var aysecım hala
halvetde olmadı malesef eşim bu agrınla olmaz hastasın dedi
derler ya geç gelen bebek mutluluk getirir ..çok sükür bi kızın var ve çok şükür yolda gelenler de var rabbim mutluluğunuzu artırıp daim etsin inş.
insallah canim inşallah allah mı söyletti ne gelenler var inşallah canim dualarını esirgeme gercekten huzura ve mutluluğa cok ihtiyacım var aysecim artık allah herkese huzur mutluluk versin
merhaba canım evet devam ediyoruz.haftada 2 arkadasa 41er yasin bağışlıyoruz..ve ayet el kurside ekledik isteyenler okuyo.. Istersen bu cumaya kadar 1 yasin okuyasin okumalariniz devam ediyor mu?
Tum msjlarima goz atamadim.
Nasil oldugu konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
ayşecim canım benim 3 yasin ve 100 ayeterl kürsi okundu ,Allah kabul etsin)
ben hastayım yakınlarıma okuttum birini babam okudu babama bana ve anti,sosyal e okuycan dedim .çok komik .
babam diyo
ne kızım o öle)
Sağol canım sanadahepinize güzel hayırlı bi hafta diliyorum
5 tane okurum cumaya kadar canımcanım o zaman 5 oku eksik olabiliyo ya okudklarınla tamamlarız inş
Allah bağışlasın maşallah.Sağlıkla kavuş bebeklerine inşallahAnca geldim şimdi uç kişi sayilirimya ayetel kursi 50 tane okurum benide yaz canim benim
ayşecim canım benim 3 yasin ve 100 ayeterl kürsi okundu ,Allah kabul etsin)
ben hastayım yakınlarıma okuttum birini babam okudu babama bana ve anti,sosyal e okuycan dedim .çok komik .
babam diyo
ne kızım o öle)
kizlar galiba hamileyim... dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti simdide kan tahlili yaptircam ne olur dua edin bana bu seferde kimyasal gebelik yasamak istemiyorum...
kizlar galiba hamileyim... dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti simdide kan tahlili yaptircam ne olur dua edin bana bu seferde kimyasal gebelik yasamak istemiyorum...
cok tsk ederım kızar Allah razı olsun sızden sımdı geldım doktordan degerım126.17 cıktı sızce dusukmu degerım ama daha 3gun gecıktım
OH MAŞALLAH hadı hayırlısı sayımız artıyor bebeklerımız cogalıyor ınş.cok tsk ederım kızar Allah razı olsun sızden sımdı geldım doktordan degerım126.17 cıktı sızce dusukmu degerım ama daha 3gun gecıktım
ÜZÜLME CANIM BENIM HAYIRLISI İNŞALLAHKızlar ben hastayım giremeyeceğim siz takip edin yeni listeyi yapın olurmu öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?