ayşecim canım benim 3 yasin ve 100 ayeterl kürsi okundu ,allah kabul etsin)
ben hastayım yakınlarıma okuttum birini babam okudu babama bana ve anti,sosyal e okuycan dedim .çok komik .
Babam diyo
ne kızım o öle)
seminay ve antisocial
dualarımı okudum allah kabul etsin
canım allah kabul etsin..
Nasılsın
Allah'a şükür canim İyiyim yarın gine gitcem kan tahlili icin dualarını esirgeme inşallah hersey yolunda devam ediyodur
Sen nasılsın kürler yapiyon demekendine iyi bak bu ay seni gebis göreceğiz icime öyle doğuyor
Canım bu hafta listeyi sen takip edermisin yani cuma günü haftasonu giremeyebilirm
ederım aysecım
yenı lısteyı sen hazırla aama guncel bilgiler yok bende cunku
son durumu bı eklersen konuya alt alta ordan devam ettırırım
inş inş rabbim tüm arayanlarla birlikte bana da nasip etsin inş...
canım benim uyguladığım incr ve havuç kürüydü..geçen ay bitti..ama dr tedavisindeyim..klomen dün bitti cuma kontrol var pazartesi jele başlayacağım inş.
Âmin Canim âmin hayırlısı inşallah
kaç yıllık evliydin canım
sekiz yıllık eğileyim ben canim 
bu ilk çocuğun olacak demi canım
tamam canım ..durumun nasıl hala ağrın var mı
canim benim 2009 doğumlu bir kızım var oda tup esim doğulu cocuk hastası kızımdan sonrada bu 3. Tup denemem inşallah buda olur allah kucağıma almayı nasip eder evlendikten sonra 3 yıl tedavi gördüm denemesinin hiç bişey kalmadı o gecen 3 yılı hiç hatırlamak istemiyom ama 4 yıl sonra kurban oldugum allah kızımı kucağıma almayı nasip etti allah kimseyi evlat acısıyla ve evlatsizlikla sinamasin allah kimsenin evinden cocuk sesini mahrum bırakmasın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?