Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Asbelove topuklu mu giydin aferin sana!
Ssonmez iyiyiz canim okul bitince bahanen kalmayacak ona gore:)
Dafniya, canim sen nettesin nasılsa diye seni yazmadım:)
Üvey olur musun hiç:)

Asbelove topuklu mu giydin aferin sana!
Ssonmez iyiyiz canim okul bitince bahanen kalmayacak ona gore:)
Dafniya, canim sen nettesin nasılsa diye seni yazmadım:)
Üvey olur musun hiç:)

evet yaa salaklık ettim gerçi arabayla gittik ama yine mahvetti beni ahanda böyle oldum

evet yaa salaklık ettim gerçi arabayla gittik ama yine mahvetti beni ahanda böyle oldum

Canim fenere giymeseydin cok iyiydi.
Eee sen mi. Önce catliycan yumurtanın mi:)
Catlamayla ilgili havucun bi faydası vardı canim net hatırlamıyorum. Bi bak istersen.
Ayyy hadi bakalım 20 e alir mıyız guzel haberi

Canim fenere giymeseydin cok iyiydi.
Eee sen mi. Önce catliycan yumurtanın mi:)
Catlamayla ilgili havucun bi faydası vardı canim net hatırlamıyorum. Bi bak istersen.
Ayyy hadi bakalım 20 e alir mıyız guzel haberi

muhtemelen ben çatlicam canım zaten bebiş olmasa bile benim bu heyecanımdan kesin gecikecek kırmızılar bu ay
hadi ya yaaa dur bir araştırayım havuç işini gerçi perşembe gel duruma göre çatlatma iğnesi vuralım dedi dr. ama ben kalp krizinden gitmezsem perşembeye gideceğim Allahımın izniyle
ay hadi inşallah canım inşallah o kadar çok ihtiyacım var ki bu ay bu güzel habere

Canim sakin çatlayıp napma:)psikolojik olara DA hazırlan.
70000 lemyelid okusana:) biz de el atarız:)

Canim sakin çatlayıp napma:)psikolojik olara DA hazırlan.
70000 lemyelid okusana:) biz de el atarız:)

Lem yelid dediğin ihlas dimi canım iyi gelir mi okurum herşeyi okudum onu okumamıştım onu da okurum hayırlısıyla
niyet falan bir usulü erkanı var mıdır canım?
benim yumurtam kapmaya hazır ve nazır yeter ki süpermenler yumoşlarıma kadar ulaşabilsin tek derdim o

slm kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum ve halzizim uc gundur uyku girmedi gozume dondum durdum dun gecede sizmisim artik hic iyi kalkmadim bide doktor randevumu kacirmisim moralim bozuldu cok

hadi hayirlisi canim insallah supermenler senin yumosa ulasacak

inşallah canım inşallahhhhh yumoşlar gelişsin diye iğne oldum çatlatma iğnesi de olacağım perşembe herşey normalse
onlarda ulaşıversinler bi zahmet acaba silkeletsem mi diye düşünmüyor değilim

hadi hayirlisi canim bencede silkelet bir kendini ne olur ne olmaz dimi ama bu supermenler cok nazli anacim her isi biz yapiyoruz onlar bir yumurtaya ulasacaklar ama onada useniyorlar

gel canım gel burda bugün alsan randevunu yarın gidersin dr.a rahat rahat hadi bakalım

bana bir arkadasim aldi sifa hastanesinden kadinmis doktor ama cok yogun dedi bir ay oncesinden aldik valla yer bulamayiz diye ultrasonuda renkliymis 190tlde ucreti uygunmu canim bir bilgin varmi hic

hadi hayirlisi canim bencede silkelet bir kendini ne olur ne olmaz dimi ama bu supermenler cok nazli anacim her isi biz yapiyoruz onlar bir yumurtaya ulasacaklar ama onada useniyorlar

evet yaa al benden de o kadar yastıktı bilmem neydi hep biz takviye yapıyoruz bakalım bir de silkeleyelim belki işe yarar belli mi olur hem bu bahaneyle gülmüş oluruzzz

bana bir arkadasim aldi sifa hastanesinden kadinmis doktor ama cok yogun dedi bir ay oncesinden aldik valla yer bulamayiz diye ultrasonuda renkliymis 190tlde ucreti uygunmu canim bir bilgin varmi hic

orta düzeyde canım 100tl ye de var 300tl ye de var dr. iyiyse sorun yok misal alman hastanesi op.dr.a 300tl alıyor ben tüp bebek merkezinde gittim bir dr.a 150tl aldı normal yani canım

orta düzeyde canım 100tl ye de var 300tl ye de var dr. iyiyse sorun yok misal alman hastanesi op.dr.a 300tl alıyor ben tüp bebek merkezinde gittim bir dr.a 150tl aldı normal yani canım

dedigin gibi ucret ortalama bizim burda cok pahali ozel ondan yanasamiyoruz hic adami yakiyor ozel muayene 200 sterlinden basliyor yukseldikce yukseliyor bir arkadasim dogumu sormusda agzim acik kalmisti 20 bin sterlin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…