Ben de 33 yaşındayım eylül 10 yıl olacak evleneli.Bak morfoloji kafana takmaya gerek yokmuş rahatladın şimdi pinpirikli
inşallah olur canım ilaçla falan kalınlaşmıyormuymuş rahim içi zarı oluyor galiba
ALLAH cc tez zamanda yoıllar bebişini
normal ultrasonda mı anlaşılıyor inceliği
canım %3 de kötü bi sonuç değil şükürki 0 değil
sen takviyeler devam et
hamile kaldın sonuçta ALAH ın izniyle gelir bebişin tekrar
hayırdır niye yoğunsun
artık proxedi kullanmayacğız çok sarstı ama diğer herşeyide bıraktı bizimki
açıkcası bende iç diye zorlamıyorum
aşmamız gerekn sıkıntı çok o yüzden çok zorlamak istemiyorum bi süre bebiş işine
akışına bıraktımazcık rutin ontrolleri yaparız ramazan sonuda tüp
Eki Görüntüle 687178
ay kızlaaaaaaaaaaaaar şu yemeğin güzelliğine bakın
içiniz açılsın azcık canım dolmamm
fena halde canım istedi
Amin canım senin daha önce hiç tedavi oldumu aşılama vs.
inşallah olur ama haretlide sorun yokmu acaba ben fazla bilmiyorum bana bu kunuda bilgi verirmisin
inşallah olur canım ilaçla falan kalınlaşmıyormuymuş rahim içi zarı oluyor galiba
ALLAH cc tez zamanda yoıllar bebişini
normal ultrasonda mı anlaşılıyor inceliği
canım %3 de kötü bi sonuç değil şükürki 0 değil
sen takviyeler devam et
hamile kaldın sonuçta ALAH ın izniyle gelir bebişin tekrar
hayırdır niye yoğunsun
artık proxedi kullanmayacğız çok sarstı ama diğer herşeyide bıraktı bizimki
açıkcası bende iç diye zorlamıyorum
aşmamız gerekn sıkıntı çok o yüzden çok zorlamak istemiyorum bi süre bebiş işine
akışına bıraktımazcık rutin ontrolleri yaparız ramazan sonuda tüp
Eki Görüntüle 687178
ay kızlaaaaaaaaaaaaar şu yemeğin güzelliğine bakın
içiniz açılsın azcık canım dolmamm
fena halde canım istedi
CANIMM DOĞAL YOLLARI FALAN ARAŞTIRDIN MI İNŞALLAH KOLAYLIKKLAR VERİR YARABBİMEvet canım bebeğin tutunduğu tabaka ultrason ile ölçümü yapılıyor.İlaçla kalınlaşabiliyor östrojen takviyesiyle benim meme kistlerim var östrojen kullanmam sakıncalı o yüzdenbir mucize bakliyorum belki kendiliğinden kalınlaşır diye kür uyguluyorum inşallah işe yarar
Bak benimde canım istedi şimdi :) eve gidip yapcam zaten tombişim
hayırlısıyla gelecek meleğimiz inşallah
hadi yaa biz arginmax kullanıyoruz canım oda faydalıymış yanında 2-3vitamin ve ilaç daha kullanıyor aksatmıyor sağolsun
Akışına bırakman iyi olmuş yeni döneme bomba gibi girersiniz ve meleğinin veya meleklerinin haberini alırız canımcım
benimdeeeeeeeeeeeee
CANIMM DOĞAL YOLLARI FALAN ARAŞTIRDIN MI İNŞALLAH KOLAYLIKKLAR VERİR YARABBİM
kız bu tam 1 günde pişiyo nası yapcan hemen düğün yemeğimiz bizim
kaç kilosun bu ara ben 68 im
inşallahhhh canımmm
hepiniz bizim memlekete gelin
çok lezzetli bi yemekkk
yok canım olmadım bizim sayımız önceden aşılamaya bile yemiyordu bütün dr.lar tüp yapın diyordu ama şimdi normal yoldan olacak demişler
canım önemli olan ileri hareketli ile yavaş hareketlinin toplamı sizde de toplamı %60 yapıyor galiba yanlış görmediysem bu da normal bir değer zaten maaşallahsende eğer yaşından dolayı sıkıntı yoksa normalden gelir bebişiniz yumurta rezervine bakıldı mı hiç canım
sıfırdan sonra %3 bizim için çok büyük nimet canım bu aşamalara gelmek bile mucize hayırlısıyla gelecek meleğimiz inşallah
hadi yaa biz arginmax kullanıyoruz canım oda faydalıymış yanında 2-3vitamin ve ilaç daha kullanıyor aksatmıyor sağolsun
Akışına bırakman iyi olmuş yeni döneme bomba gibi girersiniz ve meleğinin veya meleklerinin haberini alırız canımcım
benimdeeeeeeeeeeeee
Allahım yüzünü güldürsün ne güzel gelişme...tüp bebek çok zahmetli çok yıpratıcı kurtulmuş sen neyse ki..güzel haberlerini bekliyorum
inşallahhhh canımmm
çok lezzetli bi yemekkk
İnşallah canım inşallah o kadar çok ihtiyacımız var ki bu dönemde güzel bir habere hayırlısıyla o haberi de vereceğim sizlere inşallahhhhhh
Hepimiz sıraya girelim inşallahhh topiğimiz şenlensin gelsin bebişlerrrr
evet canım çok benziyor sen yazınca farkettim.Yerim ben onu...Seyyan farkettin mi senin avatardaki bebişe ne kadar da benziyor
çok sevindim canım.inşaallah en kısa zamanda diğer müjdeyide verirsinMErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla
a.s canım sen nasılsınselamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız
canım kişi başına 6 yasin(bazen değişebiliyo 5 yasin de olabiliyo),707 ya varis ve 100 enbiye suresinin 89. ayeti düşüyor.tamam canım ben sayfayı inceledeim.cuma gününden itibaren beni de ekleyin ve okum<ya başlıyayayım.Ama sanrım sadce yasin yok biraz daha açıklamısın tabloyu canım.Tüp bebek için ön hazırlık yapıyorum ilaçlat vs.ama bu arada Rabbimden de duayla istiyeylim.toplu dualar kabul olurmuş
Allah ım hepinizin dualarını kabul etsin.herkesin istediğini gönlüne yazsın.gönlüne yazdığı gibi
ellerine versin.
inşallah canım şenlensin artık bu topik yaa
bu arada biraz önce bizim akvaryumdaki balıklardan biri yavrulamış eşim beni çağırıp gösterdi..Sana mesaj gönderiyor bunlar bak diyor
evet canım çok benziyor sen yazınca farkettim.
çok sevindim canım.inşaallah en kısa zamanda diğer müjdeyide verirsin
a.s canım sen nasılsın
canım kişi başına 6 yasin(bazen değişebiliyo 5 yasin de olabiliyo),707 ya varis ve 100 enbiye suresinin 89. ayeti düşüyor.
Allah ım hepinizin dualarını kabul etsin.herkesin istediğini gönlüne yazsın.gönlüne yazdığı gibi
ellerine versin.
inşallahhhh canımmm
çok lezzetli bi yemekkk
Asbelove cok sevindim canim insallah en yakin zamanda bize hamis haberini verirsin siki calisin heeeRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
kizlar esmadan haberi olan varmi prensesiyle hersey yolundadir insallah
sizler nasilsiniz kizlar topigin altin kalpli hatunlari
Tatlım benim tüplerde tıkalı o yüzden bize direk tüp bebek denildi zaten 9,5 yıl oluyor evleneli doğal olması tıbben mümkün değil ama Allah büyük belki bir mucize olabilir... gariptir ben hep kendiliğinden olacağına inanıyorum aç tavuk darı ambarı misali....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?