offf sölicemde açmadı teli ben sana haber vericem cnm
nasılsın bebiş nasıl kendinede o nada iyi bak
Kizlar selam ne okuyorsunuz?
Slm canim seni burda görmek ne güzel özledim kiz seni)
SLm canimcim. Senin ve bebeklerinin pesindeyim
Ne okuyorsunuz? Bi soylet misiniz. Benim yapabilecegim birseyse size yardimci olurum.
allah razı olsun çok iyi oldu şimdi ise 17 tane kaldı eksikler
Canim ben okurum. Zaten baktim siz birilerine okutmak istiyorsunuzda. Kac tane ne okunacak? Kime okunacak???????
He bide ben evli de degilim balim hamile de degilim olmada sansim yok su an
Ama size sadece icimden geldigi icin okumak istedim. Abdest aldim. Soyle simdi ne kadar ne okuyayim? Bide kime
Canim ben okurum. Zaten baktim siz birilerine okutmak istiyorsunuzda. Kac tane ne okunacak? Kime okunacak???????
Ama size sadece icimden geldigi icin okumak istedim. Abdest aldim. Soyle simdi ne kadar ne okuyayim? Bide kime
Tsh değerine baktırdınmı ondanda kilo vermek zor olabiliyor canım.Spor ve diyetle kilo vermeye çalış.Pkoda kilo vermek çok önemlihoşbulduk canım olmaz mı her pkolu gıbı malesef
Geçmiş olsun canım öncelikle.Haklısın her bünyeye faydalı olacak diye birşey yok.Bende her kürü denemeye çekinirim.Kızlar merhaba ben bu hafta regl olduğum için eşime okuttum yasinleri. Sağolsun o da ancak bugüne okudu.allah dualarımızı kabul,gönlümüzdekini gerçek eder inşallah....
Kızlar bu kürlerle ilgili bir şeyler anlatmak istiyorum sizlere... Doğum sonrası sütüm geldiği için sütü kesici ilaçlar verildi bana. Aylaaaarca prolaktinim düşük olduğu halde birden prolaktinim fırladı ve ben bunu tesadüfen öğrendim. biliyorsunuz prolaktin yüksekliği gebeliğe engel. Ve gebeliği kolaylaştırmak için uygulanan incir kürü aksine prolaktini daha da artırarak gebeliğe iyice engel oluyor!!
Ayrıca soğan kürü de rahim duvarını inceltmektedir! Soğan kürünü sadece pko lulara ve iltihabı olanlara tavsiye ediyorlar. Ancak her rahim iltihaplıya da tavsiye edilmiyor. Nerden mi biliyorum kendimden!! ben rahim iltihabı olduğumda rahim kalınlığım 4 mm civarındaydı. Yani oldukça inceydi. Demekki bir de soğan kürünü uygulasam neredeyse delecektim rahmi...biliyorsunuz ki rahim duvarının inceliği de bebeğin tutunmasını zorlaştırarak gebeliği engellemekte..
Ayrıca şiddetli kanamayla hastaneye kaldırıldığımda kanamayı arttırdığı gerekçesiyle havuç yemek yasaktı bana. Ben hurma yiyerek ve ilaçlarda kestim kanamayı. Ancak çooook sağlam araştırarak uyguladım bunu da.
Bir de gebelikte de dr. narı çok tüketmememi, düşüğe yol açtığını söylemişti..
Aman arkadaşlar Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Unutmayalım ki ilaçlar da bitkilerden yapılıyor. Aman ne olacak doğal bitki dediğimiz şeyler vücudumuzu çok etkiliyor. Çok dikkatli araştırın, sağdan soldan duyduğunuz her şeyi yapmayın. Son gittiğim Dr. Um da kesinlikle kür uygulamayacaksın dedi. Hee ben asla uygulamaz mıyım? Elbette uygularım ama bir uzman eşliğinde..
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları çok bilmişliğimden, ukalalığımdan değil, feleğin çemberinden geçmişliğimden bu şekilde yazıyorum...
En güzel ilaç dua ile tevekküldür. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur.Stresten olabilirmi?Allah şifa versinbundan bi buçuk ay önce kız kardeşi kaçmıştı anlatmıştım size ..1 aydır bayılıyo film ve tahlillerde bişey çıkmıyo durduk yere bayılıyo..çok moralsizim
Üzme canım kendini ağlayınca hiçbirşey değişmiyor sabır edip beklemekten başka çaremiz yok.Allah yardımcımız olsunmoralim bozuk ağlaya ağlaya hal oldum olmuyor şu bebel Rabbime karşı gelmek değil niyetim haşa ama üzülüyorum işte
cnm 5 tane daha okudum...
Allah kabul etsin inş.
50 ayetel kürsi, 10 yasin okudum :) allah kabul etsın .
Arkadaslar bende 2 yasin 20 ayetel kursi okudum. Allah im kabul etsin. Amin amin Ya Rabbi.
Rabbim sizlerin kucagini bos birakmasin. Hamile olanlarinizinda hayirli ve saglikli bir sekilde bebeginizi/lerinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Amin.
aaa ikizi mi geliyorrr yuppiiiiiii
peki canım merak ettim ssana 2 embriyo mu transfer edildi? vede yaş kaç?
canım benim yaşım 30 evet 2 embriyo transfer edildi bana ikizmi tam olarak haftaya belli olacak kısmet hayırlısı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?