- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
canım 30 tane eksik var bende yıkancam yarın okurum bende inş
Haklısın canım ister istemez canın sıkılır.Ama üzülmemeye çalış bir gün bizlerinde olur inşallahamin canım..çevreden insanlar soruyo ya bebek yokmu niye falan filan bu sorular beni üzüyo
hoşbulduk canım 26 yaşındayım pko luyum bu ay bı çok ilaç tedavisi başladı bebegim olsun istiyorum:) hep takip ettım burayı herkes benım gıbı inşşallah allah isteyen herkese nasıp etsın.
Haklısın canım ister istemez canın sıkılır.Ama üzülmemeye çalış bir gün bizlerinde olur inşallah
Hoşgeldin canım bende pkoluyum zor bir hastalıkKilo sorunun varmı?İnşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun
kızlar hepinize iyi geceler ben okuyamadığım için kusura bakmayın dün geceden beri yatıyorum bu sabah dr. gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışını gördük ve bir süpriz daha var 2.kesede oluşmuş ama geriden geliyor henüz kalp atışı görülmedi devam edebilirmişte etmeyebilirmişte herşeyin hayırlısı ama dün çok korktum lekeyi görünce sizlere haber vermek istedim
ayy canımm ben soğan kürü kullandımm düşüğe sebep olabileceğini hiç bilmiyordumm ben gecen ayda yaptımm bak şimdi telaşa düştümmmm bennn(benimde bi düşüğüm var 8 haftalıkken düştü
Yasini şeriflerde 30 a yakın eksik var okumak yardım etmek isteyenleri bekliyorum
Kızlar merak ettim valla nerdesin yasinler ne oldu bagislandimi ? Bu hafta kimlere okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?