Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlarr bu meseleler açılmışken söylimm bende hamile kaldığım ay civanperçemi çayıı içiyordumm :)hatta hamileyken bile içmiştim farkında olmadan.ya aslında kızlarr böle şeyler kimine yarıyo kimine yaramıyoo bence çokda abartmamak lazım kaş yapalım derken göz çıkarmayalım desemdee dayanamıyorum bende yapıyorumm:)))mesela gecen ay soğan yaptımm bu günde bir fincan yeşilcay deniyorumm:9

Evliyaların Dilek Duası ( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )

(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)

İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.

Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.

Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:

"Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun

dileğini vermezse ben Süleyman bin MukatiPe lanet eylesin."

Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz. Kızlar ben namaz kilmiyom kılan biriniz bana okur inşallah 😘😘😘

kızlarr bende yarın için okuyacaklarımı alabilirim.yarın temizlenecem inşş..bekliyorum bende

ayşecim, ben bana düşen 2 adeti pazra kadar okuyacağım, duasını o gün yapıcaksın sanırım, bu ara çok fazla yoğunum o yüzden okuyamadım hemen, ama pazara biter

kızlar hepinize iyi geceler ben okuyamadığım için kusura bakmayın dün geceden beri yatıyorum bu sabah dr. gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışını gördük ve bir süpriz daha var 2.kesede oluşmuş ama geriden geliyor henüz kalp atışı görülmedi devam edebilirmişte etmeyebilirmişte herşeyin hayırlısı ama dün çok korktum lekeyi görünce sizlere haber vermek istedim

amin canım..çevreden insanlar soruyo ya bebek yokmu niye falan filan bu sorular beni üzüyo
Haklısın canım ister istemez canın sıkılır.Ama üzülmemeye çalış bir gün bizlerinde olur inşallah
hoşbulduk canım 26 yaşındayım pko luyum bu ay bı çok ilaç tedavisi başladı bebegim olsun istiyorum:) hep takip ettım burayı herkes benım gıbı inşşallah allah isteyen herkese nasıp etsın.

Hoşgeldin canım bende pkoluyum zor bir hastalıkKilo sorunun varmı?İnşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun

Kızlar merhaba ben bu hafta regl olduğum için eşime okuttum yasinleri. Sağolsun o da ancak bugüne okudu.allah dualarımızı kabul,gönlümüzdekini gerçek eder inşallah....
Kızlar bu kürlerle ilgili bir şeyler anlatmak istiyorum sizlere... Doğum sonrası sütüm geldiği için sütü kesici ilaçlar verildi bana. Aylaaaarca prolaktinim düşük olduğu halde birden prolaktinim fırladı ve ben bunu tesadüfen öğrendim. biliyorsunuz prolaktin yüksekliği gebeliğe engel. Ve gebeliği kolaylaştırmak için uygulanan incir kürü aksine prolaktini daha da artırarak gebeliğe iyice engel oluyor!!
Ayrıca soğan kürü de rahim duvarını inceltmektedir! Soğan kürünü sadece pko lulara ve iltihabı olanlara tavsiye ediyorlar. Ancak her rahim iltihaplıya da tavsiye edilmiyor. Nerden mi biliyorum kendimden!! ben rahim iltihabı olduğumda rahim kalınlığım 4 mm civarındaydı. Yani oldukça inceydi. Demekki bir de soğan kürünü uygulasam neredeyse delecektim rahmi...biliyorsunuz ki rahim duvarının inceliği de bebeğin tutunmasını zorlaştırarak gebeliği engellemekte..
Ayrıca şiddetli kanamayla hastaneye kaldırıldığımda kanamayı arttırdığı gerekçesiyle havuç yemek yasaktı bana. Ben hurma yiyerek ve ilaçlarda kestim kanamayı. Ancak çooook sağlam araştırarak uyguladım bunu da.
Bir de gebelikte de dr. narı çok tüketmememi, düşüğe yol açtığını söylemişti..
Aman arkadaşlar Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Unutmayalım ki ilaçlar da bitkilerden yapılıyor. Aman ne olacak doğal bitki dediğimiz şeyler vücudumuzu çok etkiliyor. Çok dikkatli araştırın, sağdan soldan duyduğunuz her şeyi yapmayın. Son gittiğim Dr. Um da kesinlikle kür uygulamayacaksın dedi. Hee ben asla uygulamaz mıyım? Elbette uygularım ama bir uzman eşliğinde..
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları çok bilmişliğimden, ukalalığımdan değil, feleğin çemberinden geçmişliğimden bu şekilde yazıyorum...
En güzel ilaç dua ile tevekküldür. Hepiniz Allah'a emanet olun.

hoşbulduk canım olmaz mı her pkolu gıbı malesef

1,5 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz.Tedavi oluyoruz.Her ay hayal kırıklığı.İlk defa adetim 3 gün gecikti.İlk defa içim umut doldu.Tamam dedim,ben de anne olacağım artık.Ama test yapmaya cesaret bile edemedim daha erken yine tek çizgi görürsem diye.Ve şimdi hasta oldum.Uyuyamadım üzüntüden burada paylaşayım derdimi dedim.Eşime söylesem her ay aynı muhabbet diyecek bana.
Çok yoruldum artık,çok bunaldım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Çok üzgünüm

aaa ikizi mi geliyorrr yuppiiiiiii

peki canım merak ettim ssana 2 embriyo mu transfer edildi? vede yaş kaç?

4 haftalıkken düştü soganın etken die düşünüyorum pko gıttı bebek oldu ama incelınce düştü

şimdi sogan kuru yapınca 15 gun yapıyosunya yumurtlamada bırakıyosun o gün progestana başlıyorum adete kadar. düşügü engelleyen ilaç oda

aysecım yenı lısteye 5 yasın 200 ayetel kursu yazarmısın bu hafta bana

Perlanore canım hayırlısı inş. bebeğiine bişe olmamısya maşallah
2.de süprisss olur inş.

Son düzenleme:
Ayşecim ben yasinleri okuyamadan adet oldum canım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…