İnşallah canim evet cok heyecanlı bekleyiş canim Allah herkese tattırsın bu heyecanı inşallah sende 2 . Kesenin kalp atisinida duyarsın canim benim Allah hakında hangisi neyse hayırlısı onu versin canim Seninde tup bebekmi canim ben ne zaman keseyi gorcem kac haftalık hamiley im bı topik actım oraya gelip bildirirmisin ne aşamalar nasıl geçiyor
bacılarım nasılsınız ben iyiyim çok şükürrr gelemdim kaç zamandır ama inşş gelirim artıkkkkk
kızlar ben bugün hastalandım bu haftaki dualara katılamayacağım.ama erken bitersem eksiklere yardım ederim haber veririm ayşecim.
Aysecim 3 tane yasin i serifi tamamladim. 20 tane daha ayetel kursi okudum. Toplam 40 oldu. Eger belli sayi okuyorsaniz diye belirttim. Allah im kabul etsin. Hepinİnizin kucaklarini hayirli saglikli evlatla doldursun Rabbim. Amin amin Ya Rabbi
Tum kalbim sizlerle. İns gepinizin guzel haberlerini duymak nasip olur. Kurban oldugum Rabbim yardimciniz olsun.
cnm ben dualarımı okudum Allah kabul etsin
işten bayrama kadar izin aldım evdeyim ama çok giremiyorum internete ama fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum hepiniz için dua ediyorum sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım diye cuma kontrolüm var haber veririm sizlere
bayanlar bende okumak istiyorum ama çalışıyorum akşam okusam olur sanırım..
birde kaç tane ne okuyacağımızı kim belirliyor banada yazarsanız özelden kim ilgileniyorsa bende okumak istiyorum rabbim hepimizin dularınız kabul etsin isteyen herkesin kucağını doldursun inş...
seminay ve antisocial için ayet el kursi listesi
ayse035==200 tane okuyacak
orlic==200 tane okuyacak
turkuaz==20 tane okudu
rösseens==200 tane okuyacak
1sen==200 tane okuyacak
ESMA==50 OKUDU
ÖZLEMLK==50 OKUYACAK
sebilem==100 tane okudu
okumak isteyenler eklenecektir
günaydın kızlarr
ve ayşee canım benim adetim henüz bitmedi ama bugün son günüm inş..
Cuma günü evimde kuran okutucam olmazsa söylerim o gün okurlar.
aysecim 40 okudum cnm ayetel kursi. Okuyamayan varsa bana soyle cnm ben okuyayim yarin aksam. Yasin de okurum ayetel kursi de okurum. Ben sayiyi bilmiyom karistirmiyim sayilarinizi. Sen bana sayi soyle olur mu?
günaydın canım..canım bizede dua edin ya
tabiki cnm edicez hep birlikte.. öpüyorum cnm görüşmek üzere
canım yasinlerin eksik olup olmadığı cuma günü belli oluyo..
Ayetel kursi sayısı aslında 1000 ama okuyan coğalınca sayıyı önemsemedm fazladan okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?