- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
hiç düşük değil, ikizlere hamile arkadaşım 140 dı değeri. sağlıkla büyüsün bebişin inş.
çok geçmiş olsun Ayşecim. umarım önemli bişi diildir.Kızlar ben hastayım giremeyeceğim siz takip edin yeni listeyi yapın olurmu öpüyorum sizi
kızlar hepinizden Allah razı olsun. ben 3 yasin ve 50 ayetel kursi yi bitirdim. Allah kabul etsin inşallah. şu an beklemedeyim. 3 ay sonra tekrar tüp deneyeceğiz. umarım o arada dualarla olur da gerek kalmaz.seminay ve antisocial için ayet el kursi listesi
ayse035==200 tane okuyacak
orlic==200 tane okudu
turkuaz==40 tane okudu
rösseens==200 tane okuyacak
1sen==200 tane okuyacak
ESMA==50 OKUDU
ÖZLEMLK==50 OKUYACAK
sebilem==150 tane okudu
okumak isteyenler eklenecektir
perlanore==2 tane okudu
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==2tane okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==2 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okUYACAK
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==1tane okudu 2tane kaldı
orlic==5tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==1tane okuyacak
yaseminseza==2 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyamayacak
yandev==3 tane okudu
melek04==2 tane okuyacak
umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===5 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okudu
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
roseens ==3 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
kizlar galiba hamileyim... dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti simdide kan tahlili yaptircam ne olur dua edin bana bu seferde kimyasal gebelik yasamak istemiyorum...
çok geçmiş olsun Ayşecim. umarım önemli bişi diildir.
kızlar hepinizden Allah razı olsun. ben 3 yasin ve 50 ayetel kursi yi bitirdim. Allah kabul etsin inşallah. şu an beklemedeyim. 3 ay sonra tekrar tüp deneyeceğiz. umarım o arada dualarla olur da gerek kalmaz.
ORLİC CNM 20 tane daha okudum ayetel kursi.
AYSE035 CNM çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
kızlar hepinize sevgiler kucak dolusu. hamiş olanlara 2 kucak çift olduklarından :))))))
merhaba canım nasılsın? nasıl gidiyor? ben yasine katılamadım bu hafta. k.bakmayın. inşlhh haftayaki lisyete devam edicem.
geçmiş olsun ayşe,hayırdır?
Allah şifanı versin
cok tsk ederım kızar Allah razı olsun sızden sımdı geldım doktordan degerım126.17 cıktı sızce dusukmu degerım ama daha 3gun gecıktım
Kızlar ben hastayım giremeyeceğim siz takip edin yeni listeyi yapın olurmu öpüyorum sizi
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kısa sürede atlatırsıncanım afedersin ama idrar yapamıyor ve kanlı geliyo devamlı idrar sıkısıklık hissi var birden ağrı atıyo ... dün acil dru.. kum döküyor olabilirsin deddi..bugünkü üroloji uzm.idrar yolları iltihaplı dedi yarın da kendi kad.hast.uzmanına gidicem bakalım ne diyecek bi de klomen kullanmıstım yyumurta kaç mm olmuş..gerci ilişki yasaklayabilir bu ay dr çünkü rahatsızım olmaz bu halde
Bende seni kocaman öpüyorum
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kavuştursun bebeğineKızlar kan degerim 2540 a yükselmiş Dr salı
Gunü keseleri görmeye cagirdi dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hamile olanların kucağına almaya nasip etsin hayirlisiyla hamile olmayanlarinda bu ay hamile sonucuyla sevindirsin inşallah yarabbim inşallah
Canim saol bende seni kocaman optumm hastaymisin okudum o sorun bende hep var maydanozu bir parça kaynat sıcak sıcak suyunu iç posasinida bir beze koy oda sıcak olsun önüne koy canim idrarinida tutma geldikçe o beze yap 1 saatde hiç bı seyin kalmicak bak bana dua edersin canimm  her sefer taze olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?