merhaba kızlar...
ayşemm nebar tatlım? gelsene bizim topiğe :)
eksik yasin var mı son durum nedir?
canım bu hafta sana okuyacağız sende katılabilirsen iyi olurduayşecim , ben bu hafta okuyamıycam canım ,liste sıkışırsa yakınlarıma okutabilirim yine de
cnm ben eksıklerımız ıcın 3 tane yasın okudum...
Allah kabul etsin inş.
Ayşecim ben yasinleri okuyamadan adet oldum canım((
kızlarr bu meseleler açılmışken söylimm bende hamile kaldığım ay civanperçemi çayıı içiyordumm :)hatta hamileyken bile içmiştim farkında olmadan.ya aslında kızlarr böle şeyler kimine yarıyo kimine yaramıyoo bence çokda abartmamak lazım kaş yapalım derken göz çıkarmayalım desemdee dayanamıyorum bende yapıyorumm:)))mesela gecen ay soğan yaptımm bu günde bir fincan yeşilcay deniyorumm:9
kızlar hepinize iyi geceler ben okuyamadığım için kusura bakmayın dün geceden beri yatıyorum bu sabah dr. gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışını gördük ve bir süpriz daha var 2.kesede oluşmuş ama geriden geliyor henüz kalp atışı görülmedi devam edebilirmişte etmeyebilirmişte herşeyin hayırlısı ama dün çok korktum lekeyi görünce sizlere haber vermek istedim
1,5 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz.Tedavi oluyoruz.Her ay hayal kırıklığı.İlk defa adetim 3 gün gecikti.İlk defa içim umut doldu.Tamam dedim,ben de anne olacağım artık.Ama test yapmaya cesaret bile edemedim daha erken yine tek çizgi görürsem diye.Ve şimdi hasta oldum.Uyuyamadım üzüntüden burada paylaşayım derdimi dedim.Eşime söylesem her ay aynı muhabbet diyecek bana.
Çok yoruldum artık,çok bunaldım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Çok üzgünüm
olsun tatlım allah razı olsun nasılsın
hamdolsun canım sen nasılsın ne durumdasın canım eksik 17 tane o yüzden daha yapamadım listeyi ...
birazdan gelirim canım
moralim bozuk ağlaya ağlaya hal oldum olmuyor şu bebel Rabbime karşı gelmek değil niyetim haşa ama üzülüyorum işte
elhamdülillah iyiyim benn cnm sağol
yaa ablamda hasta ben alt komşuma söyleyeyim o okur heralde ama en fazla 2 tane alır o :44:
canım ben de bi kaç arkadaşı arayp dağıtmaya çalışacağım ama yarın ararm bugn geç oldu
bende arkadaşa bi sölim bakim
canım send esöyle belki dağıtırsın
Ayşecim arapça okunması zorunlu değilmi? acaba kim var diyorum dağıtabileceğim çok üzüldüm okuyamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?