Sağol canımcımmm euzu besmele çekios ama bunu da söylerim bundan sonra Allah razı olsun) hadi bakalım....inşallah..birde içinden şey söyle Allah ım bu münasebbetten bize bir hayırlı evlat nasip et..
asbelova bende yumurta çatlama ovulasyon testi alayı mı sence bu ay..
selam kızlar ne kaynatıyorsunuz bakayım bensizasbelove tatlım bende dün ayzdım ya eşim 70bin okuyayım derken araya hile karıştırdı nasıl okuyayım işte okuyamam dedi yolda giderken oku dedim tamam dedi .sonra onu takip ettim .ben 1 tane basana kadar o 10 tane basıyordu zaten tedavi öncesi yetiştiremedik yarım kalmıştı.benim bildiğim lem yelid ve lem yuled .eşler ayrı ayrı 70bin tane okuyacaktı ama suyun üzerine okumadım ben .aslı nasıl tam bilemiyorum hadi size kolay gelsin
Türkiyeye gelmişsin hoş geldin canım şansın varmış havalarda çok güzel bol güneşli tadını çıkar ingiltereye dönünce bulamassın bu havalarımemleket propagandası
nasılsınız hanımlar
yaa sabah benim su gibi akıntım vardı şimdi de kasıklarımda ağrı var yaa acaba çatlıyor mu yumurtam dün ovu. testi yaptım negatifti amaaa
Belki test yanlıştır tatlım....senin kontrol olcak mı çatlatma iğnesinden önce akıntı ve kasık ağrısı yumurtacıklar büyümeye devam ettiği içindir herhalde
yok bacim daha ingilteredeyim cuma gunu ordayim insallah
iyiyiz canim sen nasilsin?
yasasin yumos catlamis calismaya devam
arkadaşlar benim eşimde tek taraflı varikosel 3.derece var birkaç doktora gittik ameliyata gerek yok demişlerdi...
şimdi onu arştırıyorum bu ameliyatı yaptıran var mı...
çatlamasın dahaaa 2-3 yumurta lazım bize bu ayyy iğne olcam dahaaaa
ay ne aç gözlüüyümmmmm 2-3tane istiyorum hale bakar mısınnn[/QUO
ovu testi yapmadan akintina gore iliskiye basliyorsunya ondan dedim yani daha zamanin vardir belkide 2 3 tane oldu buyudu yok canim ne ac gozlulugu benim asilama yapilirken 5 tane olmustu yumosum doktor siki siki tembihledi iliski yok diye nasil pismanim bir bilsen
ay inşallah canım perşembe günü gel kontrol edelim ona göre de çatlatma iğnesi vuralım dedi dr. cumartesi canımcım gerçi bu ay benim kasık ağrılarım 6.günden itibaren başlamıştı bu ay bal-çörek otu-tarçın yaptığımdan mütevellit midir nedir zaten dr.da şaşırmıştı direk ne ilacı kullanıyorsun sen dedi ultrasonda bakarken
yok bacim daha ingilteredeyim cuma gunu ordayim insallah
iyiyiz canim sen nasilsin?
yasasin yumos catlamis calismaya devam
Nurusima adreslerdogru girilmis:) kargo takipe baktım.yoldaymis
ay kuzum yanlış anlamışım olsun şurda cumaya ne kaldı ki..hadi gel gel buralara bahar geldi herşey çooook güzelll
çok geçmiş olsun canım iyidir inşallah şimdi neyi varmış acaba:44::44::44::44::44:
hoşgeldin..canım.geçmiş olsun arkadaşına inşallah kötü birşey değildir...sabahtan yoksun burda kudurdum kimsecikler yoktu.sonra asbelova yetişti neyse ki...geldim canımmm geldim...bizim bir arkadaş fenalaştı hastaneye götürdü eşim o yüzden giremedim canlar
ay inşallah canım perşembe günü gel kontrol edelim ona göre de çatlatma iğnesi vuralım dedi dr. cumartesi canımcım gerçi bu ay benim kasık ağrılarım 6.günden itibaren başlamıştı bu ay bal-çörek otu-tarçın yaptığımdan mütevellit midir nedir zaten dr.da şaşırmıştı direk ne ilacı kullanıyorsun sen dedi ultrasonda bakarken
ya bilmiyorum ki doktorlar gerek yok diyorlar bakalım...belki bizim morfoloji ondan kötü olabilir diyen de var...hayırlısıtatlım iki arkadaşımın eşleri var ameliyattan sonra düzelme olan hatta biri 15milyon sayı ile kendiliğinde hamile kaldı ameliyattan bir kaç ay sonra biri aşılama için gün sayıyor.
yumurta sayısı fazla olduğundandır canımcım tedavideyken benimde öyleydi sürekli akıntı ve kasık ağrısı vardı Bak şimdi aklıma ne geldi kuzu şimdi senin bu üç yumi de bebek olurmuuş isimlerini de bal-çörekotu-tarçın koyarmışsın[/QUOT
:))) çok güldürdün beni ya...
Şimdi biz çalışma yapmicaz mı kiiiiii bize dr. öyle bişey demedi gerçi biz aşılama yapmıos iğnelerden olabilir mi kiiiiiiçatlamasın dahaaa 2-3 yumurta lazım bize bu ayyy iğne olcam dahaaaa
ay ne aç gözlüüyümmmmm 2-3tane istiyorum hale bakar mısınnn[/QUO
ovu testi yapmadan akintina gore iliskiye basliyorsunya ondan dedim yani daha zamanin vardir belkide 2 3 tane oldu buyudu yok canim ne ac gozlulugu benim asilama yapilirken 5 tane olmustu yumosum doktor siki siki tembihledi iliski yok diye nasil pismanim bir bilsen
yumurta sayısı fazla olduğundandır canımcım tedavideyken benimde öyleydi sürekli akıntı ve kasık ağrısı vardı Bak şimdi aklıma ne geldi kuzu şimdi senin bu üç yumi de bebek olurmuuş isimlerini de bal-çörekotu-tarçın koyarmışsın
koyarımmm
düşünsene çocuğu çağırıyorum çörek otuuuuuu
o zaman sıkıntı yok canım şimdi çatlar da kaçırırsam diye korkuyordum o zaman sorun yok
hoşgeldin..canım.geçmiş olsun arkadaşına inşallah kötü birşey değildir...sabahtan yoksun burda kudurdum kimsecikler yoktu.sonra asbelova yetişti neyse ki...
ben san bişey diyeyyim mi.bende başladım bal çöretkotuna valla...Seyyan duy sesimi bak geri geldim...bunalımı gerisi geriye yolladım başladım çalışmlarar ama bitkisel takılacam...
ya bilmiyorum ki doktorlar gerek yok diyorlar bakalım...belki bizim morfoloji ondan kötü olabilir diyen de var...hayırlısı
yumurta sayısı fazla olduğundandır canımcım tedavideyken benimde öyleydi sürekli akıntı ve kasık ağrısı vardı Bak şimdi aklıma ne geldi kuzu şimdi senin bu üç yumi de bebek olurmuuş isimlerini de bal-çörekotu-tarçın koyarmışsın[/QUOT
:))) çok güldürdün beni ya...
tabisiiii öyle koyvermek var mı yaaaaa başla güzelim başla zafere giden her yol mübahtırrrrr
KIZLAR 10DK gidip gelecem bir yere ayrılmayın tamam mı...
emre bakırcıoğlunu aradaım numaramı aldılar biz sizi ararız dediler...
sorma canım ya benim aklıma hep kötü şeyler geliyorablamız 44 yaşında sürekli kanaması oluyor fazla fazla bir türlü dr götüremiyoruz korkuyor geçen gün yine bayıldı kanı çok düşmüş bu gün yine aynısı oldu ultrason olacak inşallah bişey çıkmaz dua edin nolur
Şimdi biz çalışma yapmicaz mı kiiiiii bize dr. öyle bişey demedi gerçi biz aşılama yapmıos iğnelerden olabilir mi kiiiiii
doktor size soyler tarihini sugun hazir diye ama bence iki gun araryla calismada iyidir
koyarımmm
düşünsene çocuğu çağırıyorum çörek otuuuuuu
o zaman sıkıntı yok canım şimdi çatlar da kaçırırsam diye korkuyordum o zaman sorun yok
guzel olur bence tarcinda harika bir isim
canım hadi hayırlısıyla gel....havalar da çok güzel burda memeleket sıcacık...ona göre gel...
aliyorum canim haberleri burda yaz gelsede kabanla dolasiyoruz turkiyede yandim bide hic kiyafetim yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?