ya ben galiba yanlış okudum üstünde ALINTI kısmını okumamışım.
ozman hamile kalacak galiba. muhat nerdesiiinnn ..
hemde nasıl hiç istemez aynı firmada çalışalımNeymiş patron bana haksız yere bişey derse dayanamazmış ikimiz birden işsiz kalırmışız bahaneye bak bahaneye
Girdim canım girdim aaa onun kaprisini mi çekcem
Aldım bakalım gelirse başlayacağım canım inşallah gerçi videoaları indirdim onlarla başlayabilirim ama biraz üşeniyorum sanırım
Canımmmm inşallah güzel haberler verirsin bize 8gün sonraaaa
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNasılsınız geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın,hem bebekten, hem mevlud hazırlığı, birde misafirim vardı.Sizleri topiği özledim ama şimdilik gelemiyorum malesef.Bugün kırkımız çıkıyor Allah nasip ederseDarısıda sizlerin başına ve olmayanlara inşallah.Allah'a emanet olun.Umarım herşey yolundadır hamile haberleri alırım inşallah bol bol Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
oh iyi yapmışsın. kıskanıyorum demiyorda bahanesi cebinde..seçme şansım olsaydı bende çalışmak istemezdim eşimle zaten bir bebek yapim bırakcam işi kendisine yeni eleman alsın
çalışan hanımlar genelde düzenli yapamıyor zaten benim gibi 1 ay yaparsın sonra eve gelen bücürlerin oyuncağı olur caaanım plates seti
zor iş valla canım Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda gelir meleklerimiz de biz de biraz tatil yaparız
evet yaaa bakalım ben bir ay dayanabilecek miyimhani diyorum belki bebek gelirse daha istekli olurum yani inşqallah
amin inşallah bütün hayallerimizbağlı
çok güzel bi salata yaptım :) salatayı seviyo bayag:)
bide üstüne bi kase çilek :)
canım emla alcam ben de:)
alt taraflar hep sıkıntı :)
evet canım var ama 5 tane çokya internette varmıdır acaba o krem.neyse artık kremi aleysun ,aşağı ineysun
ne şifresi hani şu sibelin yazdığı şeyin şifresimi
5gr 5 tanesi 54 lira diyo.
Afiyet bal şeker olsun canımmmmmmmmmmmmm
Sağol canım benimmmmmmm
Valla kullanmadığı bişey kalmadı ki
Arginmax-megamen-padutin-nolvadex-zinco diye ilaç ve vitaminler keçiboynuzu pekmezi-incir-kayısı-ceviz-kabak çekirdeği-çekirdekli üzüm-bal,polen,arısütü karışımı vs.
masallah cnm insallah bebekte gelir yakinda
ayy gece gece nasilda gorduum ne lezzetli duruyorooooor,ben onu nerden buluyumda yiyim su gurbette????adamlar patatez yiyo sabah aksam...bide beynir,o yuzden hollandalilara peynir kafa diyolar
Valla leblebi deyince biz çorumu bilirik...Ballı susamlısını hatta çikolata kaplısını bile yapmışlar pes...Başla canım kan dolaşımı da hızlanıyor zımba gibi oluyorsun.
cnm sen tedavilerinde hic menapur kullandinmi?kullandinsa gornal-f e bakarak daha iyi oldumu?kullanmadiysan sorulari es gecebilirsin canimcim...bugun dr.cadisiyla konustuk,ayrintilar reklamlardan sonra simdi uykum geldi,
kızlar herkese selam 4 gündür yoktum.transferim olduşimdi bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
muhat çok sevindşim canım tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.inşallah Allah kucağına almayı nasip eder canım benim..
şimdi geçmişi okumaya başlayayım bakalım.
Az kalmış ayy ne güzel bişe yaa sen bir kaç gün sonra artık bebeğini oğlum ya da kızım diye sevmeye başlayacaksın.
Nasılsınız geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın,hem bebekten, hem mevlud hazırlığı, birde misafirim vardı.Sizleri topiği özledim ama şimdilik gelemiyorum malesef.Bugün kırkımız çıkıyor Allah nasip ederseDarısıda sizlerin başına ve olmayanlara inşallah.Allah'a emanet olun.Umarım herşey yolundadır hamile haberleri alırım inşallah bol bol Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
evet
iyide eczaneden alırkende utanabilirim ben birazcık
evet canım var ama 5 tane çok
11 tüp 1 kullanımlık mı öyleyse pahalıu
eczane desen sadece bu işe kulllanılmıyo dimi yoksa ölürüm utanmcımdan
hala çamaşır alırken çektiğim sıkıntıyı bilemezsiniz
canımmmm bizde yiyemiyozki öyle hemen yapılıp yencek bişey değil kıyamam
kızlar hani bizim pazartesi evlilik yıldönümüydü ya
6 yıl bitti
şindik ben o gün bişey yapmadım zaten canı sağolsun 7/24 evde süprüz falan hak getire yani
yalnız bugün şehra indi
bende bişeyler hazırlayım diyorum
sizce neler yapayım
ben şimdi komşuya yaprak sarcam gelirim 1-2 saate
siz yazın olurmu
ha arnavut ciğeri yapcam
yanına cızlak düşündüm birazını yağlamam
başka neler olur canlerim
kızlar hani bizim pazartesi evlilik yıldönümüydü ya
6 yıl bitti
şindik ben o gün bişey yapmadım zaten canı sağolsun 7/24 evde süprüz falan hak getire yani
yalnız bugün şehra indi
bende bişeyler hazırlayım diyorum
sizce neler yapayım
ben şimdi komşuya yaprak sarcam gelirim 1-2 saate
siz yazın olurmu
ha arnavut ciğeri yapcam
yanına cızlak düşündüm birazını yağlamam
başka neler olur canlerim
krizantem canım 23 Nisan çocuk bayramında inşallah güzel haberler verecem size...
sabahtan beri araştıryorum belirtilere bakıyorum bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var fazlaca okadar...belirti aramaktan bir hal oldum beklemek çok zoorr.
reyyan nice 6 senelere inşallah bol çocuklu olur inşallah...havuçlu toplar yapabilirsin..hem şık ve kolay ve faydalı..
asbelova inşallah bebek haberlerini de alırız...
krizantem canım 23 Nisan çocuk bayramında inşallah güzel haberler verecem size...
sabahtan beri araştıryorum belirtilere bakıyorum bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var fazlaca okadar...belirti aramaktan bir hal oldum beklemek çok zoorr.
ya birşey soracam kızlar.. bu emla kremi olayını anlamadım neden alıyorsun bu kremi ne işe yarıyor acaba..
canım merhaba hamdolsun sen nasılsınseyyancım canım çok geç haber verdim ama yalnızca 2 yasin okutyabildim hastalığım sürpriz yaptı bana :)
haftaya fazlasıyla telafi ederimn inşallahhhh
ayşecim canım naber konuşamıyoruz uzun zamandırrr bebebişin cinsiyetini saklıyomuş:)
canım allah razı olsunrabbim cümlemizden razi olsun ve dualarımızı kabul etsin inşaallah seyyanım...iletirim selamlarını....canım kızma,bak anlatayım hak ver sendeAnnemlerin gideceği gün halıya su döküldü,balkona serdiler kurusun diye...onları yolcu ettik yağmur yağıyordu,eve gelince balkondan alıp apartmandaki merdivene serdik...benden başka kimse yok ki yardım edebilcek,dedem fazla yüklenipte bi yeri incinmesin diye düşündüm.hala hafif ağrıyo ama olsun önemli değil.....sağolun canım bende özledim sizi,bu gece gelsenize görüşürük
seninde cumann mübarek oslun,hoşgeldin aramıza
Konuya abone olursan sıkıntı yaşamazsın canım,aboneliklerimden bulabilirsin rahatlıkla
hayırlı cumalarrrr
Amin,,verir miyiz kii acaba güzel haberler
amin tatlım hayırlı cumalar
amin aminn ecmain inşaallah
hayırlı cumalar canım,hamdolsun sen
hayırlı cumalar canım,hamdolsun siz nasılsınız meleğinle
Benide gördün mü rüyanda
Aminnn ecmain allah razi olsun
temizliği kociş yapsın,hazırlıkta da pratik şeyler yap,canım fazla yorma kendini sakın,kolay gelsin
tedavisiz seninle olsun meleğin,sende mucizelerden en güzelini yaşa inşaallah
rabbim nelere kadir,hem duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var değil mi?allah razi olsun duaların için,rabbim kabulünü de birlikte nasip nasip eylesin
ne kadar tanıdık duygular
Aminn ecmain,sağolasın gülüm rabbim ebeden razi ve memnun olsun
sende özlendin ayşecim...fazla yormasaydın kendini...
Canım bebişinin hatimi ne durumda,eksikler çok mu ne kadar kaldı tamamlanacak cüz
aminn cümlemizin,bekletmesin rabbim
amin canım ecmain,sıra sıra verelim hayırlı haberleri inşaallah
hamdolsun canım sen nasılsın
ve aleykümselam güzeliim,allah kabul etsin,amin ecmain inşaallah
:) kısmet banaymış :)
daha da kisenin hatrını sormam:):):
Ayşeeeee hoşgeldin özledik kızzzzzz:)
aman bebişe dikkat.
canım merhaba hamdolsun sen nasılsın
bebıs dun yıne gostermedı çoook meraktayım yaa
canım allah razı olsun
hatımlerde eksık var bende okuyamadım yogunlugumdan lısteye bakıp guncelleyecegım ıns tamamlanırda duasını yaparız
hoşbuldum canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?