benimde patronum izin vermedi yeaaa kociş evde oturuyor ben burda çalışıyorummm
En büyük hayalim ikizler:13: bana göre ikiz arabası ferrariden daha havalıçok istiyorum çooooook
Al benden de o kadarrrrr Rabbim dualarımızı kabul eylesşinnn
eniştede yanlız kaldı desene...bizde geldik gelen giden arayan yok boş yere patron milleti işte
Al benden de o kadarrrrr Rabbim dualarımızı kabul eylesşinnn
aminnnn inşallah kız tek seferde işlem tamam
evet yaa benimde kesmem gereken ft.lar var ama içimden hiçbişey yapasım gelmiyor vallaa
aminnnn inşallah kız tek seferde işlem tamam
inşallahhhhhh hala sancılarım devam etmekle birlikte henüz ovu testi negatif
bir çırpıda kes kurtul canım beklettikçe insanın gözünde büyüyor hangi programı kullanıyorsun canım sen? ben de iş güç te yok akşama kadar çay içip oturacağım
mikro kullanıyorum canım bende eşimin yanında olmak istiyorum amaa yaaaa hava da güzel gezsek şöyle miss gerçi her taraf kapalıymış nerede gezeceksek
inşallahhhhhh hala sancılarım devam etmekle birlikte henüz ovu testi negatif
mikro kullanıyorum canım bende eşimin yanında olmak istiyorum amaa yaaaa hava da güzel gezsek şöyle miss gerçi her taraf kapalıymış nerede gezeceksek
o testlerden hiç kullanmadım canım belki bozuk falandır.Ultrasonda gelişen folekül görüldü sonuçta merak etme kasık ağrısı akıntıda yumurtlama olduğunu gösteriyor canımcımm seni ikizler yola çıktılar inşallah
sahil yakınsa iki kumru iner dolaşırsınız.sahil demişken bende denize yakın bir yerden ev buldum 3 haftaya kadar taşınıyorum çok mutluyum hemen üst kattada arkadaşım oturuyor dün onun terasında çay içtik deniz manzaralı şöyle miss gibi cadde gürültüsü yok artık çok şükür
hadi ya ne güzel sen hangi şehirdeydin canım bizde uzaklaşmak istiyoruz şehir gürültüsünden ama bebiş olursa kim bakacak diye korkuyorum açıkçasıo testlerden hiç kullanmadım canım belki bozuk falandır.Ultrasonda gelişen folekül görüldü sonuçta merak etme kasık ağrısı akıntıda yumurtlama olduğunu gösteriyor canımcımm seni ikizler yola çıktılar inşallah
sahil yakınsa iki kumru iner dolaşırsınız.sahil demişken bende denize yakın bir yerden ev buldum 3 haftaya kadar taşınıyorum çok mutluyum hemen üst kattada arkadaşım oturuyor dün onun terasında çay içtik deniz manzaralı şöyle miss gibi cadde gürültüsü yok artık çok şükür
Hadi hayırlı olsun canımmmm
canım ben yarım saatliğine çıkıyorum arkadaşa bakıcam nasıl oldu diye görüşürüz
tamam canım bekliyorum bak çok geç kalma sıkılırım burda bennnn
hadi ya ne güzel sen hangi şehirdeydin canım bizde uzaklaşmak istiyoruz şehir gürültüsünden ama bebiş olursa kim bakacak diye korkuyorum açıkçası
Hadi hayırlı olsun canımmmm
tamam canım bekliyorum bak çok geç kalma sıkılırım burda bennnn
geldim canım ben kocaelideyim yıllardır işe uzak olmasın diye şöyle doğru düzgün bir yere taşınamadım çok şükür kurtuldum bizimki işe uzak oldu olmadı kovarım seni diyorbebiş olursa zaten işi bırakcaktım inşallah ev vesile olur
geldim canım ben kocaelideyim yıllardır işe uzak olmasın diye şöyle doğru düzgün bir yere taşınamadım çok şükür kurtuldum bizimki işe uzak oldu olmassan kovarım seni diyorbebiş olursa zaten işi bırakcaktım inşallah ev vesile olur
inşalllahh bebiş gelir de temelli uzak olursun işten canım inşallahhhh
ne güzeldir oralar istanbulun trafiği kargaşası yoğunluğu acaip yordu beni eşimin anne tarafı sapancalı gidip geliriz arada ne güzel gelir oralar bana mis misss
inşalllahh bebiş gelir de temelli uzak olursun işten canım inşallahhhh
ne güzeldir oralar istanbulun trafiği kargaşası yoğunluğu acaip yordu beni eşimin anne tarafı sapancalı gidip geliriz arada ne güzel gelir oralar bana mis misss
Sapanca buraların en güzel yerlerinden biri Kartepe de çok güzeldir.İstanbulun trafiği kalabalığı yoruyor ama asaleti varben Gebzedeyim canım trafik sorunu buralara da taştı malesef sanayi çok fazla hava kirli sen anadolu yakası avrupa mı
liste yayınlanmış kızlar benin reglim hala devam ediyor bugün 6. günüm.İnşallah yarın abdest alabilirim.Duaları en son ne zamana kadar okumamız lazım.
Sapanca buraların en güzel yerlerinden biri Kartepe de çok güzeldir.İstanbulun trafiği kalabalığı yoruyor ama asaleti varben Gebzedeyim canım trafik sorunu buralara da taştı malesef sanayi çok fazla hava kirli sen anadolu yakası avrupa mı
evet yaa mahvediyor iş problemi olmasa kaçıp gitmeyi planlıyoruz eşimle ama olumyor alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler
ben avrupa yakasındayım canım şimdi ev bakıyoruz alalım istiyoruz eşimde uzakta bir yerde bulmuş bahçeşehir tarafı çok güzel acaip güzel havası var ancak ev iş arası 1,5saat sürer sanırım gidiş gelişim bir bebek olaydı diyorum o zaman rahat rahat giderdim valla malum çocuk yetiştirme derdi var birde
evet yaa mahvediyor iş problemi olmasa kaçıp gitmeyi planlıyoruz eşimle ama olumyor alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler
ben avrupa yakasındayım canım şimdi ev bakıyoruz alalım istiyoruz eşimde uzakta bir yerde bulmuş bahçeşehir tarafı çok güzel acaip güzel havası var ancak ev iş arası 1,5saat sürer sanırım gidiş gelişim bir bebek olaydı diyorum o zaman rahat rahat giderdim valla malum çocuk yetiştirme derdi var birde
varsın uzak olsun şöyle uygun bir araba alırsınız huzurlu huzurlu oturursunuz dördünüz beraber
azracım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?