Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ORLİC CNM 20 tane daha okudum ayetel kursi.

AYSE035 CNM çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.

kızlar hepinize sevgiler kucak dolusu. hamiş olanlara 2 kucak çift olduklarından :))))))

Kızlar ben hastayım giremeyeceğim siz takip edin yeni listeyi yapın olurmu öpüyorum sizi
çok geçmiş olsun Ayşecim. umarım önemli bişi diildir.

kızlar hepinizden Allah razı olsun. ben 3 yasin ve 50 ayetel kursi yi bitirdim. Allah kabul etsin inşallah. şu an beklemedeyim. 3 ay sonra tekrar tüp deneyeceğiz. umarım o arada dualarla olur da gerek kalmaz.

kizlar galiba hamileyim... dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti simdide kan tahlili yaptircam ne olur dua edin bana bu seferde kimyasal gebelik yasamak istemiyorum...

canım bu ne güzel bi haber ya çok sevindim
rabbim inş hayırlı saglıklı etsin....

canım dün acile bugünde üroloji uzmn.gittik idrarda iltihap dedi devamlı bi ağrı var afedersin kanama da var çok açık pembemsi... yarında kadın hast.dr.ma görünücem bakalım rabbim eyler neylerse güzel eyler

geçmiş olsun ayşe,hayırdır?
Allah şifanı versin

canım afedersin ama idrar yapamıyor ve kanlı geliyo devamlı idrar sıkısıklık hissi var birden ağrı atıyo ... dün acil dru.. kum döküyor olabilirsin deddi..bugünkü üroloji uzm.idrar yolları iltihaplı dedi yarın da kendi kad.hast.uzmanına gidicem bakalım ne diyecek bi de klomen kullanmıstım yyumurta kaç mm olmuş..gerci ilişki yasaklayabilir bu ay dr çünkü rahatsızım olmaz bu halde

canım 10dk engeline takıldım ..çok tesekkür ederim söylediğini yapacağım ...
simdi çıkyorum allaha emanet ol öpüyorum çok çok

Kızlar kan degerim 2540 a yükselmiş Dr salı
Gunü keseleri görmeye cagirdi dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hamile olanların kucağına almaya nasip etsin hayirlisiyla hamile olmayanlarinda bu ay hamile sonucuyla sevindirsin inşallah yarabbim inşallah

Canim saol bende seni kocaman optumm hastaymisin okudum o sorun bende hep var maydanozu bir parça kaynat sıcak sıcak suyunu iç posasinida bir beze koy oda sıcak olsun önüne koy canim idrarinida tutma geldikçe o beze yap 1 saatde hiç bı seyin kalmicak bak bana dua edersin canimm 😘😘😘 her sefer taze olcak

Kızlar ben hastayım giremeyeceğim siz takip edin yeni listeyi yapın olurmu öpüyorum sizi

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kısa sürede atlatırsın
Bende seni kocaman öpüyorum
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine

canım bu işlemi kaç defa tekrarlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…