Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

70bin ben 70bin eşim mi okuyacak canımcım okumaz ki o kadar hayatta ben onunkine de destek versem olmazmı ki acaba:26:
su 1bardak su mu canım çok cahilim çok bu konudaa

canım bilemiyorum ama sen muhakkak 70 bin defa bir suya oku.tam net sayıya dikkat et.ben hatta tespihmatikle okumuştum..

ne cahiliğği kuzum işte kim nerde ne duyarsak.bana çok sevdiğim bir teyzem söylemişti...

canım benim bu dua uzun bir oturuşta okuyabilirsen 1 bardağa oku..
ben işten dönünce akşamları okudum küçük bir su almıştım ona okudum.açıkta tozlanır dökülür diye...

ya ben okurum 70bini sorun yok ama eşimde ayrıca 70bin okuması gerekiyorsa eşim yanaşmaz tek başına 70bini imkanı yok ben70bin okuyup eşiminkine de takviye yapsam sıkıntı olur mu acaba dedim kendi kendime

canım bilemiyorum ama sen muhakkak 70 bin defa bir suya oku.tam net sayıya dikkat et.ben hatta tespihmatikle okumuştum..

ne cahiliğği kuzum işte kim nerde ne duyarsak.bana çok sevdiğim bir teyzem söylemişti...

tamamdır canımcım başlayayım akşama ben hayırlısıyla inşallahhhhh Rabbim dualarımızı kabul eder

gerçekten mi canım çok saol...arayayım .internetteki siteden numarayı mı aryayım.sen hangi numarayı aradın..
ya bize de dediler 3.derece ameliyata gerek yok.bende olmayınca tüp bebek eşime sardım valla.sperm değerleri morfoloji 0
onu bir araştıralım..

bir de canım çapa o testleri yapmıyor TUMLAB ta mı yapalım biz..
siz nerde yaptınız..

ya ben okurum 70bini sorun yok ama eşimde ayrıca 70bin okuması gerekiyorsa eşim yanaşmaz tek başına 70bini imkanı yok ben70bin okuyup eşiminkine de takviye yapsam sıkıntı olur mu acaba dedim kendi kendime

anladım canım..bende bilmiyorum.ama olur herhalde...

tamamdır canımcım başlayayım akşama ben hayırlısıyla inşallahhhhh Rabbim dualarımızı kabul eder

inşallah canım inşallahh...amiiinn..

evet canım sitedeki numarayı aramıştım ama haftanın belli günleri umut tüp te belli günleri fulya bahçecide oluyor önce sor ona göre iste canımcım
evet canım yapmıyor bize kaan hoca tümlabı önerdi ama ben araştırıp tedavisinin e vitamini selenyum ve folikasitle olduğunu öğrenince testi yaptırmak yerine bu vitamin ve aminoasitleri içeren bir multivitamin aldım eşim onu kullanıyor şimdi canım

anladım canım..bende bilmiyorum.ama olur herhalde...

inşallah canım inşallahh...amiiinn..

canım benim yaaa iyi ki varsınız var ya içimi nasıl rahatlatıyorsunuz anlatamam

yaa sabah benim su gibi akıntım vardı şimdi de kasıklarımda ağrı var yaa acaba çatlıyor mu yumurtam dün ovu. testi yaptım negatifti amaaa

aynene valla bende sizinli konuşunca kimseyle konuşma ihtiyacı doğmuyor...siz yetiyorsunuz bana.zaten bu konularda kimseyle konuşamadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum...

yaa sabah benim su gibi akıntım vardı şimdi de kasıklarımda ağrı var yaa acaba çatlıyor mu yumurtam dün ovu. testi yaptım negatifti amaaa

canım galiba o ilaçlardan..yumurta çatlayınca yumurta beyazı gibi yapışkan akıyor diye bilmiyorum.beyaz su gibi akıntı iyidir.

hadi bakalım hayırlısı....

aynene valla bende sizinli konuşunca kimseyle konuşma ihtiyacı doğmuyor...siz yetiyorsunuz bana.zaten bu konularda kimseyle konuşamadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum...
sizler yetiyorsunuz canım zaten bir de dışardakiler bizim halimizden anlamıyorlar kiiiiiii kimisi olur olur deyip geçiştiriyor kimisi de ee bebek yok mu deyip duruyor ortası yok bunların tatlımmm

canım galiba o ilaçlardan..yumurta çatlayınca yumurta beyazı gibi yapışkan akıyor diye bilmiyorum.beyaz su gibi akıntı iyidir.

hadi bakalım hayırlısı....
valla kimi kaynaklara göre yumurta akı gibi kimi kaynaklara göre de su gibi anlamadım gitti
anlamadığım eğer yumurtamın çatlaması söz konusuysa niye ovu testi negatif verdi dün
çatlamadan 24-36saat önce çift çizgi çıkması gerekiyormuş öyle yazıyordu bakalım diyorum gerçi biz çalışmalara başladık ama

) hadi bakalım....inşallah..birde içinden şey söyle Allah ım bu münasebbetten bize bir hayırlı evlat nasip et..
asbelova bende yumurta çatlama ovulasyon testi alayı mı sence bu ay..

Nurusima adreslerdogru girilmis:) kargo takipe baktım.yoldaymis

selam kızlar ne kaynatıyorsunuz bakayım bensizasbelove tatlım bende dün ayzdım ya eşim 70bin okuyayım derken araya hile karıştırdı nasıl okuyayım işte okuyamam dedi yolda giderken oku dedim tamam dedi .sonra onu takip ettim .ben 1 tane basana kadar o 10 tane basıyordu zaten tedavi öncesi yetiştiremedik yarım kalmıştı.benim bildiğim lem yelid ve lem yuled .eşler ayrı ayrı 70bin tane okuyacaktı ama suyun üzerine okumadım ben .aslı nasıl tam bilemiyorum hadi size kolay gelsin

Nurusima adreslerdogru girilmis:) kargo takipe baktım.yoldaymis
öylemi çok sevindim gözüm yolda kaldı inan .nefesimi tutmuş bekliyorum bakalım ne zaman gelicek haber veririm sana
bu arada yarın doktora gidemiyorum 1mayıs bahar bayramıymış:44::44::44::44::44erşembe günü saat 11de randevum var
inşallah herşey yolundadır Rabbime tevekkül ediyorum hem şekerimde yolda muayene öncesi inşallah işe yarar

sen neden gırmıyordun canım
bız ıyıyız hamdolsun bebıs masallah kıpır kıpır tekmelıyo
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns
bende biraz kendimi dinleyeyim dedim şu miyom işi biraz yordu beni
ama şükürler olsun kendimi iyi hissetmeye başlayınca soluğu topikte aldım
sağolsun arkadaşlarda destek olunca kendimi daha iyi hissetmeye başladım
şükürler olsun sizinde iyi olmanıza sevindim bebişinde maşallahı varmış yerinde duramıyoramin Rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin evlat hasretini dindirsin inşallah

Belki test yanlıştır tatlım....senin kontrol olcak mı çatlatma iğnesinden önce akıntı ve kasık ağrısı yumurtacıklar büyümeye devam ettiği içindir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…