- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Bende geldim burdayım.diğer topikleri inceledim.şimdi geldim arada bir öğrencilerle ilgileniyorum..
ben iyiyim.uğraşıyorum işte..sizler neler yapıyorsunuz..
seni görüp de yazmadan durur muyum tatlımmmmmmm
selam arkadaşlar nasılsınız
asbelove canım mesajını aldım çok teşekkür ederim
sanırım arkadaşın doktor kontrolü altında d vitamini kullanıyor
birde bir sorum olacak arkadaşın faydasını görmüş mü acaba
ameliyat olmamak için tüm kapıları çalıyorum Rabbim inşallah şifamı verir
Bende geldim burdayım.diğer topikleri inceledim.şimdi geldim arada bir öğrencilerle ilgileniyorum..
ben iyiyim.uğraşıyorum işte..sizler neler yapıyorsunuz..
hoşgeldin tatlımmmm ben cumartesi dayanamadım bir dr.a daha gittim
baktı bikaç yumurta gelişiyor iğne verdi 2 tane perşembe günü tekrar gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi yapacağız dedi bakalım acaip heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm
valla yaaa özledim vallaaaa haftasonum acaip yoğundu benim yaa ve biraz da sinir bozucu sen naptın tatlımmcanımsın yaa kaç gündür nasip olmadı iki lafın belini kıramadık zaten
kızlar ben temizliğe girişmiştim ya..balkonu temizlerken bir baktım bir güvercin dolabın arkasına kendine yer yapmış kımıldamadan oturuyor.çer çöp de getirmiş böyle güzel bir yer yapmış..herhalde bebeği olacak...
Allah ın işine bakın en umutsuz olduğum zamanda onu gördüm.oturdum ağladım valla.bide normalde kuşlar bir hareketle hemen kaçar gider bu böyle oturmuş top atsan kalkmaz yerinden o derece..biz de su buğday falan koyduk yanına yedi.hergün gidip gelip ona bakıyorum.inanırmısıız hiç kımıldamadan duruyor.
kızlar ben temizliğe girişmiştim ya..balkonu temizlerken bir baktım bir güvercin dolabın arkasına kendine yer yapmış kımıldamadan oturuyor.çer çöp de getirmiş böyle güzel bir yer yapmış..herhalde bebeği olacak...
Allah ın işine bakın en umutsuz olduğum zamanda onu gördüm.oturdum ağladım valla.bide normalde kuşlar bir hareketle hemen kaçar gider bu böyle oturmuş top atsan kalkmaz yerinden o derece..biz de su buğday falan koyduk yanına yedi.hergün gidip gelip ona bakıyorum.inanırmısıız hiç kımıldamadan duruyor.
ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah..bende heyecanlandııımm... kime gittin bakem.bu işye böyle birşey duramıyor insan yerinde...
bende yavaş yavaş başladı kımıldamalar galiba bir daha ki aya bakacam...eşim de o testleri yapacak.çapa yapmazsa sizin yaptığı yerde yapalım...
inşallah canım benimde yapmadığım kalmadı bitkisel kürler sıcak su torbaları artık şifa Allah'tan inşallah işe yaramıştır.Amin canım aminnnn inşallah kendiliğinden düzelir hiç gerek kalmaz ameliyata falan o da ameliyat olmamak için uğraştı bu cumartesi gidecek kontrol edecekler canım bu arada bu hafta hamile olduğunu öğrendi o arkadaşım kendiliğinden geldi meleği hayırlısıyla
öğrenir öğrenmez yazarım sana da küçülmüş veya aynı diye
hoşgeldin tatlımmmm ben cumartesi dayanamadım bir dr.a daha gittim
baktı bikaç yumurta gelişiyor iğne verdi 2 tane perşembe günü tekrar gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi yapacağız dedi bakalım acaip heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm
inşallah canım benimde yapmadığım kalmadı bitkisel kürler sıcak su torbaları artık şifa Allah'tan inşallah işe yaramıştır.
arkadaşının fazla büyük değildi sanırım benim yaklaşık 8cmdi:18::18::18::18::18:
ay ne güzel demek hamile kaldı maşallah subhanallah inşallah sıkıntısız geçer hamişliği
çünkü miyom ve hamilelik biraz sormuş Allah korusun düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş
arkadaşın adına çok sevindim Rabbim kucağına almasını nasip etsin
bu arada sende tedavideymişsin inşallah Rabbim sanada tarafından hayırlı evlat nasip eder çektiğin sıkıntılar son bulur amin
Ben şimdi öğreniyorum malum kaç gündür yoktum çok sevindim yaaa...beni de heyecanlandırdın bu gidişle sen bizi teyze yapcan
inşallah canım benimde yapmadığım kalmadı bitkisel kürler sıcak su torbaları artık şifa Allah'tan inşallah işe yaramıştır.
arkadaşının fazla büyük değildi sanırım benim yaklaşık 8cmdi:18::18::18::18::18:
ay ne güzel demek hamile kaldı maşallah subhanallah inşallah sıkıntısız geçer hamişliği
çünkü miyom ve hamilelik biraz sormuş Allah korusun düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş
arkadaşın adına çok sevindim Rabbim kucağına almasını nasip etsin
bu arada sende tedavideymişsin inşallah Rabbim sanada tarafından hayırlı evlat nasip eder çektiğin sıkıntılar son bulur amin
küçükmüş arkadaşının ki şükürler olsun ama ameliyatlık birşey değilmiş zatenCanım benim onun 2,5cm'di seninkine göre küçük kalıyor tabi ama inşallah küçülmüştür de sana da iyi gelir inşallahhhh
Sağolasın düşünceli arkadaşım benimmmmmm
Rabbim ona sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin yavrusunu sana bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda hayırlı sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişlerimizin haberlerini verebilmeyi nasip etsinnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hem sizi teyze yapmayı hem de ben teyze olmayı çok mu çok istiyorummmmmmmm
küçükmüş arkadaşının ki şükürler olsun ama ameliyatlık birşey değilmiş zaten
inşallah canım Rabbime tevekkül ediyorum şifa Allah'tan inşallah işe yarar benimde yaptıklarım
yarın yada çarşamba gidicem doktora bakalım sonucumuz ne olmuş
amin inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbim bize ve evlat isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallahumudumuz var şükürler olsun bundan 2 ay önce benim hiç umudum bile yoktu eşim ameliyat oldu ve Rabbim yüzümü güldürdü inşallah bebeğimin gelmesiylede gerçek mutluluğu yaşarım
seninde yumurtaların çatlayacak ve inşallah hamiş haberlerini alıcaz dualarımız seninle
:hay Allah muradını versin
merhaba canım kusura bakmayın asbeloveyla konuşmaya daldım sizlerle selamlaşamadım bileMerhaba canım miyomlar kas yapılı oluşumlardı değil mi? Eğer onlarsa civan perçemi kürü yapılıyor 3 aylık kullanımda tamamen kaybolabiliyorlarmış hiç denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?