Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hastası vardır canım bana da aynısını yapmışlardı ben yüzsüz biri olarak arada tekrar aradım ve denk geldi konuştum hehehe
bugün o şubedeymiş ama dimi sordun canım?
:)))
evet canım ordaymış.hastası varmış şimdi sonra dönecekler.ozaman ben yarım saat sonra arayayım tekrar.

Kız sende mi yapanlardansın neyse ki kızın sana bıraktırmış darısı benimde başıma valla çok utanıyorum kendimden

Son düzenleme:
canım ardaılar biraz yoğunmuş.çok konuşamadı ama 3.derece ise ameliyat öneririm.kesinlikle değerleri düzelir dedi.bende size gelsek testleri getirsek olur mu diye .tamam dedi.eşime söyliyim ona da görünelim diye...

Kız sende mi yapanlardansın neyse ki kızın sana bıraktırmış darısı benimde başıma valla çok utanıyorum kendimden

evet malesef onlardandim insallah baslamam tekrardan zaten ben biraz keyif icicisiydim gunde 2-3 taneyi gecmezdi sende birakirsin canim insallah cok iciyorsan azaltmaya bak birakmasi kolay oluyor

çok ayıp çokkk bir anne adayı olarak kınıyorum seniiiii

bence gidin bir canım faydasını görürsünüz bizim değerlerimiz yükselmeseydi bizde gidecektik tedavi gerekiyorsa yapıyor diye biliyorum tüpe yönlendirmiyor hemen

canlar hepinizi öpt ben kaçıyorum..yarın da giremeyecem. 1 mayıs okullar tatillllll oleyyyy...

seyyan ben dualarımı bu akşam bitiririm not alabilirsin..yarın haber veremeyebilirim...

perşembe grşrz...

ayyy dimiii miss kokayim kizima bu arada kizlar isim arastiriyorum isim onerileriniz bekliyorum benim azra ve asya hosuma gidiyordu azradan biranda sogudum asyada soyle boyle:44:isim derken daha pit pit basladi vurmaya anladi heralde
ben sana bir öneride bulunayım betül hz.fatıma anamızın diğer bir adıda betülmüş.birde şimdiye kadar tanıdığım bütün betüller çok şanslı ve bereketli oluyorlar benden söylemesi

Asbelove canim valla istuyosan eger ben en kısa sürede gidenlerden isterim senin için

ayyy dimiii miss kokayim kizima bu arada kizlar isim arastiriyorum isim onerileriniz bekliyorum benim azra ve asya hosuma gidiyordu azradan biranda sogudum asyada soyle boyle:44:isim derken daha pit pit basladi vurmaya anladi heralde

valla benim kızım olursa aklımda tek bir isim var gerçi eşimi ikna çabalarındayım Hayrunnisa olacak ismi Rabbim izin verirse hayırlı kadın demekmiş çok hoşum gidiyor benim

ben sana bir öneride bulunayım betül hz.fatıma anamızın diğer bir adıda betülmüş.birde şimdiye kadar tanıdığım bütün betüller çok şanslı ve bereketli oluyorlar benden söylemesi

evet canim betul ismi cok guzel bir isim ama malesef bizim yakin akrabada var bide ben yurtdisindayimya her ismi koyamiyorum telaffuz edemiyorlar yada degisik bir anlama gelen seyleri soyluyorlar cocuklarin psikolojisi bozululuyor bizim soyadimizi yunanca okuyorlar sonrada yunanmisin diye soruyorlar tesekkurler tatlim ben bir kenara yaziyorum ismi

valla benim kızım olursa aklımda tek bir isim var gerçi eşimi ikna çabalarındayım Hayrunnisa olacak ismi Rabbim izin verirse hayırlı kadın demekmiş çok hoşum gidiyor benim

insallah canim insallah cok yakindir o gunlerde ben niyeyse hep erkek dusundum bu gune kadar bekarkende oyleydim erkek cocuk ismi begenirdim niyeyse simdide kiz ismi bulalim bakalim hayirlisiyla guzel bir isim benimde cok hosuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…