Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ay kızlaaaaaaaaaaaaar şu yemeğin güzelliğine bakın

içiniz açılsın azcık canım dolmamm

fena halde canım istedi

Evet canım bebeğin tutunduğu tabaka ultrason ile ölçümü yapılıyor.İlaçla kalınlaşabiliyor östrojen takviyesiyle benim meme kistlerim var östrojen kullanmam sakıncalı o yüzden bir mucize bakliyorum belki kendiliğinden kalınlaşır diye kür uyguluyorum inşallah işe yarar

Amin canım senin daha önce hiç tedavi oldumu aşılama vs.

yok canım olmadım bizim sayımız önceden aşılamaya bile yemiyordu bütün dr.lar tüp yapın diyordu ama şimdi normal yoldan olacak demişler

inşallah olur ama haretlide sorun yokmu acaba ben fazla bilmiyorum bana bu kunuda bilgi verirmisin

canım önemli olan ileri hareketli ile yavaş hareketlinin toplamı sizde de toplamı %60 yapıyor galiba yanlış görmediysem bu da normal bir değer zaten maaşallah sende eğer yaşından dolayı sıkıntı yoksa normalden gelir bebişiniz yumurta rezervine bakıldı mı hiç canım

sıfırdan sonra %3 bizim için çok büyük nimet canım bu aşamalara gelmek bile mucize hayırlısıyla gelecek meleğimiz inşallah
hadi yaa biz arginmax kullanıyoruz canım oda faydalıymış yanında 2-3vitamin ve ilaç daha kullanıyor aksatmıyor sağolsun
Akışına bırakman iyi olmuş yeni döneme bomba gibi girersiniz ve meleğinin veya meleklerinin haberini alırız canımcım

Eki Görüntüle 687178

ay kızlaaaaaaaaaaaaar şu yemeğin güzelliğine bakın

içiniz açılsın azcık canım dolmamm

fena halde canım istedi

benimdeeeeeeeeeeeee

CANIMM DOĞAL YOLLARI FALAN ARAŞTIRDIN MI İNŞALLAH KOLAYLIKKLAR VERİR YARABBİM
Bak benimde canım istedi şimdi :) eve gidip yapcam zaten tombişim
kız bu tam 1 günde pişiyo nası yapcan hemen düğün yemeğimiz bizim
kaç kilosun bu ara ben 68 im

inşallahhhh canımmm
hepiniz bizim memlekete gelin
çok lezzetli bi yemekkk

nereliydin canım sen bi de adı ne bu yemeğinnn?

Son düzenleme:

Allahım yüzünü güldürsün ne güzel gelişme...tüp bebek çok zahmetli çok yıpratıcı kurtulmuş sen neyse ki..güzel haberlerini bekliyorum

Allahım yüzünü güldürsün ne güzel gelişme...tüp bebek çok zahmetli çok yıpratıcı kurtulmuş sen neyse ki..güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım inşallah o kadar çok ihtiyacımız var ki bu dönemde güzel bir habere hayırlısıyla o haberi de vereceğim sizlere inşallahhhhhh
Hepimiz sıraya girelim inşallahhh topiğimiz şenlensin gelsin bebişlerrrr

atarız düdüklüye pişer :) günaydoğu yemeği sanırım..aşiret gelinimisin yoksa kız hiç masraftan kaçınmamışsınız maşallah 64 kiloyum ama canım

inşallah canım şenlensin artık bu topik yaa
bu arada biraz önce bizim akvaryumdaki balıklardan biri yavrulamış eşim beni çağırıp gösterdi..Sana mesaj gönderiyor bunlar bak diyor

Yerim ben onu...Seyyan farkettin mi senin avatardaki bebişe ne kadar da benziyor
evet canım çok benziyor sen yazınca farkettim.
MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla
çok sevindim canım.inşaallah en kısa zamanda diğer müjdeyide verirsin
selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız

a.s canım sen nasılsın
canım kişi başına 6 yasin(bazen değişebiliyo 5 yasin de olabiliyo),707 ya varis ve 100 enbiye suresinin 89. ayeti düşüyor.

Allah ım hepinizin dualarını kabul etsin.herkesin istediğini gönlüne yazsın.gönlüne yazdığı gibi
ellerine versin.

inşallah canım şenlensin artık bu topik yaa
bu arada biraz önce bizim akvaryumdaki balıklardan biri yavrulamış eşim beni çağırıp gösterdi..Sana mesaj gönderiyor bunlar bak diyor

Ayyyy ne tatlıdır o şimdiiii Rabbim onlara nasip ettiği gibi bizlere de nasip edecek inşallahhhh

Canımmm inşallahhh inşallahhh hepimiz sırayla veririzzzz

Allah ım hepinizin dualarını kabul etsin.herkesin istediğini gönlüne yazsın.gönlüne yazdığı gibi
ellerine versin.

Aminnnnnnn hepimizin gönlümüzdeki muratları nasip eylesin inşallahhh

Asbelove cok sevindim canim insallah en yakin zamanda bize hamis haberini verirsin siki calisin heeeRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

kizlar esmadan haberi olan varmi prensesiyle hersey yolundadir insallah

sizler nasilsiniz kizlar topigin altin kalpli hatunlari

Tatlım benim tüplerde tıkalı o yüzden bize direk tüp bebek denildi zaten 9,5 yıl oluyor evleneli doğal olması tıbben mümkün değil ama Allah büyük belki bir mucize olabilir... gariptir ben hep kendiliğinden olacağına inanıyorum aç tavuk darı ambarı misali....

Sağolasın canımmmmm Allah razı olsunnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

Rabbimin ne zaman ne verecegi belli olmaz bakarsin hamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…