim sen nasılsınnnnn
hamdolsun canım ders çalışıyorum
ütü yaptım oruldum işte
sonuçlarınız çok güzel
ALLAH ın izniyle yolu yakınlaştırmış sizin bebiş adayı
biz haftaya gitcez değişiklik varmı yokmu mayısın ortasında çıkar sonuç görcez ramazanda sonrada tüp bebek yolculuğu
ha bu arada hayıt içiyorum reglim bu ay tam 30.günde oldum şükür

Aleyküm selam canım sen nasılsın

hamdoolsun canım
sen tedavide ne aşamadasın?????*

evet verikosel yokmuş 1cc sperm sayısı 20.000.000. hareketli 40 az hareketli 20 hareketsiz 40

yaş kaçtı senin kız kaç yıllık evlisin gbt sorgusu gibi oldu ama iadare etcen artık

Ben 6 ay önce 3.kez negatif oldu canım bıraktım tedaviyi endometrium ince olduğu için tutunmuyor.2 tane dond.embriyo var sorun cözülürse tranfer yaptırcam ama zamanı belli değil

tamam canım ben sayfayı inceledeim.cuma gününden itibaren beni de ekleyin ve okum<ya başlıyayayım.Ama sanrım sadce yasin yok biraz daha açıklamısın tabloyu canım.Tüp bebek için ön hazırlık yapıyorum ilaçlat vs.ama bu arada Rabbimden de duayla istiyeylim.toplu dualar kabul olurmuş

Çok şükür canımmm sevindim bak bu habere hayırlısıyla diğer sonuçlarda güzel çıkar da bir an önce alırız senden de güzel haberlerr
Valla sırtımdan ter akıyor benimde acaip yoğunum ve yorgunummmm
Şimdi düşük olunca biz ümitlendik tabi bi de bu dğerleri alınca bugün takviyelerle normal yoldan denemeye devam diye düşünüyorum açıkçası şu an tek sıkıntımız morfoloji sanırım inşallah değerlerimiz daha da yükselir de bir an önce gelir meleklerimiz

evet verikosel yokmuş 1cc sperm sayısı 20.000.000. hareketli 40 az hareketli 20 hareketsiz 40

Canım bizim de şu ml de 20milyon ortalama değerlerimiz aynı bize normalden deneyin bi kaç aya %90gelir dedi dr. bugün hatta şaşırmış siz nasıl yaptınız bunu diye ne kadardır bekliyorsun vs bilmiyorum ama yaşın gençse ben biraz daha bekle derim çünkü normal yolla aşılama arasında çok fark yok diyor ve dr.lar biraz rant için de yapıyorlar bu durumu maddi yönden baktıklarını görmemek mümkün değil.

Ben 6 ay önce 3.kez negatif oldu canım bıraktım tedaviyi endometrium ince olduğu için tutunmuyor.2 tane dond.embriyo var sorun cözülürse tranfer yaptırcam ama zamanı belli değil

inşallah canım inşallahhh bir an önce çözülür de kavuşursun sende meleğine

inşallah olur ama haretlide sorun yokmu acaba ben fazla bilmiyorum bana bu kunuda bilgi verirmisin

inşallah olur canım ilaçla falan kalınlaşmıyormuymuş rahim içi zarı oluyor galiba
ALLAH cc tez zamanda yoıllar bebişini

normal ultrasonda mı anlaşılıyor inceliği

canım %3 de kötü bi sonuç değil şükürki 0 değil
sen takviyeler devam et
hamile kaldın sonuçta ALAH ın izniyle gelir bebişin tekrar
hayırdır niye yoğunsun
artık proxedi kullanmayacğız çok sarstı ama diğer herşeyide bıraktı bizimki
açıkcası bende iç diye zorlamıyorum
aşmamız gerekn sıkıntı çok o yüzden çok zorlamak istemiyorum bi süre bebiş işine

akışına bıraktım azcık rutin ontrolleri yaparız ramazan sonuda tüp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…