Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

insallah canim insallah cok yakindir o gunlerde ben niyeyse hep erkek dusundum bu gune kadar bekarkende oyleydim erkek cocuk ismi begenirdim niyeyse simdide kiz ismi bulalim bakalim hayirlisiyla guzel bir isim benimde cok hosuma gidiyor

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin de bir isim elbet bulunur
Bizim aile de hep kız olduğu için erkek ihtimali bile vermedim bu zamana kadar ama dedesi yani babam erkek torun diye dua ediyormuş Rabbime

canlar bende hava guzelken disari cikayim tekrardan bir yuruyeyim 7 kilo almisim tam kalan 4 ay naparim bilmiyorum bundan sonrada hizla kilo aliniyormus :18:

kızlar selam nasılsınız???

muhatcım esas okul bitince nete giremeyecem ben....gelen giden derken....

mektup,kargo,dantel kardeşliği anlamadım hepsinide okuyamadım...

akşama annemedeyiz yine yokum kendinize iyi bakın bol muhabbetler size..... bensizzzzzzzzzzzzz.......

şaka şaka öptüm hepinizi..Allah'a emanet olun....

canlar bende hava guzelken disari cikayim tekrardan bir yuruyeyim 7 kilo almisim tam kalan 4 ay naparim bilmiyorum bundan sonrada hizla kilo aliniyormus :18:

yürü canım bol bol bebişe kan akışı da hızlansın.Ahhh keşke senin gibi olsamda 20 kilo alsam ama sonra hemençik versem doğumdan sonra

Muhatcim dun ultrasona gitmistim canim rahimde bi sorun yok hersey yolunda normal dedi doktor.birde adetimin ucuncu gunu cagirdi hrmon testi icin.simdilik bu kadar canim.baska birsey olmadi.
Aysecim bebis tekmeliyorsa erkek olurmus.bende o bebisin erkek oldugunu hissediyorum. Kiz bebisler tekme atmazlarmis canim yer degistirirlermis surekli.
Seyyancim beni simdiden okundu yapabilirsin.sadece ya varisler kaldi.4 yasin ve 100 enbiya suresi 89. Ayeti bitti canim.varislere de basladim insAllah mani cikmazsa varisleri de mayis 6 ya kadar biter canim.

bırakmaaa ağlarım vallaaaaaa
bağımlılık yapıo demiiii

sorma kuzu yaaa...bağımlılık demişken alışkanlığım için söylediklerinde çok haklısın canımcım ben çok kötü bir anne aday adayıyım malesef kireç kuyusuna atmalı beni

ben yine hastanın yanına çıkıyorum çağırdılar asbelove, piedra yarın sabah erken gelin bekletmeyin beni sibelcim hoş geldin sorun çıkmamış çok sevindim hormonlarında güp güzel çıkar inşallah kızlar Allaha emanet olun

sorma kuzu yaaa...bağımlılık demişken alışkanlığım için söylediklerinde çok haklısın canımcım ben çok kötü bir anne aday adayıyım malesef kireç kuyusuna atmalı beni
Sen iradesi güçlü bir insansın verirsin kuzum istersen gerçektennnn

geçmiş olsun tatlımmm yarın sakin olurum sabahın kör vakti burdayımmm

amıın amın canım..
Rabbım hep ıyı olmanı nasıp etsın ıns

canım kız gıbı gelıyo bana ya saglıklı olsunda erkek kız farketmez
allahım sızlerede nasıp eder ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…