Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

SLm canimcim. Senin ve bebeklerinin pesindeyim
Ne okuyorsunuz? Bi soylet misiniz. Benim yapabilecegim birseyse size yardimci olurum.

Saol canim benim ayse035 arkadasın topigi herhafta bir veya iki kisiye Yasin ve ayetel kursi okuyoruz canim bu haftada sanırım eksiğimiz var sende okursan sevinirim bu topik evlat sahibi olmak isteyenler senin katkınta olsun canim benim sonra aramızda hamilelerde var yeni olacaklarda inşallah bak hamilelerin duası kabul olurmuş hepiniz sana bı okuruz hamış hamış ) bakmisin ay sonuna gelmisiz hepimiz 2 ser 2 ser düğününe 😘😘😘😘

Canim ben okurum. Zaten baktim siz birilerine okutmak istiyorsunuzda. Kac tane ne okunacak? Kime okunacak???????
He bide ben evli de degilim balim hamile de degilim olmada sansim yok su an
Ama size sadece icimden geldigi icin okumak istedim. Abdest aldim. Soyle simdi ne kadar ne okuyayim? Bide kime

Sardunya ve tondOra arkadaslarımız icin okuyoruz canim sanırım 17 eksik var ne kadar okuya bilirsen canim Allah senden razı olsun kalbiden ne geçiyorsa tez zamanda gerçekleşsin canim arkadasım 😘😘

Canim biliyom ben evli olmadıgını sana bu sefer hayırlı bir kısmet olsun diye hep dua ettim cuma gunü sana Meryem süresini de okudum arkadasım dualarım seninle 😍😍

Arkadaslar bende 2 yasin 20 ayetel kursi okudum. Allah im kabul etsin. Amin amin Ya Rabbi.
Rabbim sizlerin kucagini bos birakmasin. Hamile olanlarinizinda hayirli ve saglikli bir sekilde bebeginizi/lerinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Amin.

Son düzenleme:
hoşbulduk canım olmaz mı her pkolu gıbı malesef
Tsh değerine baktırdınmı ondanda kilo vermek zor olabiliyor canım.Spor ve diyetle kilo vermeye çalış.Pkoda kilo vermek çok önemli
Geçmiş olsun canım öncelikle.Haklısın her bünyeye faydalı olacak diye birşey yok.Bende her kürü denemeye çekinirim.
bundan bi buçuk ay önce kız kardeşi kaçmıştı anlatmıştım size ..1 aydır bayılıyo film ve tahlillerde bişey çıkmıyo durduk yere bayılıyo..çok moralsizim
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur.Stresten olabilirmi?Allah şifa versin
moralim bozuk ağlaya ağlaya hal oldum olmuyor şu bebel Rabbime karşı gelmek değil niyetim haşa ama üzülüyorum işte
Üzme canım kendini ağlayınca hiçbirşey değişmiyor sabır edip beklemekten başka çaremiz yok.Allah yardımcımız olsun

Sağol canım Allah razı olsun.Seninde herşey gönlünce olsun inşallah

Baharim sendende Allah razi olsun. Bende evliyken bir bebegimi kaybettim. O yuzden bebegin ne anlama geldigini o yuvanin senlenmesini istemenin anlamini cok iyi bilirim. Hepiniz Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Yuvanizi evlatlarinizin sesleriyle senlendirsin. Sabah bebeklerinizin gulus sesi agu sesleri ile uyanin insAllah

cnm 5 tane daha okudum...
Allah kabul etsin inş.

50 ayetel kürsi, 10 yasin okudum :) allah kabul etsın .

Arkadaslar bende 2 yasin 20 ayetel kursi okudum. Allah im kabul etsin. Amin amin Ya Rabbi.
Rabbim sizlerin kucagini bos birakmasin. Hamile olanlarinizinda hayirli ve saglikli bir sekilde bebeginizi/lerinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Amin.

Kızlar çok teşekkürler.. allah sizlerinde gözlüğne göre versin allah razı olsun..

ayşe arkadaşımız yok ben düzenlemeye çalışıcam listeyi becerebilirsem :)

ozne hayat==3tane okudu
redhairredgırl==2 tane okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==5tane okudu
antikdeniz==1tane okudu 2tane kaldı
topeguk==3tane okudu
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu
antisocial==3 tane okUYACAK
seminay84==3 tane okudu
orlic==8tane okudu
burcu81==3 tane okudu
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==2 tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyamayacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==2tane okudu
melek04==2 tane okudu
umutluu===2 tane okudu
esmacvs==2tane okudu=5 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==2 tane okudu
cemrem29==2tane okuyacak
41zzeynep==2 tane okudu
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
angrybird==2 tane okuyacak
roseens ==10 tane okudu
Turkuaz8==2 tane okudu
ayet el kursi listemiz

melek04==50 tane okudu
yaseminseza==50 tane okudu
ayse035==200 tane okudu
orlıc== 200 tane okudu
hayalot==50 tane okudu
yandev== 100 tane okudu
özlemlk==50 tane okudu,
esmacvs==100 tane okudu
roseens ==50 tane okudu
Turkuaz8==20 tane okudu

Hepinizden allah razı olsun kızlarr çok çook sağolunn...

böylelikle listemizde eksikler tamamlanmış oldu Rabbim kabul etsin inşallah...

canım benim yaşım 30 evet 2 embriyo transfer edildi bana ikizmi tam olarak haftaya belli olacak kısmet hayırlısı ne ise o olsun

canım yaşını sormamnın sebebi,hani devlet baba :) 30 yaşın altındakilere tek emriyo transfer ediyormuşya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…