burasida ayni coooook bunaldim tatile az kaldi iple cekiyorum Ailemi cok ozledim
evetstreç filim var mı evinde :)
öyle canım ama streç film aklıma gelmedi idi bende buzdolabı poşeti dicektimne çatlıycam kız sürecem üstüne streç flimle kendimi saracam:)
malum bölgeyi yani :) (bu esnada ölümcül davranışlardan uzak durun. Allah göstermesin böyle ölecek olursanız sizi yıkayacak olan gassal teyzeler de gülmekten ölürler :):):)
1-2 saat bekliyosun sonra işe girişiyosun işte.
böyle değil mi seyyannnnnn
evet
öyle canım ama streç film aklıma gelmedi idi bende buzdolabı poşeti dicektimay katılıyorum ben burda muhabbete bak ya
ayyy canım ısınsın da havaşlar öyle gel :)
yoksa burdada pek dışarı çıkamazsın :)
canım az kalmış ne güzel:)
bebek nasıl??
göbişin nasıl büyüdü mü bayag ??
Kız mesajın hala gelmedi muhati bilmem ama ben çok merak ettim) ben şimdi çıkıyorum sen yaz bakarım ben
:):):)
yani sibel muabbeti 12 den tutturdun :)
:):)hava kotude olsa tatilde evde durmak yok zaten hepi topu iki bucuk hafta :)
bebis iyidir insallah 23unu iple cekiyorum arada sirada kipirtisini duyuyorum okadar gobiste cikti goguslerden bakinca gorebiliyorum artik
canım 10 dk engeline takıldım onu bekliyorum
:):)
canım daha ailen seni hamile olarak görmedi demi?
ne kadar sevinirler :)
ohhhh iyi olmuş:)
bana nisbet yaparsan olacagı o :)
dualarım sizinle ve derdi olan hastalığı olan herkese rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah banada evlilik nasip olur bebek ümidi taşırım evli bile değilim daha yaş geçti ama bbende sizin gibi bebek diye deli oluyorum(((((((((((((
acaba ikiz olma ihtimali yok mu :)netten gorduler canim sadece gobusunu goster diyip duruyorlar annem hatta kizim bu ikizmi diye soruyorbelkide agzimdan laf almak icin kimbilir tup bebek yaptirdigimizi soylemedim onlara
yok sibel iyi tutturdu gelince bi konu daha açsın :)daha daha neler konuda bitti hedi bakem kim yeni bir konu atçak ortaya
dualarım sizinle ve derdi olan hastalığı olan herkese rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah banada evlilik nasip olur bebek ümidi taşırım evli bile değilim daha yaş geçti ama bbende sizin gibi bebek diye deli oluyorum(((((((((((((
acaba ikiz olma ihtimali yok mu :)
yok sibel iyi tutturdu gelince bi konu daha açsın :)
acaba ikiz olma ihtimali yok mu :)
yok sibel iyi tutturdu gelince bi konu daha açsın :)
facebook kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?