Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bide burda receteli satiliyor

canım burda gidip eczaneden alabiliyosun ama önceden sağlık ocaklarında yazdırabiliyodun.5 tl ye falan geliyodu o zaman kutusu.ama sonra bu amaçla kullanımı yaygınlaşınca yasakladılar sağlık ocaklarında yazmayı.

Afiyet bal şeker olsun canımmmmmmmmmmmmm

Sağol canım benimmmmmmm
Valla kullanmadığı bişey kalmadı ki
Arginmax-megamen-padutin-nolvadex-zinco diye ilaç ve vitaminler keçiboynuzu pekmezi-incir-kayısı-ceviz-kabak çekirdeği-çekirdekli üzüm-bal,polen,arısütü karışımı vs.

ALINTIDIR
selam kızlar şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmm
1 nisanda yumurtam toplandı 6 yumurtam vardı 5i döllendi 2si 8 hücreliydi 4nisanda transferim yapıldı bitmek ve bilmeyen 12 günnnnnnnnnnnnn 10.gün idrar testi yaptım 2 çizgiydi yok yok olamaz dedim ilaçtandır dedim hayır dediler kan sonucunu almadan içim rahat etmedi.....bugün kan verdim 498 miş değerim dr.um ikiz olabilir dedi uçtum mutluluktan ağladımmmmmmm kendime zor geldim.....inş. kalp atışlarınıda duyarım .....
allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi daha fazla bekletmesin.....her ay beklemek o tarifsiz adet sancısı ardından gelen kırmızılar ayyyyy allahım şükürler olsun sana...

darısı sizlere olsun kızlarrrrrr

MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla
masallah cnm insallah bebekte gelir yakinda
Eki Görüntüle 687178

ay kızlaaaaaaaaaaaaar şu yemeğin güzelliğine bakın

içiniz açılsın azcık canım dolmamm

fena halde canım istedi
ayy gece gece nasilda gorduum ne lezzetli duruyorooooor,ben onu nerden buluyumda yiyim su gurbette????adamlar patatez yiyo sabah aksam...bide beynir,o yuzden hollandalilara peynir kafa diyolar
valla canım asena gibi dönüp duruyo :)
öğlene kadar ilk bahar;
öğleden sonra sonbahar yaşıyoz :)
ooohhh vataniiiiiiimmm....bizim olum sigartasi yapilmamis,dedim nasil oluuur,olursem cesedim buralarda kalmasin,hemen olum sigortamizi yaptirdikinsallah olmeden kesin doneriz
Rabbim ne muradin varsa versin insallah,sana guzel bi hayat nasip etrsin amiin

cnm sen tedavilerinde hic menapur kullandinmi?kullandinsa gornal-f e bakarak daha iyi oldumu?kullanmadiysan sorulari es gecebilirsin canimcim...bugun dr.cadisiyla konustuk,ayrintilar reklamlardan sonra simdi uykum geldi,

kızlar herkese selam 4 gündür yoktum.transferim olduşimdi bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
muhat çok sevindşim canım tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.inşallah Allah kucağına almayı nasip eder canım benim..
şimdi geçmişi okumaya başlayayım bakalım.

Al kız al incecik zarif bir anne olursun inşallah.ben geçen yıl aldım ama düzenli kullanamıyorum.topuyla eve gelen çocuklar oynuyorBak sen haiiiin evde düşman beslemişsin Beyler kendilerinde daha başarılı olmamızdan korkuyorlar heraldesende rakip firmaya gir kız

Az kalmış ayy ne güzel bişe yaa sen bir kaç gün sonra artık bebeğini oğlum ya da kızım diye sevmeye başlayacaksın.

Valla leblebi deyince biz çorumu bilirik...Ballı susamlısını hatta çikolata kaplısını bile yapmışlar pes...Başla canım kan dolaşımı da hızlanıyor zımba gibi oluyorsun.

eeee becerebilenler yapıyor muhatcım :) sen doktora gidecektin sonuç ne

ayy benim ismim var çook sevindiiimm Allah hepinizden razı olsun.hakkınızı helal edin.
ya geçmiş çok uzun oku oku bitmiyorrr....:)))

Hayırlı olsun cnm güzel güzel dinlen dualarımız seninle Allahım yüzünü güldürsün 12 günün sonunda kendine iyi bak muhat hamile mi??????

hemde nasıl hiç istemez aynı firmada çalışalım Neymiş patron bana haksız yere bişey derse dayanamazmış ikimiz birden işsiz kalırmışız bahaneye bak bahaneye
Girdim canım girdim aaa onun kaprisini mi çekcem
Aldım bakalım gelirse başlayacağım canım inşallah gerçi videoaları indirdim onlarla başlayabilirim ama biraz üşeniyorum sanırım

aminn inşallah canım...ya ben mi yanlış anladım öyle yazmış gibi okudum ama değil mi.bir daha okuayayım yazısını..

Canımmmm inşallah güzel haberler verirsin bize 8gün sonraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…