Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

derler ya geç gelen bebek mutluluk getirir ..çok sükür bi kızın var ve çok şükür yolda gelenler de var rabbim mutluluğunuzu artırıp daim etsin inş.

İnsallah canim inşallah Allah mı söyletti ne gelenler var inşallah canim dualarını esirgeme gercekten huzura ve mutluluğa cok ihtiyacım var Aysecim artık Allah herkese huzur mutluluk versin

insallah canim inşallah allah mı söyletti ne gelenler var inşallah canim dualarını esirgeme gercekten huzura ve mutluluğa cok ihtiyacım var aysecim artık allah herkese huzur mutluluk versin

canım rabbim huzurunu artırsın.
Eşler arasındakı muhabbet önemlidr..çünkü insanın herseyi eşidr.
.hep dualarımda rabbime eşimle aramızdaki sevgi muhabbetini artır derim

Yasin okumalariniz devam ediyor mu?
Tum msjlarima goz atamadim.
Nasil oldugu konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.

yasin okumalariniz devam ediyor mu?
Tum msjlarima goz atamadim.
Nasil oldugu konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba canım evet devam ediyoruz.haftada 2 arkadasa 41er yasin bağışlıyoruz..ve ayet el kurside ekledik isteyenler okuyo.. Istersen bu cumaya kadar 1 yasin oku

ayşecim canım benim 3 yasin ve 100 ayeterl kürsi okundu ,Allah kabul etsin )
ben hastayım yakınlarıma okuttum birini babam okudu babama bana ve anti,sosyal e okuycan dedim .çok komik .
babam diyo
ne kızım o öle)

ayy çok güldüm:) saolsun, babanın duasını rabbim kabul etsin inşallah. Allah razı olsun.

hepinize güzel hayırlı bi hafta diliyorum
Sağol canım sanada
canım o zaman 5 oku eksik olabiliyo ya okudklarınla tamamlarız inş
5 tane okurum cumaya kadar canım
Anca geldim şimdi uç kişi sayilirimya ayetel kursi 50 tane okurum benide yaz canim benim
Allah bağışlasın maşallah.Sağlıkla kavuş bebeklerine inşallah
ayşecim canım benim 3 yasin ve 100 ayeterl kürsi okundu ,Allah kabul etsin )
ben hastayım yakınlarıma okuttum birini babam okudu babama bana ve anti,sosyal e okuycan dedim .çok komik .
babam diyo
ne kızım o öle)

Ne güzel demişsin öyleSağolsun babanda, Allah başından eksik etmesin

kizlar galiba hamileyim... dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti simdide kan tahlili yaptircam ne olur dua edin bana bu seferde kimyasal gebelik yasamak istemiyorum...

kizlar galiba hamileyim... dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti simdide kan tahlili yaptircam ne olur dua edin bana bu seferde kimyasal gebelik yasamak istemiyorum...

çook sevindim sizin adınıza inş. sorunsuz bir hamilelik ve doğumla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

cnm Allah hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip etsin imş. Olumsuz düşünme. Çünkü burda tek yürek olup Rabbim e açılan eller var. İnanıyorum Rabbim dualarımızı kabul edecek sana ve sizlere hayırlı sağlıklı evlat nasip edecektir. Duanın gücüne çok inanıyorum. Helede böyle tek yürek yapılanının kabul olacağına tüm kalbimle inanıyorum.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Canim benim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyor canim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah âmin

Senin adına sevindim Allah hayırlı etsin ve size bağışlasın inşallah

merhaba canım nasılsın? nasıl gidiyor? ben yasine katılamadım bu hafta. k.bakmayın. inşlhh haftayaki lisyete devam edicem.

cok tsk ederım kızar Allah razı olsun sızden sımdı geldım doktordan degerım126.17 cıktı sızce dusukmu degerım ama daha 3gun gecıktım

cok tsk ederım kızar Allah razı olsun sızden sımdı geldım doktordan degerım126.17 cıktı sızce dusukmu degerım ama daha 3gun gecıktım
OH MAŞALLAH hadı hayırlısı sayımız artıyor bebeklerımız cogalıyor ınş.
Kızlar ben hastayım giremeyeceğim siz takip edin yeni listeyi yapın olurmu öpüyorum sizi
ÜZÜLME CANIM BENIM HAYIRLISI İNŞALLAH
tamam canım isteyenlrden olusan yenı lısteyı hazırlarız
bu lıste bıtsınde önce

KIZLAR BİLDİRİMLERI BANA YAPARMISINIZ OKUYANLAR HABER VERİRMİİİ???

Son düzenleme:
seminay ve antisocial için ayet el kursi listesi

ayse035==200 tane okuyacak
orlic==200 tane okudu
turkuaz==40 tane okudu

rösseens==200 tane okuyacak
1sen==200 tane okuyacak
ESMA==50 OKUDU
ÖZLEMLK==50 OKUYACAK
sebilem==150 tane okudu

okumak isteyenler eklenecektir

perlanore==2 tane okudu
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==2tane okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==2 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okUYACAK
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==1tane okudu 2tane kaldı
orlic==5tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==1tane okuyacak
yaseminseza==2 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyamayacak
yandev==3 tane okudu
melek04==2 tane okuyacak
umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===5 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okudu
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
roseens ==3 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…