Bende iyiyim çok şükür cnm ya her ay olduğu gibi adet günümü bekliyorum . Bu arada yasinleri ve Ya Varisleri okudum bi süredir okuyamiyordum hakkınızı helal edin
yaa şeysiz genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz diycektim
canım 5 yasinmi okudun.yeni listede 6 yasin düşüyo kişi başına
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız
canım sorunu herkes begenmiş :)
topikçe beklenen soruymuş :)
canım tüğ temizliği mi diyosun ??
iyiyiz canim sen nailsin?
canim ben tedavi baslayana kadar agdayla aliyordum tedavi surecinde cok sik cagirdiklari icin jilete basladim ve hala aynen devam bende ne yapacagimi sasirdim kizlar kuafore gitsem gunah olurmu?
seyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
anasayfanın mübtelası mı oldunnnnnn
canim ben tedavi baslayana kadar agdayla aliyordum tedavi surecinde cok sik cagirdiklari icin jilete basladim ve hala aynen devam bende ne yapacagimi sasirdim kizlar kuafore gitsem gunah olurmu?
:::)))))) Ayyy bende dedim ne soracan yani bu konuyla ilgili bi soru beklemiyordum ::)) tüy dökümcü vb ürünler kullanıyorum canım niye sordun
canım eve gelince abdest alman gerekiyo. genital bölgeyi başkası görünce normal gusül alınacakmış:)
Bende iyiyim çok şükür canım günah diyordu bizim sohbet hocamız helal olmayan yerleri başka bir insanın görmesi çok gunahmis tabi dogum tedavi falan hariç
ya ben sinir oluyorum şu kıla,tüye.yolacam ama olmuyor canım yanıyorjiletlede olmuyor artıyor.ağdada olmuyor.anlamadım bu işi yaa
anasayfada değilim ama bu anasayfa bana müptela oldu heralde
canım bim de bi agda var elanor diye veet e benziyo ama o bölge için o daha ideal.
elde ısıtılıyor.
onu boydan ikiye kes sonraserçe parmagın kalınlıgıyla parçalara ayır. hem kolay hem temiz oluyo:)
eger canın çok acıyorsa emlo krem varmış o uyuşturuyormuş :)
sonra tüğün az çıkması için farklı yöntemler var onları uygula :)
canım bim de bi agda var elanor diye veet e benziyo ama o bölge için o daha ideal.
elde ısıtılıyor.
onu boydan ikiye kes sonraserçe parmagın kalınlıgıyla parçalara ayır. hem kolay hem temiz oluyo:)
eger canın çok acıyorsa emlo krem varmış o uyuşturuyormuş :)
sonra tüğün az çıkması için farklı yöntemler var onları uygula :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?